שירשור גזענות

שירשור גזענות

מי שיש לו בדיחות על ערבים בייחוד.... למה ואליד באדיר אף פעם לא משחק 90 דקות? כי אם הוא פותח הוא זה שמנקה את חדר ההלבשה לפני שהשחקנים יורדים לאחר המשחק , ואם הוא מחליף אז זה בגלל שהיה צורך בשיב(פ)וץ של חדר ההלבשה

אנבלrh

New member
ערבים אמרת?...טוב....

ערבי הגיע לבנק להפקיד צ'ק, כשהגיע לפקיד ביקש ממנו הפקיד לחתום מאחורי הצ'ק כדי שיוכל להפקיד את הצ'ק. הערבי סירב ואמר: "לא, אני רוצה כמו יהודי, לא חותם מאחורה" הפקיד אמר: "אתה חייב לחתום מאחור כי אלו הנהלים" "לא!" התעקש הערבי "אני רוצה כמו יהודי, לא חותם מאחורה" לאחר כחמש דקות שהערבי מתכווח עם הפקיד שולח אותו הפקיד למנהל הבנק. המנהל אומר לו את אותו הדבר"אתה חייב לחתום מאחור, אלו הנהלים" הערבי מתעקש: "לא, אני רוצה כמו יהודי, לא חותם מאחורה" וכך התווכח גם עם מנהל הבנק שאינו מוכן לחתום, המנהל שקצה סבלנותו בויכוח הרים ידו והיכה את הערבי בבוקס מצלצל... חזר הערבי אל הפקיד והושיט לו את הצ'ק, הפקיד ביקש ממנו שוב לחתום מאחור והערבי חתם ללא ויכוח. תמה הפקיד ושאל את הערבי: "למה כשאני ביקשתי ממך לחתום לא הסכמת וכשהמנהל אמר לך את אותו הדבר הסכמת?" השיב הפקיד: "אההההההה, זה בגלל שאתה ביקשת, המנהל ידע להסביר..."

מה ההבדל בין חתול דרוס לערבי דרוס?

אחרי החתול רואים סימני ברקס אחרי הערבי סימנים של רברס...

למעלה