שירשור גילאים בן/בת קמה מיאיפו 20 מי אדמונטון קנדה
ב בננונת New member 31/3/07 #2 בת 12 מחור דפוק... "כפר האורנים"?! אבל זה לא כפר, זה מושב! (מה שכן- המושב ליד יער אורנים...)
F fergie המאמוש New member 8/4/07 #35 הי ב2.9 יום הולדת 13 ולאחי בר מצווה מיבנה מצטערת על כל מי שגר ברחובות ומכיר את ליאור
G GalAsraf New member 31/3/07 #8 15.5, חדרה =] עיר הפשעעע !! חחח סתם .. משום מה .. כולם חושבים על חדרה שהיא עיר הפשע :X טוב יש פה כמות לא קטנה של עבריינים .. אבל לא צריך להגזים !!
15.5, חדרה =] עיר הפשעעע !! חחח סתם .. משום מה .. כולם חושבים על חדרה שהיא עיר הפשע :X טוב יש פה כמות לא קטנה של עבריינים .. אבל לא צריך להגזים !!
פ פרה של שוקולד השחר New member 31/3/07 #12 ועעעע עוד 7 שעות אני לא פה לשבוע!! חסר למי שלא מתגעגע.... תקבלו מכות בטוסיק
פ פרה של שוקולד השחר New member 31/3/07 #15 מרכז הפורום זה יפתי..כנסי אני בול כמוכם.. שום מרכז... אפילו יש לי ניק שחור כמו לכל אחד פה אני לא שונה מאף אחד פה מאמי..
מרכז הפורום זה יפתי..כנסי אני בול כמוכם.. שום מרכז... אפילו יש לי ניק שחור כמו לכל אחד פה אני לא שונה מאף אחד פה מאמי..
פ פרה של שוקולד השחר New member 31/3/07 #16 נראה לי לא אלך לישון הלילה.. כמה יש לי לישון?עד 2?בעע.. קיצר אני על הפון