שירשור דייטים הזויים\מצחיקים

גלי 1970

New member
שירשור דייטים הזויים\מצחיקים

לי אין אחד כזה,הדייטים שלי היו מוצלחים עד היום
גם אם לא תמיד יצא קשר רציני. אבל שמעתי במון על דייטים הזויים\מצחיקים... לדוגמא אתמול,הייתי אצל חברה שסיפרה לי כי הבת שלה מביאה אותם לבית הוריה ולא פעם השאירה את הבחור שם עם ההורים והלכה. אחד נישאר שם,הרגיש בבית(פגישה ראשונה) נישכב על הספה בסלון ונירדם עד שחברה שלי העירה אותו ואמרה לו שילך כי הם רוצים לישון,והבת גם לא נימצאת... או אחר שנישאר לדבר עםאבא ואמא שלה,ולילה אחד ב 3 וחצי בלילה התקשר לבת ואמר לה שמשעמם לו וסתם התקשר לדבר עם האמא אתמול צחקתי מהסיפורים שלהם,פשוט לא להאמין מה אנשים עוברים
ספרו על דיים מצחיקים

Puzzluna

New member
יש לי, יש לי, יש לי.....

קבעתי עם בחור בהרצליה. הוא נתקע בפקק והודיע שהוא מאחר אז קפצתי לי למרינה, החנתי את הרכב והסתכלתי על אחת היאכטות שמצאה חן בעיני. אחרי חצי שעה נפגשנו בבית קפה והוא שוב התנצל על האיחור, אמרתי לו שהעברתי את הזמן בכיף במרינה אז הוא אמר שחבל שלא אמרתי לו כי הוא היה בא לשם והוא מאוד אוהב את המרינה. הדייט היה נחמד והחלטנו ללכת למרינה אחרי הקפה, הגענו למרינה ולתדהמתי הוא אמר שהוא צריך לבדוק משהו, הוציא כרטיס מגנטי, פתח את אחד משערי המרינה לקח אותי ביד והלך ישר ליאכטה שהסתכלתי עליה לפני הדייט. הייתי בשוק טוטאלי! איזה צירוף מקרים!!! אבל האגדה לא נמשכה, נפגשנו עוד קצת, היה נחמד אבל אין התאמה בינינו.

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifאם על אגדות מדברים....

אחד הדייטים הבלתי נישכחים היה שהבחור בא לאסוף אותי בלימוזינה (שלו)מפוארת.נסענו למסעדה בהרצליה פיתוח,ערב רומנטי מדהים,כולם הסתכלו עלינו...למחרת מתקשרים אלי מחנות פרחים ברמת אביב,הבחורה ביקשה לדעת מתי אני בבית,הוא שלח לי זר מדהים והוסיף לזר דיסק ששמעתי בלימוזינה ואמרתי שאני רוצה את הדיסק. והחמיאה לבחור ועל כמה שזכיתי... אני לא רציתי להמשיך,הוא היה נמוך ממני לצערי,אבל ממש נמוך...

צר לי לשמוע......

שרק דייטים עם לימוזינות ויאכטות עושות לכן את זה.... אצלי זה שונה הנשמה הלב הרגש והעוצמה שבאהבה הזכות להיות נאהב ולהתעורר כל בוקר מחדש עם חיוך מה זה מאמי על השפתיים!!!!

גלי 1970

New member
אם לא הבנת...זה לא עושה לנו את זה

אחרת הייתי ממשיכה לצאת איתו לא? אין ספק שזה כיף ועושה רושם,אבל לא מה שקונה אותי. בחורים עשירים מאוד(מאוד מאוד) התחילו איתי בלי סוף.עובדה שזה לא מה שקנה אותי עד היום,להיפך אפילו,יוצא לי להתאהב בחסרי כל לא פעם... אז רק ממני

Puzzluna

New member
לא הבנת כנראה...

איפה ראית שזה כתוב??? הבחור שיצאתי איתו לא התאים לי ולא יעזור כמה יאכטות יהיו לו. מה שהדהים אותי היה צירוף המקרים המוזר שהסתכלתי דוקא על היאכטה הזו מתוך מאות היאכטות שבמרינה, זה הכל.

למעלה