שירשור: בקשות \ עזרה

שאלה לאילן סביר

היי אילן יש לי שאלה לגבי הסדנאות במוזיאון מחר, "הסוף לא חשוב" מתחיל לפני שה"בלון המרקד" נגמר. ואם אני רוצה ללכת עם הצאצאים לשלושת הסדנאות השעות חופפות. כך שהאופציה היחידה העומדת בפני היא ללכת ל"בלון המרקד" ואחר כך ל"קן לציפור". האם אני צודקת? האם יש מצב ללכת ל"בלון המרקד" ומשם לרוץ ל"סוף לא חשוב"??? בתקווה לתשובה מהירה (אנחנו ספונטניים
המון קינמון

goldolhol

New member
שאלה דחופה-מישהו יכול לעזור?

בניתי המון בובות מהממות מספוג. אני מחפש הסברים לגבי פתיחת פה. אולי הסברים טל בניית בובות לא מספוג אולי פרווה אבל שהפה יהיה נפתח ונסגר בעזרת כף היד. אני רוצה לבנות קוף כך שהחלק הקדמי צריך להיות נפוח. גלשתי בקישורים של האתר אבל לא מצאתי כלום. אשמח אם תמקדו אותי יותר לאתר מסויים או אם יש לכם כיוון אחר. ממש מודה לכם חג שמח

אני מתאר לעצמי שאילן עסוק בטירוף../images/Emo178.gif

להיות יוזם, מנהל ואחראי על פסטיבלים זה לא דבר פשוט בכלל (ויש לו על הראש גם את ביה"ס והמוזיאון ) כך אני מתאר לעצמי שלא נשאר לו זמן לנשום אז בוודאי שלא היה לו את הכוח בסיום היום הראשון להכנס ולקרוא את הודעות בפורום... מקווה שהסתדרתם למרות זאת

שלום שלום.

אתה יכול ללהעלות תמונה של הבובות שבנית? אוכל לצייר לך הסברים .....יש לך תמונה ספציפית של בובה כלשהי ששמת עליה עין, רגל , יד,ראש ......
[אל תתיחס זה הכל בגלל דודי המנהל
] בקיצור תתמקד במה שאתה צריך ואנס לעזור ככל שאוכל . לילה טוב

דווקא קרס לי המחשב בבית והייתי משולל חיים

דיגיטאליים לכמה ימים. אחרי החייאה בהולה וכמה מאות שקלים הוא חזר לתפקוד (וגם אני). מקווה שהסתדרתם. ודודי, תודה על הייצוג (מישהו אמר אחוזים?) אילן

אני נהניתי, גם הילדים והבעל

בסוף הלכתי עם הגדולים להצגה "הסוף לא משנה" ואחר כך עשינו בובת שועל מקרטון. יצא חמוד מאוד. והקטן הלך לראות את "מעשה בחמישה בלונים"
ובעלי דיווח שהיה מוצלח מאוד
. וחבל שהסדנאות היו אחת במקביל לשניה , כי הילדים רצו להכין עוד בובה ולא יצא...... לא נורא נכין בבית, נשאר עוד קצת חופש (יששששששששש)

goldolhol

New member
דבי, הנה הדוגמא-עזרי לי

היי דבי תודה על עזרתך אז כמו שכתבתי אני מנסה ליצור פה נפתח לבובה בסגנון המצורף. אולי ממש בסגנון זה. את הרוב אני יודע רק יש לי בעיה בשרטוט לגבי פה נפתח. אשמח לעזרתך. אגב אם יש וידאו או אתר שמדריכים גם אשמח חג שמח

הדוגמא היא פיסול בספוג ? נראה לי כמו גיזרה ..

כדי להקל עליי ועליך בוא ונעשה סדר. יש לך בובות מפוסלות כבר? [אם כן הראה לי אותן.] אתה רוצה גיזרה של הבובה שהראת או שיש לך כוונה לסוס,כלב,אריה........או אדם? לדוגמא ראה תמונה של גיזרה

שירשור: בקשות \ עזרה../images/Emo2.gif

כאן המקום להתייעץ, לשאול, להתעניין ולבקש כל מה שאתם רוצים...בקשות להלוואה לא יתקבלו

למעלה