שירשור דעות של אנשים בחוץ

דניבויss

New member
שלום ,אני כבר כתבתי פה

אני ממש לא מבין מה הקטע פה ,אבל שיהיה לכם לבריאות .קודם מבחינת שירה אין מה לעשות כמו שכתבתי ואני באתי מבקטע המיקצועי של השירה.הם לא זמרים ,גם הטוב שבהם .לדוגמא ניקח את סקעת בביצוע ל-בתוך או ל-הנני כאן .גם לא הטוב מבינהם מסוגל להגיע לחצי מהיכולות האלה ליד סקעת שהוא באמת זמר . מבחינת מראה ,זה רק הקטע של הפירסום ,כי אם אתה הולך בשוק הכרמל או התיקווה או סתם בדיזינגוף ,בשעה אחת אתה תראה סתם נערים מרוקאים או אשכנזים או תימנים או שחומים שכל אחד מהם יפה בהרבה מהם.שיו לב ללא הפירסום הם לא באמת יפים ,המראה שלהם לא שונה מהרבה חברה מרוקאים או תימנים או שילוב של שניהם .יש כאלה ברחובות עשרות ומאות אלפים.יופי באמת אמיתי ובולט ויוצא דופן זה למשל האיש הזה ,פה בתמונה בגיל 34 ,רק המבט והעיניים כבר צועקות כריזמה היסטרית ומראה קלאסי .

דניבויss

New member
שלום ,אני כבר כתבתי פה

אני ממש לא מבין מה הקטע פה ,אבל שיהיה לכם לבריאות .קודם מבחינת שירה אין מה לעשות כמו שכתבתי ואני באתי מבקטע המיקצועי של השירה.הם לא זמרים ,גם הטוב שבהם .לדוגמא ניקח את סקעת בביצוע ל-בתוך או ל-הנני כאן .גם לא הטוב מבינהם מסוגל להגיע לחצי מהיכולות האלה ליד סקעת שהוא באמת זמר . מבחינת מראה ,זה רק הקטע של הפירסום ,כי אם אתה הולך בשוק הכרמל או התיקווה או סתם בדיזינגוף ,בשעה אחת אתה תראה סתם נערים מרוקאים או אשכנזים או תימנים או שחומים שכל אחד מהם יפה בהרבה מהם.שיו לב ללא הפירסום הם לא באמת יפים ,המראה שלהם לא שונה מהרבה חברה מרוקאים או תימנים או שילוב של שניהם .יש כאלה ברחובות עשרות ומאות אלפים.יופי באמת אמיתי ובולט ויוצא דופן זה למשל האיש הזה ,פה בתמונה בגיל 34 ,רק המבט והעיניים כבר צועקות כריזמה היסטרית ומראה קלאסי .

דניבויss

New member
בנוסף קו את הראל סקעת גם יש לו

כישרון שירה עצום ומראה שכובש אותך ,מבלי שהוא ישיר בכלל ,זה עוד סוג של כריזמה נישפכת בטונות ,ומראה וכישרון בימתי יוצא דופן.אין מה להשוות ,אבל חבל אפילו על הטירחה והמאמץ

hadary007

New member
צומי

מה הקטע שלך? שונא אותם ונכנס כל יום? מה אתה משועמם?! חחח חסר חיים...=|

דומי 111

New member
אתם כולכם ברברים!!!

מה זאת ההתנפלות הזאת?! הבן אדם הביע דעה אז אתם מתנפלים עליו? סבבה לא בסדר שהוא דווקא פה אומר את זה אבל איפה חשבתם שהוא יביע את דעתו? במקום שלא אוהבים בכלל את גייבויז? הוא לא ינסה לשכנע את המשוכנעים!! וחוץ מזה הוא צודק!! הוא לא בא לעצבן אתכם, אבל לגייבויז אין יכולות קוליות ואין להם את הקול הכי יפה בעולם.. יש להם קול נחמד ושירים שכל אחד מאיתנו יכול לשיר..! (אושרי הכי נורמלי מבינהם) זה כמו שתגידו שרוני סופרסטאר זמרת אדירה!!! אתם יכולים להשוות אותה לשירי מיימון!??! לא! תנסו לשיר של רוני ותצליחו אבל שירו שיר של שירי אתם תצליחו לשיר את כל השיר?! את כל העליות!? אני לא חושבת!! אז פעם הבאה אל תקפצו ככה על אנשים!! כי זכותו להגיד מה שבבא לו מבלי שיקפצו עליו!! ואין לי שום דבר נגד גייבויז אני אפילו חושבת שהם להקה ממש נחמדה יש להם שירים שתופסים! =-)

Ninia Rebelde

New member
כנס דחוף...

