היי
בקשר לאנגלית בבינתחומי...אני הולכת לעשות את הבחינה הזו בשבוע היכרות וחונכות. בשאר האוניברסיטאות, לכל מי שיש מעל 134 באנגלית- הוא פטור מקורסים באנגלית. הבינתחומי מאמינים שבגלל שחלק מהלימודים הם באנגלית וכו', ויש הרבה מושגים משפטיים שצריך להתמודד איתם, אז הם חושבים שכולם צריכים לעבור את הקורס הזה. הבחינה הזו , לפי מיטב הבנתי, היא אנסין עם שאלות עליו, שכולל בין היתר מושגים משפטיים. אם תיכנס לאתר של אגודת הסטונדטים, (של הבינתחומי)- יש שם כל מני מבחנים, עבודות וסיכומים להורדה. אני הורדתי, בין היתר, קובץ של מושגים שנלמדו בקורס "אנגלית למשפטנים"- ממש איזה חמישה עמודים מלאים במושגים... הבנתי שבשביל לקבל פטור, צריך לעבור את הבחינה הזו בציון עובר. אני אישית חושבת, שארבע שעות פחות בשבוע זה מ-ל-א, ואני מאוד מקווה שאצליח לקבל את הפטור... בנוגע ללעבור לעברית בתום שנה א' - גם אני שקלתי לעשות זאת, אבל דבר ראשון- מי אמר שאתה צריך להחליט עכשיו. תראה איך עוברת השנה, אם אתה מרוצה מהמקום, מהאנשים, מהרמה...ואז תחליט. דבר שני- נראה לי שאחרי שמכירים אנשים ומתרגלים למקום ...קשה לעזוב . אבל זה שיקול שלך. יום טוב!