שירשור דעות 2 !!

queen man

New member
שירשור דעות 2 !!

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? ממי queen הכי מושפעים? מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין? - - - - - רוג'ר או ג'ון? ומי הנגן הכי תכני בלהקה?

WhiteQueen

New member
אמממ...../images/Emo168.gif

IGSM מוזיקה קלאסית אני יותר מתחברת שירים של בריאן כנ"ל לגבי השירים של ג'ון ג'ון

FreddieMercury

New member
הבה נראה...

לא יודע. מהרבה. אבל נראה לי שהצפלינים. פרדי. קשה להחליט. פרדי (וקול זה כן כלי נגינה).

I n n u e n d o

New member
אוקי..

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? Innuendo ממי queen הכי מושפעים? מהרולינג סטונס מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין? פרדי.. - - - - - רוג'ר או ג'ון? ג'ון ומי הנגן הכי תכני בלהקה? בריאן מיי

אממ

אני מתה על המיריקל:) המון,אין לי מושג ממי הכי בריאן סורי מיי לאב-בלהקה זה ג'ון,אבל לדעתי בסולו שלו רוג'ר מוציא מעצמו לא מעט גאונות פרדי

michalQ

New member
דעתי.

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? one vision ממי queen הכי מושפעים?ת'אמת שאין לי מושג. מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין? פרדי - - - - - רוג'ר או ג'ון? ג'ון ומי הנגן הכי תכני בלהקה: בריאן

אדומה2

New member
Chicken Feed Babe!

אין אייקון של תרנגולת..... הקליפ הכי טוב- הממ, יש כמה שהם אהובים אבל לאו דווקא הכי טובים, אבל אני מעדיפה את המוסיקה יותר מהקליפ עצמו. ממי הלהקה הכי מושפעת- לדעתי הביטלס, הביץ' בויז, אבל אני מאמינה שיש עוד שאני לא מודעת אליהם... מי כותב שירים יותר טוב- את מי אתם אוהבים יותר, את אימא או את אבא? בוא נסגור שלשניהם שירים גאוניים ולשניהם שירים שהיה עדיף לגנוז לעד...
הנגן הכי טכני- כולם טכנים אבל כולם משתמשים בטכניקה כדי לנגן עם הנשמה.

דעתי

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? I'm going slightly mad ממי queen הכי מושפעים? מאופרה(?) מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין? פרדי. - - - - - רוג'ר או ג'ון? הממ..המ..המ. ומי הנגן הכי תכני בלהקה? בריאן.

gihona

New member
דעות + רוג'ר

הקליפ הכי טוב הוא BY FAR - I Want To Break Free קווין ללא ספק מושפעים מאד מלד זפלין, דיוויד בואי, ביטלס ועוד.... בין פרדי לבריאן באמת מאד קשה להכריע, אני מסכימה עם מי שאמרה כאן קודם שלשניהם שירים גאוניים מול יציאות מטופשות, אבל נראה לי שאני חייבת ללכת על פרדי בסופו של יום. בין רוג'ר לג'ון - ג'ון, אם כי גם לרוג'ר יש כמה דברים מעולים (למשל Drowse שהוא שיר עצום בכל קנה מידה). בקשר לשאלה האחרונה - אני לא מאמינה שכולם כתבו בריאן - כי ללא ספק הנגן הכי טכני בלהקה הוא רוג'ר. בכלל אני חושבת שרוג'ר ממש אנדרייטד בלהקה מבחינת ההערכה של אנשים ליכולות העצומות שלו. בוא נאמר שכל פעם שאני שומעת / רואה הופעה חיה של קווין אני משתכנעת מחדש שרוג'ר הוא מתופף הרבה יותר טוב מאשר בריאן הוא גיטריסט. ואם בריאן הוא אחד מהגיטריסטים הטובים בעולם תבינו לבד מה זה אומר על רוג'ר...

נראה יל שלא הבנת את הכוונה

אבל תודה על המחמאות,אני אמסור לו
סתם סתם
את צודקת.אני חשבתי שהוא מתופף סביר אבל כשרואים בקליפים ובהופעות על כמה "כלים" הוא מנגן בו זמנית ואיך הוא שולט במערכת התופים שלו-זה מדהים!

16 מרי לו

New member
הדעות שלי!

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב?-->innuendo, i want to break free, i'm going slightly mad ממי queen הכי מושפעים?--> לאדעת.. כנראה מביטלס ואלביס מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין?--> פרדי, למרות שהשירים של בריאן לא פחות טובים... - - - - - רוג'ר או ג'ון?--> ג'ון ומי הנגן הכי תכני בלהקה?--> פרדי..(
)

queen man

New member
שלי..

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? תלוי באיזה יום תשאלו אותי אבל ניראה לי רפסודי ממי queen הכי מושפעים? פרדי מאוד מושפע מהמוסיקה הקלאסית, וגם מאופרה וכל השאר מושפעים מהביטלס לד זפלין. בראין הכי מושפע מג'ימי הנדריקס. מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראין? פרדי, בלי לחשוב פעמים ,יש לו את הכתיבות המורכבות ביותר בלהקה, בראין יותר קיצ'י וקל,אבל לפעמים מוציא איזה שיר טוב. - - - - - רוג'ר או ג'ון? בעיקרון רוג'ר כותב יותר שירים, ורובם דיי מצליחים, ג'ון כותב פחות מרוג'ר, אבל כל שיר שלו הצלחה מסחררת, ולכן ג'ון ומי הנגן הכי תכני בלהקה? תלוי מאיזה כיוון שואלים מבחינת רוק אז ברור שבראין ,אבל פרדי מאוד מאוד תכני בפסתר יש לו תכניקת קלאסית. אז שניהם אותו דבר בעניין החשיבות התכנית

Serenity6

New member
תשובתי

מהו לדעתך הקליפ הכי טוב? : Bohemain Rhapsody ממי queen הכי מושפעים? : נראה לי שהרולינג סטונס מי כותב שירים יותר טובים פרדי או בראיין? ממ בראיין כתב כמה להיטים, אבל אין על פרדי. - - - - - רוג'ר או ג'ון? : בהחלט ג'ון. ומי הנגן הכי תכני בלהקה? : בראיין מאי.

xgirl25

New member
../images/Emo26.gif

קליפ: kind of magic פרדי או בריאן:פרדי ררוג'ר או ג'ון:רוג'ר הכי טכני:בריאן

Abbey Road15

New member
אני עכשיו!!!!!!1111

הקליפס לשיער של פרדי בצורת פרפר הברדלסים מקרטני הכי טוב מקרטני הכי טוב עמיר בניון.

למעלה