תשמע אני גם אוהבת מעריצה לא יודעת מה הראל סקעת הוא הכל בשבילי אבל אני אוהבת מעריצה גם את גיים בויז נכון אין מה להשוות כי לכל אחד יש קול מיוחד משלו ומה ששאתה אומר ממש ממש ממש לא נכון.. גיים בוייז הם להקה מדהימה והם זמרים מעולים אתה ממש ממש לא יכול להגיד שלאאא.....

Oshri siso

New member
כנס...

אני לא מבין אותך באת לפה בכוונה להציק ולפגוע בחברי הפורום וחברי הלהקה ...!?!? אז לא תצליח אחי.. דבר ראשון- אתה אוהב את הראל סקעת,תאהב אותו בכייף שלך.. פה זה פורום לגיימבויז , עם אתה לא מוצא בהם כלום זה לא אומר שאחרים גם. כול חברי הפורום פה הם מסיבות אמיתיות , כולם פה אוהבים את הגיימבויז ואנחנו מוצאים בהם הכולללל ... אז אנחנו שונים , אתה אוהב את הראל סקעת אנחנו את הגיימבויז.. אני כן מעריך את הראל, וחושב שיש לו אחלה קול ואחלה תדמית והכול.. אבל לדעתי הוא לא מגיע לרמה הקולית והכשרון של אפחד מחברי הלהקה ... זה כיאלו יש איזשהו סוד בכול אחד מחברי הלהקה שכובש את המעריצים... אושרי שרון אדם ערן ואביחי - תאמין לי שהם לא רק ''מרוקאים תמנים שאפשר למצוא בשוק הכרמל'' כמו שאתה אמרת !!! הם משו שונה.. וזה שהם מרוקאים/תמנים/רוסיים או כול עדה שלא תיהיה לא משנה תעובבדה שהם מוכשרים!!! וגבר- מה אתה משווה בן הבחור בתמונה הזאת לשרון?לאושרי?לאדם?לערן?לאביחי? הרבה אבל הרבה היו מתים להגיע לרמה שלהם , לכשרון והכול ביחד .. ועוד מה שעוד מיוחד בהם זה שהם לא כמו שאר הכוכבים.. שבקושי נותנים יחס למעריצים שלהם.. הם שונים.. וזה מה שהכי חשובבב.... אז אני מבקש ממך יפה- קח תידיים שלך ולך להמשיך להקליד בפורום של הראל.

כמה דברים...

תאמין לי שאתה לא רוצה שאני יעביר ביקורת על הראל סקעת=> כי יש לי הרבה דברים להגיד עליו... וכמו שאתה אמרת: "אין מה להשוות ,אבל חבל אפילו על הטירחה והמאמץ", אז נכון, אין מה להשוות הגיים בויז פי מאה על הדוגמאות שנתת... אז באמת חבל על הטרחה והמאמץ, למה הקלדת את כל זה?! אז תקשיב," דני בוי" או איך שלא קוראים לך, פה זה פורום למעריצי גיים בויז, מעריכי גיים בויז, ואנשים עם טעם וידע בשירה, אז אתה יכול להגיד ביי ביי אם לא נאה לך פה...!

דניבויss

New member
אתם ממש מצחיקים אותי לסיום .

כי אני רוצה ליראות את אחד נהגיים בויז מבצע את הנני כאן ועולה בקול מלא ל סי גבוה או סי-במול גבוה או בכלל לעוצמות ויכולות כאלה .הריי מה שאתם "המבינים" בקולות אומרים זה כמו שישימו ליד בנאדם ,פיאט פונטו וליד פורד מוסטנג מנוע 5000 ,והאיש יגיד ,אני ממש מבין גדול ,הפיאט פונטו שמה בכיס הקטן את המוסטנג 5000. זה בדיוק מה שאתם אומרים . אני בא מלימודים של התחום הקולי ושירה מיקצועית .אני ניטרלי אני מחבב את הראל ואוהב את טום ג'ונס שזה כבר ליגות עצומות גם מעל להראל ואת סאלין דיון ואת פרדי מרקיורי ,ואני יודע היטב איפה מקומו של כל אחד .כמו הגיים בויז יש המון ובטונות .אני מבטיח לכם שריקי גל או חני נחמיאס או מבקריי תרבות ואומנות מיקצועיים לא יהללו מבחינת כישרון קולי את אף אחד מהגיים בויז כי כשמם כו הם וזאת המטרה של השם ,נעריי שעשוע ,נעריי משחק .אין שום דבר רציני במה שהם עושים זה גימיק מסחרי לשנה שנתיים מינוס פלוס וזהו זה .הריי אתם לא ניתן על הדעת להעלות שאחד מהם נניח היה מחליף את הראל בתפקיד ראשי במחזמר מיקצועי ,וקטעיי השירה שהוא נותן שם מבחינת מינעד קולי ומבחינת טכניקה של שירה ורגש זה ברמות שלא מהכבוד בכלל להזכיר את שמם של הגיים בויז באותה שורה בכלל . אם אתם ממשיכים להגיד שיש להם קולות מיוחדים אתם פשוט מעליבים את האינטיליגנציה שלכם .אני אישית מכיר שתיי מורות גדולות אחת מבית צבי ועוד אחת מלמדת גם באקדמיה ,הן בדרך כלל פתוחות להכל ,אבל הן לא היו בכלל מוכנות אפילו לקבל אפילו עבור תשלום אף בחור מהגיים בויז ללימודים .כי יש איזה רמה מינימלית שהן מוכנות בדרך כלל ללמד .אז סבבה תמשיכו לאמר שטויות .לפחות אם הייתם אומרים שהם נחמדים ועושים כיף והבנות אוהבות ונהנות מהשואו והיו רוצות אולי גם דברים אחרים סבבה ושיש להם שירים מסחריים חמודים וכאלה קלילים ועושים כייף לרקוד ,זה סבבה . אבל להעליב את עצמכם באמרות כמו וואו איזה קול גדול יש להם .אתם יודעים מה זה בכלל קול גדול ,מה זה בכלל קול .קולות אמיתים מתחילים מאנשים כמו פאבלו רוזנברג והראל סקעת ועדי כהן ועולים במעלה הדרך לקולות כמו אחינועם ניני או דוד דאור והלאה ,טום ג'ונס ,סאלין דיון והלאה פאוורוטי ודומינגו ואנדראה בוצ'לי .תנסו רגע להסתכל מהצד ,אפילו לתחילת הרשימה הם לא ניכנסים קולות כאלה ולמה ,כי קולות כאלה נימצאים באלפים ועשרות אלפים וגם יותר טובים מהם כל פעם שיש התחלה של כוכב נולד .בקיצור אתם לא יודעים בכלל מה זה עדין זמר ב -ה- הידיעה .

