שירשור געגועימממ ללאאושייייית!!!

ט ל i i ש

New member
שירשור געגועימממ ללאאושייייית!!!

אני אוצה לאה אני אוצה לאה.~~~~!!!! לאה תחזרי!!!! :(((((((((((((((((((((( תחזרי לישראל אני ויולי צריכות אותך!!! תעזבי את השוויצרים האלהההההההההה אני והמשפחה שלי יותר חשוביםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!

aYaLoLy

New member
מתגעגעימ ללאושית ../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

שרשור געגועימממממממממממממממממממממממ לאההההההההההההה תחזרייייייייייייי אלינוווווווווווווווווו שרשרו ברכות לשובה הקרוב של לאושית אחותי הגדולההההההההה

ט ל i i ש

New member
למה אתם לא מגיבים!?

לאה היא משפחה!! לאה היא בלונדינית!! לאה היא חמודה!!! לאה היא לאוושיייית!! תגיבוווו!!!

Drorrrrrr

New member
ברוכה השבהההה לאהההה ../images/Emo13.gif

ט ל i i ש

New member
מחחחחחחחררררררר

מחר לאה חוזרת אז חשבתי להכין לה כמה עידכונים כדי שיהיה לה קל: *אני ואייגור התחתנו *באייסיקיו תקנתי לדרור שגיאה *עשינו שאלון ברגע זה *עשינו שאלון שאני ויולי חיברנו *יולי הסכימה להשאיל לצליל את אלכס ליום *לא שכחנו את עדי~~!!!!!! *איתן יקח לאי בודד מקרר... *דרור חיטט בבאפ *אמממ שכחתי את השאר..

ט ל i i ש

New member
כן!!!!!!

שקרן!!!!!!! אנחנו נמשיך להתווכח אתה עקשן ואני עקשניתאינ מה לעשות!!!!! השיחה באייסיקיו: דרור:לפחות את מדברת נכון ממי טל:*מאמי.. דרור::O טל:חחחחחחחח תקנתי את דרורררררררררררר ואז זה משיך כן לא כן לא כן לא..

aYaLoLy

New member
../images/Emo6.gifחיחיחי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

דרור בוש בעובדה שמישהי נאלצה לתקנ אותו בשגיאת לשונ חמורההה

Drorrrrrr

New member
את תשתקי

את כל מילה שניה שלך את עם טעות כתיב 'לתקנ' מה זה ל'תקנ' ממתי נ' רגילה בסוף מילה

aYaLoLy

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ארררררררררררררררררר אתה מעצבננננננננננננ אצלי לא כותבימ עמ אותיות סופיות!!!! יש לכ בעיה עמ זה?!

ט ל i i ש

New member
נכונ אני ויולי החלטנו את זה!!!!

אותיות סופיות המ לא מגניבות!!!!!!! ללאאאאאאאאאאאווווווווווושששששששייייייתתתתת חוווווווזרררררררת הבלווווווווונדדדדדדדדה חווווווווזררררררררררררררררררררררררררתתתתתתתתתתתתתת

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

אני לא מריצצצהההההההה אמרת שתפסיק לקרוא לי ככההההה יא חתיכת עודד מנשה!!!

crazy4tc

New member
למה ניצן יודעת אם אתה דומה לו?

יש משהו שאני צריכה לדעת??????????????????

למעלה