שירשור ברכות לקראת תשס"ז הבעל"ט

שירשור ברכות לקראת תשס"ז הבעל"ט

אנא רכזו הברכות כאן שנה טוב

שנה טובה מלפני השואה

מצורף כרטיס ברכה מלפני השואה של אח של אימי ז"ל שמו ניסן אורמן ואשתו שנספו בשואה באושוויץ תמונה זאת נשלחה לדוד שלהם בדובלין אירלנד לפני השואה פעם היו משקיעים על כרטיסי ברכה לאחר השואה דוד אימי שלח תמונות לאימי לאחר שעלתה לארץ בשנת 48. התמונות נמצאות אצלי. הנכדים של אותו דוד השם אנשל אורמן (אח סבי ז"ל) כבר עלו לארץ. לנכדים יש כבר נכדים. (גם שנה שעברה שלחתי זאת) שנה טובה

ברכתי../images/Emo41.gif

ראשית אני מתפלל שאת החגים בשנה הקרובה יחגגו 3 החטופים יחד עם בני משפחותיהם. אני מקווה שהשנה הזאת תהיה טובה יותר מזאת שקדמה לה, אני מקווה שאת השנה הקרובה נחתום בחגיגות על חתימך הסכמי שלום ולא באיסוף נזקי מלחמה, אני מקווה שבשנה הקרובה תקרע האטימות בשלטונות המדינה, ולא נצטרך לגייס עוד חבילות מזון לעניים. כשיגידו שיריון יתכוונו לצב כשיגדו גיזרה יתכוונו לדיאטה כשיגידו מגב יתכוונו לספונג'ה שתרגיל יהיה רק בחשבון שקו יהיה רק באוטובוס שפקודות יקבלו רק מחשבים שבשק"ם יקנו רק מוצרי חשמל שרימון יהיה רק בראש השנה ודובדבן וחרוב יהיו רק פירות שלפתוח באש יהיה להדליק יסגריה כשיגידו פצצות וכולן יהיו בלונדיניות שפגז יהיה בחור חתיך שכדור יהיה אקמול שחטיבה תהיה רק בין יסודי לחתיכון שגדוד יהיה בצופים ושמלחמה תהיה רק בקלפים!

שנה טוה

לכול החברים אני מאחל שנה טובה מתוקה כדבש קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

שנה טובה, שנת שלום,

שנת בריאות ויצירה. תסלחו לי אבל מביאה צילום של ע צ מ י... ערב ראש השנה תש"ח...... חלק מ"ההנצחה" (במחנה העקורים "מארינדורף" בברלין....) אמנם נראית א שיקסע'לע.... א ך יהודיה לפניי ולפנים... שנה טובה ל כ ו ל ם!

עב

New member
שנה טובה ופוריה ../images/Emo76.gif

שתהא שנה נפלאה לכולם - בריאות, אהבה, פרנסה וכל מה שתבקשו.

שנה טובה

שנה של א"ב שנה של אושר ואהבה שנה של בריאות וברכה שנה של גיל וגאולה שנה של דבש שנה של הידברות והצלחה שנה ש ויתור שנה של זוהר שנה של חברות וחוזק שנה של טוב שנה של יושר שנה של כבוד שנה של לכידות שנה של מנהיגות שנה של נתינה שנה של סובלנות שנה של עושר ועוצמה שנה של פריחה ופינוק שנה של צחוק וצמיחה שנה של קשב שנה של רוגע שנה של שלום ושמחת חיים שנה של תשומת לב סבא יצחק וסבתא סימה

הענאלע

New member
מצטרפת למברכים

מאחלת לכולם שנה טובה, תכלה שנה וקיללותיה ותחל סוף סוף שנה וברכותיה! אמן ואמן!

SARAH B

New member
שבת שלום שנה טובה בריאה שנת

שלום אחווה ושמחה מהלב

אנימו

New member
שנה טובה ומתוקה,שנת בריאות והתחדשות

לכל באי הפורום. שנה של שלווה ושקט.

למעלה