אז זהו
גם, כן, אבל לא זה. כשבאנו מישהי כנראה המפיקה או משהו אמרה לשומר בכניסה אל מאחורי הקלעים לא להכניס אף אחד לא מעניין אותה מי זה.עכשיו, אמרתי לבעלי, נראה מה יהיה אחרי ההופעה, אם תהיה התנפלות - נלך, אם לא - מה טוב. אחרי ההופעה חיכנו לה אולי 5 אנשים, 4 האחרים התייאשו אחרי איזה רבע שעה והלכו. אני אמרתי, באתי שילמתי נחכה. ואני מחכה, ומחכה, ומחכה וכבר עברה חצי שעה. קיצר נשארנו מכולם רק אני ובעלי. אמרתי לא מעניין אותי אני הולכת לבדוק איפה היא. נכנסתי פנימה והלכתי והלכתי והלכתי ובסוף המסדרון אחרי שכמעט הלכתי לאיבוד ישבה לה עלמה עם כל החבורה שלה ונחה לה. אז כן לקחתי חתימה (אמרתי לה - עוד שנה זה יהיה שווה הרבה כסף? היא אמרה שלא) היא אומרת שבארץ לא עושים כסף ממוסיקה. אמרתי לה שהיא טועה והיא צריכה מה שנקרא - ע"ע יזהר אשדות, אריק איינשטיין, גידי גוב (שכחתי להגיד נינט אבל היא לא דוגמא), היא לא ממש קיבלה את טענותיי. עשינו קצת צחוקים, היא שאלה אם נראה לה שהיא תצליח (על זה נאמר - נו במת!), אמרתי לה תוך שנה מעכשיו את תצטרכי שני שומרי ראש אבל היא צחקה. קיצר, היא בחורה מוכשרת ונחמדה, אבל, בתור אחת עם המון נסיון בהופעות בארץ (וגם הופעות מחו"ל שהגיעו לארץ) כולל כניסה אל מאחורי הקלעים של מיטב האמנים הישראלים המוכרים והגדולים, ומעט גם בחו"ל, ומישהי שעבדה בחברת תקליטים מוכרת בעברה, לדעתי - סדר השירים לא היה טוב בלשון המעטה, היא הצליחה די להרדים את הקהל, שחיכה המ-ו-ן זמן מלכתחילה שתתחיל ההופעה, אני ראיתי כמה וכמה אנשים יוצאים החוצה באמצע - מיואשים וחבל. ניכר היה שהיא התרגשה, והיא אמרה ששרה - חמותה בקהל. היא ניסתה בין לבין להכניס ככה כמה פאנצ'ים שחלקם הקטן לא היה הכי, אבל זה כנראה מהתרגשות. היא עדיין טריה. ולגרום לאנשים לחכות בערך 8-9 שירים עד ל"אגו-טריפ" לא רעיון טוב, אנשים צעקו לה במהלך ההופעה מה עם זה. נכון ששני הלהיטים הגדולים הם "אגו טריפ" ו"מיגל" אבל לדעתי האישית - היא צריכה לשבת עם אמן מצליח לא משנה זמר/זמרת/ להקה ושיסבירו לה איך לבנות מופע נכון. אני מאוד ניסיתי להתאפק, אבל רק אחרי 40 דקות של המופע הצלחתי בעצם להתעורר כי היא קצת שיעממה. לא מכוונה רעה חלילה היא פשוט חדשה בעסק. היא תהיה גדולה, אבל יש לה עוד מה ללמוד. יהיה בסדר, היא תצליח.