סקירה
הפעם אני חושבת שרוב המעריצים חושבים שהאלבום מצוין
בשבילי הוא כבר מדורג בין האלבומים האהובים עלי (גם מבין אלה של לינקין). לינקין שוב הצליחו להפתיע אותי גם במוזיקה, גם בליריקס, גם בסגנון הייחודי שלהם, ובעצם בהכל. הצליחו באלבום אחד לגרום לי להרגיש שמחה ואנרגטית ובמעבר חלק בין השירים גם עצובה ונרגשת.
1 - Keys To The Kingdom
שיר לא רע, למרות שהפתיחה לא כל כך מצאה חן בעיני. אבל סך הכל שיר אנרגטיי שמשתנה מהר וזה נחמד. רק שלא הבנתי מה הנקודה של התינוק שמדבר שם בסוף, יכול להיות שיש רמז באלבום לדיבור על גלגול נשמות? (גם בקליפ של UIG)
2 - All For Nothing (feat. Page Hamilton)
השיר הזה נדבק לי אחרי ששמעתי את האלבום, מאוד מצא חן בעיני
עוד אין ליריקס רשמי ואני מחכה להבין מה הם שרים שם יותר טוב. זה קצת מצחיק שהם שמו את צ'סטר כסקרימר לצרוח שם ברקע, הוא עושה את זה ממש יפה.. ממש אהבתי את החיבור בין המילים לקצב ומייק התותח כרגיל משחק אותה.
3 - Guilty All The Same (feat. Rakim)
טוב זה הסינגל הראשון. קשה לי לתת דעה אובייקטיבית עליו כי כבר חפרתי עליו מאז שהוא יצא ועכשיו קצת נמאס לי לשמוע אותו. צ'סטר צורח בלי סוף באלבום הזה כמו שרק הוא מסוגל, בדיוק במידה ^_^
4 - The Summoning
אני פחות אוהבת מוזיקה בלי מלל, אבל נחמד לשמוע אותו כששומעים את כל האלבום ברצף. לא הצלחתי להבין את הדיבורים שם בסוף השיר ><
5 - War
בינתיים זה הפייבוריט שלי באלבום. זה השיר הראשון שנדבק לי, הוא אנרגטי ומחזק. הפזמון שלו פשוט לא יוצא לי מהראש! אני חושבת שצריך להוציא אותו דווקא כסינגל
אני אוהבת את זה שבאלבום הזה לפעמים בשירים הם עושים עצירות קטנות כאלה של שקט שממלאות את השומע בציפייה, ודווקא המעברים בין השירים חלקים.
6 - Wastelands
מייק מפציץ בשיר הזה ממש כמו פעם. שיר כיפי עם מסר שקל להתחבר אליו
7 - Until It's Gone
בהתחלה חשבתי שהשיר הזה סבבה+ (מאוד אהבתי את הפתיחה) , אבל אחרי שראיתי אותו עם הקליפ החדש הוא נגע בי קצת יותר. שיר שמחזיר אותנו קצת לקרקע מידי פעם וגורם לנו להסתכל על הדברים שאנחנו מפספסים בזרימה המהירה הזו של החיים...
8 - Rebellion (feat. Daron Malakian)
זה אחד הסינגלים שהכי אהבתי. ברגע שהוציאו אותו שמעתי אותו בלי סוף, כל בוקר כשאני מתארגנת, בדרך לשיעורים, באוטובוס, באוטו. על הדרך גם הדבקתי בו את כל האנשים שמסביבי ^^ שיר עוצמתי ומדבק והפתיחה שלו בכלל מטורפת. מייק ללא ספק שוב הוכיח עד כמה הוא מוכשר. אני ממש אוהבת שהוא וצ'סטר שרים ביחד הם כל כך מתאימים בקולות
(כשאני חושבת על זה הוא קצת מזכיר לי לקראת הסוף את In My Remains)
9 - Mark The Graves
האמת שבשמיעה ראשונה ושנייה של האלבום זה השיר שהכי פחות מצא חן בעיני. אבל אחרי עוד כמה פעמים ששמעתי אותו תפסתי את עצמי מזמזמת אותו בכל מיני הזדמנויות. אולי יקח לי קצת יותר זמן להתחבר אליו
הקצב של הגיטרות והתופים ברקע משגע. נראה לי שהם נדלקו על הקטע הזה של להגיד בשירים 1, 2, 3, 4
10 - Drawbar (feat. Tom Morello)
למרות שאין כאן מילים המוזיקה מדברת בעד עצמה. ממש יפה.
11 - Final Masquerade
זה כרגע הפייבוריט השני שלי באלבום. השיר ריגש אותי מאוד, הוא ממש מיוחד ומסוגל לגעת לכל אחד בלב כי זה מצב שקורה לכל אחד. בפעמים הראשונות ששמעתי אותו הוא ממש הציף אותי.
12 - A Line In The Sand
מייק בהתחלה פשוט מעביר לי צמרמורת. השיר הזה איכשהו גורם לי לחשוב מחדש על כל מה שאני מאמינה בו וכל מה שאני חושבת.
יש בו חלק עדין של מייק משולב בחלק יותר תוקפני מלא גיטרות ותופים אינטנסיבים יחד עם צ'סטר הצרחן
. כמו כל השירים שסוגרים את האלבומים של לינקין השיר הזה באמת יוצא דופן. הוא גרם לי להרגיש המון דברים. אני מתה כבר לשמוע אותם שרים את זה בהופעה
בקיצור אני מאוד מרוצה מהאלבום, כיף לשמוע אותו, הוא חזק ומלא מסרים וגיטרות בדיוק כמו שצריך!
LP I LOVE YOU