אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה, יצירתית, מלאת השראה, חידושים ושפע פרנסה. הקיץ בבית ספרנו היה גדוש פעילות. הציצו לקורס לבניית בובה לשעת סיפור בהנחיית שמוליק שוחט. לשנת הלימודים הבאה אנחנו מציעים שפע של קורסים במסלולים השונים. אני מזמינה אתכם להוריד את הידיעון, אפשר להדפיס או גם לקבל בדואר. מי שמעוניין שילחו כתובתכם. אני מזמינה אתכם לבית הספר לפגישת ייעוץ ולביקור בתערוכת הבובות. להשתמע, דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 052-2246999 www.puppet-school.org אי מייל - [email protected]
שנה טובה לכל חברי הפורום המקסימים,שנה של עשייה,יצירה,אהבה,אושר ובריאות ומי ייתן שכל משאלותינו יתגשמו ובע"ה גלעד שליט יחזור כבר הבייתה בריא ושלם,אמן!!! נשיקות מאיילה יעיש,סיפורטרון
לכל אנשי הבובות היקרים. מאחלת לכם שנה נפלאה, הרבה בובות חדשות, רעיונות מעניינים וקהל אוהב! הרבה שמחה ואהבה בקרב המשפחה וחברים! תקווה לשנה טובה יותר, עם הרבה אנשים טובים ופחות אלימות ושחיתות. שנה מתוקה
ושלווה
. לצערי אני לא מצליחה לצרף את השנה טובה שהכנתי אולי בהמשך...
שירשור: ברכות לשנה החדשה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif
מאחר והעלתם הודעות נפרדות אני מרשה לעצמי לצרף אותן לשירשור אחד ( נא לא להעלב או להפגע זה רק על מנת שיהיה מסודר יותר והברכה שלכם לא תעלם מעייני אף אחד!!! ) אז אני מחבר את הברכות לפי הסדר שבו העלתם ומזמין את כל השאר לצרף את האיחולים שלכם לשירשור זה תודה חג שמח נ.ב זו כמובן אינה הברכה שלי והיא תצטרף לשירשור זה בהמשך