שירשור בנושא אנחנו

שמוצקין

New member
שירשור בנושא אנחנו../images/Emo180.gif

מי שרוצה להשתתף צריך לספר משהו על עצמו ברצינות.אפשר להתחיל מעובדה אחת אחר כך מי שירגיש נוח יוכל להוסיף עוד תגובה עם עוד עובדה/עובדות. ובכן אתחיל:אני מוסיקאי ,אני אוהב מוסיקה קלאסית,אין לי עבודה כרגע התפטרתי לפני שבועיים בגלל תנאים עבודה ושכר ירודים...המשך יבא...

ronen1981

New member
רונן

אני אוהב מוזיקה קלאסית לשמוע כמו גם כל שאר סוגי המוזיקה (מלבד אולי מזרחית כבדה מאוד..) פוטנציאלית איש אשכולות שכעת עוד בראשית דרכו (לימים אישיות דומננטית במפה הפוליטית הארצית והכלל עולמית) ,סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון שנה שלישית (עתודאי).

שמוצקין

New member
אני קצת דיסלקטי

דבר שפגע בהיתפתחות שלי בתחום המוסיקה (כי קשה לי לקרא תויים) אחרת כבר בטח הייתי מנצח עוזר באיזה בית אופרה.אני בלגניסט .
והנה גם תמונה שלי

Vintage

New member
גוון שונה ../images/Emo8.gif

אני שחר , בן 22 איש מחשבים מובטל (מועמד מס´ 17 בתחרות בנות
), גם אני אוהב מוזיקה , אבל בעצם מי לא ? מנגן כבר כמעט 10 שנים על גיטרה , צלם מחונן אבל כל זה לא מעניין במיוחד , מרכז עולמי הוא אופנועים. רוכב מגיל 15 , עם רישיון כבר 5.5 שנים , מאוהב לחלוטין בבהמה שלי (תמונה בכרטיס אישי) והדבר היחיד שבאמת חשוב לי כרגע בחיים זה האופנוע. כן , מסוכן , משוגע , מתאבד את הכל שמעתי , אבל באהבה אי אפשר להלחם
זהו , המשך לפי דרישה.

psichi

New member
מי אמר

שלא קונים אהבה בכסף? ואפילו יש מחירון.

Vintage

New member
תאמין לי שזה לא ככה.

דווקא אין מחירון לילדה שלי , ואהבה לפעמים צריכה לעבור תקופות קשות (לא תמיד אפשר וכדאי להחזיק באופנוע) אהבה לאופנועים היא דבר בעייתי במדינה הזאת.

psichi

New member
זה בסדר, אתה בין חברים

אני אחיך לצרה, לתשוקה, ולספר הגלגלים
גם אני חשבתי שלאהובי אין מחיר, אך בסופו של דבר בא מישהו, זר, קבע עם פוקי שלי בליינד-דייט, למחרת כבר לקח אותו לאיזו סמטה אפילה והפשיט אותו בלי בושה, עשה לו בדיקת דם לגילוי מחלות - ופוקי שלי, שהאמין לאותו נוכל שיטפל בו ויאהב אותו יותר ממני ("ויש גם אפשרות לתמיכה") הלך לגור עם הברנש. מסתבר, שגם לאהבה יש בסופו של דבר מחיר.

Vintage

New member
תתפלא...

לשלי אין
שלי חסרת מחירון , לא שווה הרבה ולכן היא לא הולכת לשום מקום , המקום היחיד שהיא תגיע אליו ממני הוא המקום אליו מגיע כל אופנוע , גן העדן של האופנועים בשמיים.

שמוצקין

New member
פסיכי

אולי תספר גם אתה משהו רציני על עצמך?משהו שיאפשר להתחיל להכיר אותך.

psichi

New member
הגדרה מילונית: הפסיכי הלא מצוי

הפסיכי הלא מצוי הינו ההתגלמות במימד הווירטואלי של החנון הטיפוסי (מהעולם האמיתי, להבדיל). כיאה לחית טרף וירטואלית, הפסיכי בד"כ שוודי תכול עיניים בלונדיני שרירי מתנשא לגובה מטר ותשעים ומעביר את העיקר זמנו בבילוי עם דוגמניות צמרת. ועכשיו ברצינות... (מקווה שזה לא יהפוך למונולוג בליינד-דייט) אני סטודנט, עולה לכיתה ג´ בהנדסת חשמל באונ´ ת"א. אוהב לטייל: כשהיה לי אופנוע הייתי מטייל בכל הזדמנות בכל הארץ. קצת חולה הגה וכידון, אבל לא בצורה דראסטית. אני מאד מאד אוהב ספורט! כדורסל, שחיה, סקווש, טיפוס קירות, חדר כושר, טיולי אופניים. תחביבים אימפרוביזוריים כוללים צביעה (לא הייתי קורא לזה לצייר), לעשות כלים ולתלות כביסה
לישון זה לא תחביב, אז אכניס את זה תחת הכותרת "אמונה דתית". העובדה שאני פאנאט דתי כבר ציינתי? חוצמיזה, אני רואה את עצמי גר בארה"ב או מקום נוח אחר כמה שנים אחרי שאסיים את התואר. זה נשמע לי מרגיע מאד. זהו להפעם.

שמוצקין

New member
ובכן בנות? מישהי משתתפת

לא מכירים אתכן כאן.קדימה ספרנה גם אתן משהו(רציני)

r i p l y

New member
אוקי

אני אספר על עצמי אני יעל אני אומנית מוכשרת מאוד..(אני מאמינה בצניעות לכן אסתפק בזה..)
בתחום הציור (רישום גם ) וגם קצת פיסול בקרוב.... מאוד אוהבת בעלי חיים ואוהבת לשמוע מוסיקה (די מכורה....)mtv וכאלה לראות סרטים ולבלות ומעריכה תחומים אינטלקטואלים באופן כללי. ו....אוהבת טבע ..

SENDA

New member
מממ קצת עליי

אני ניב, בן 25 מראשון לציון. מסיים ברגעים אלו תואר של מהנדס תעשיה וניהול. עובד כסגן מנכ"ל לחברת סדובסקי בע"מ ששייכת למשפחה המצומצמת שלנו. אוהב את כל סוגי המוסיקה (טוב לפחות את הרוב). אוהב מאוד בעלי חיים. חובב אופנועים ומכוניות (עברתי לרכב עקב הסכנה בדו"ג). ואוהב לרקוד לבלות עם חברה ולטייל ברחבי הארץ והעולם. עוד משהו

למעלה