לא קראתי הכל אבל לפי ההתחלה...

אני רוצה לראות את הראל סקעת מבצע את השירים המדהימים של הבויז המושלמים...הוא יהייה מסוגל?!ללאאא....כי הם מיוחדים במינםםם...! ומי בכלל מנסה להצחיק אותך?!?! יאאללההה קרציה עם לא נאה לך פה אתה יכול לעוףף!

ועוד משו...

אני לא באה בטענות רעות על הראל סקעת- אני לא מהמרת כמה זמן הגיים בויז יחזיקו- ואני גם לא מנסה. אה, ומה שבטוח, לא מסיטה אחרים מהאנשים שהם אוהבים או מעריצים. אני יגיד לך ככה, אני חושבת שגם עם הגיים בויז יחזיקו שנה שנתיים- הם עדיין יזכרו אצלנו, ואנחנו עדיין נאהב את השירים שלהם. אני אוהבת את הגיים בויז בתור להקה, ביחד. וכשהם ביחד הם פשוט...מושלמים אז אם משו בהם מפריע לך אתה יכול ללכת, לא מכריחים אותך להיות פה!... חוצמזה מה אתה כל כך דואג לנו?!שחס וחלילה שמעון ודלילה לא נדרדר?! ומה זה משנה הגיל?!והידע?! אנחנו אוהבים מה שאנחנו שומעים, מוזיקה, שומעים, חוש השמיעה, דרך האוזניים, באיזה שפה להגיד לך את זה?!?!?! כל אחד פה בפורום אוהב את הלהקה אז אם יש לך בעיה אתה יכול פשוט **** *******...וזהו! *סורי הוא ממש עיצבן אותי*...

../images/Emo45.gifאני גם כן חושבת ככה../images/Emo70.gif

אתה לא חייב להיות פה אף אחד לא מכריח אותך ואם לא שמת לב אתה פשוט לא רצוי פה!! אורניתוש כפרעע עלייך אומרים חס וחלילה שמשון ודלילה חח לא שמעון ודלילה חעחעחע שפכת אותי מצחוק

דניבויss

New member
מי זה ,זה אחד הדברים היותר יפים

כישרונים והיותר נדירים .אם היה ניסיון לאמר על העדפה כזאת או אחרת אז באמת את פרימיטיבית .אלטון ג'ון דיווישד בואי ,לאונרד ברנשטיין עולמי בתחום הקלאסי ומחזות זמר .עיברי לידר ,פוליקר ופילוסופים ואנשיי מדע הכי גדולים בהיסטוריה האנושית . ניל דיאמונד ,ועוד גדולים וענקים בארץ שאין טעם כרגע ליכתוב . בסטטיסטיקה האנושית מאז ומעולם כ 10% נולדים דו מינים או גייס או לסביות ,זה חלק ממחזוריות הטבע ,זה תמיד היה ותמיד יהיה ,לאונרדו דוינצ'י גם ,ג'יימס דין השחקן משנות ה50.ועוד ענקיי עולם.מי שעדיין מנסה לעשות מנושא זה עינין הוא בעצמו הכי פרימיטיבי עליי אדמות ומסכן בעצם

למעלה