שירשור הודעות על הפרק של היום......

yaelelele

New member
שירשור הודעות על הפרק של היום......

אני חייבת להגיד
שהסטייסי הזאת או וואט אבר... עיצבנה אותי!!!!!! איזו מניאקית! סתם הכאיבה שוב פעם לאלכס! ממש ממש עיצבנה אותי.. וגם על זה שהיא אמרה לסטיבי עלוקה! אז.. סטייסי! את צריכה לעלות על אלונקה ביגללי עם לא תירגעי!... טוב נו , לפחות היא התנצלה ... חחחחחחח אבל עדיין אני שונאת אותה!! אני ממש אהבתי את בעלה של סטייסי.. ובקיצור! פרק בסדר.. אבל הסטייסי הזאת........... גררררררר
פחדתי שהיא תהיה למהלך כל הסדרה!!... יש לנו מזל גדול! לא צריך סנדרה2!!!

Piece of Wood

New member
פרק לא משהו../images/Emo182.gif|אליהו|

סטייסי הייתה ממש ממש ממש מעצבנת! מזל שהיא הייתה רק לפרק אחד :/ אלכס היה ממש חמוד ומסכן כשהוא דיבר על קלייר

Nira22

New member
../images/Emo58.gifלא מהפרקים הכי טובים

אבל סביר, לא חיבבתי את סטייסי , היא היתה די מרגיזה והערות שלה כלפי סטיבי (סטיבי היתה חמודה וטוב שהיא לא סיפרה לאלכס על סטייסי כי זה באמת כמו שטס אמרה היה מתנקם בה בסוף) היו מעצבנות ובכלל הניצול הקטן כלפי אלכס ועוד כשהוא במצב רגיש ושוב התרגשתי כשהוא דיבר על קלייר וגם כמעט בכה. הבעל של סטייסי (לא זוכרת 'תשם) היה נחמד. ג'ודי היתה חמודה לאט לאט היא הופכת מפרינססה מפונקת לדמות רצינית וחיובית. דייב היה חמוד ולהוציא את העובדה שאני לא בעד הקשר שלו עם טס (אני מחכה כבר 3 עונות שטס וניק יהיו ביחד) אני דווקא מחבבת אותו והוא די מצחיק ומטורף בלשון החיובית.

פגית

New member
פרק סביר כזה.... אלכס כזה חמודד

ממש אהבתי את מה שהוא אמר על קלייר!! והיום היה לסטיבי חיוך אחד שחשבתי שאני רואה את קלייר הוא היה כולכך אותו חיוך ואז היה עצוב בהמשך הפרק....

נועה167

New member
פרק נחמד :)

אלכס היה חמוד כרגיל :) במיוחד כשהוא דיבר על קלייר. סטייסי הזאת סתם עיצבנה, לא אהבתי אותה..וסטיבי הייתה חמודה :) וגם דייב :)

adinabl

New member
דייב המלך!!!!!!!../images/Emo99.gif

הפרק פשוט הוכיח לגמרי שהוא וטס צריכים להיות ביחד!!!!! אני לא יכולה לסבול את זה שהוא לא יהיה איתה כ"כ חיכיתי לחתונה שלהם ואז עהוא היה חייב לגלות שהוא בעצם לא התגבר על אישתו נכון??? כ"כ לא יפה מצידו! הוא כזה חמוד!!!! בהתחלה ממש לא אהבתי את סטיבי- כי ידעתי שהיא באה במקום קלייר.... אבל לאט לאט מתרגלים אליה ומתחילים לחבב אותה- במיוחד אחרי היום שסטיסי הייתה כ"כ רעה אליה! סטייסי הזאתי כ"כ פוצה! ממש מזל שהיא נשארה רק פרק אחד! שמתם
איזה יופי שלא ראו את סנדרה היום??? בסך הכל פרק' סביר, לא נוראי לא מהמם!

moria007

New member
איכסה!

מה זה הגועל הזה, החלפת הבעל של סטייסי???? איכסה!!!! איזה רעיון חולני!!! אלכס היה מקסים.... חמוד ורגיש! וגם השיחה עם דייב היתה מצויינת! אלכס - תדע לך שגם אנחנו לא התגברנו על קלייר!!!!!! ניק - אם לא תחזור לעצמך אני חוזרת לדייב!!!!!

למעלה