שירשור הומואים!

Kryptonite

New member
גם איפה הוא מוצא את הדברים../images/Emo168.gif

האלה?

Bishnet

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני נכנס כל הזמן לגוּפ ( www.goop.co.il ) ויש שם ליד ה"בונוס היומי" את התמונה הכי חדשה שהעלו, במקרה זה היה איזה הומו
אלה התמונות הכי מצחיקות...

Ophel McNeil

New member
נאו, נאו... ../images/Emo28.gif

זה אולי מכיוון שאני קוראת cutlass (טוקימארו - תעשה לי ילד!!), אבל ההומואים הנ"ל, בעיקר השני, פשוט לא מספקים (את השלישי לא הצלחתי לראות).
לא שב - cutlass יש הומואים, מלבד טרנסווסקסואל שכמובן, לא עושה לי את זה, אבל נחמד לפנטז על שארוד מקבל השראה מפריסונר ועושה דברים רעים לטוקימאר.
לונג ליב אנדר אנד סווארד!! (חוץ מסווארד, הוא סתם מפחיד). (אבל אם הוא ימות, מי יתעלל בסן?). (נו, אני בטוחה שיהיו הרבה מועמדים ^_^). ההודעה הבאה מוקדשת למי-צ'אן, שאולי היא היחידה שגם מסוגלת להבין אותה.

Ophel McNeil

New member
אני חולה על הדג המדבר! ../images/Emo19.gif../images/Emo28.gif

אני חווווווווולה עליו!!! אני רוצה להתחתן איתו ולהביא לו ילדים!!! ולא אכפת לי שהוא כולה ילד בן עשר, הוא מאזניב!!!!!!!!!!!!!! (אבל חתיכת פחדן
). להביא תמונה?

Ophel McNeil

New member
WTF???????????? ../images/Emo28.gif

כולה שתי כרכים ואז היא עזבה את הסיפור?! WTF?! וגם אנדר - כולה ווליום אחד!! הם רוצים למות או משהו?!?! *שולפת סכין* יפן - היר איי כאם!

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אל מה לעזאזל עת מדברת? כל ההודעות שלך הזויות לגמרי, זה בגלל השעה או שאת מתנהגת בחולניות נורמלית?

Ophel McNeil

New member
ושוב - ../images/Emo28.gif

ההודעות שלי נורא ברורות אם קוראים את המנגות עליהם אני מדברת. AKA אם אתה מיכל.

Ophel McNeil

New member
הוא לא יפה... ../images/Emo28.gif

הוא פשוט קורע! ("אני אעזור לך ואציל אותך! לא, רגע, אני פחדן מדי.
טוב, אז אני אעמוד בצד בזמן שהם חוטפים אותך ומוכרים אותך לסוחר עבדים!") חוץ מזה, שכל הזמן מתעללים בו כי הוא דג מעופף ומדבר.

Ophel McNeil

New member
הוא לא יפה... ../images/Emo28.gif

הוא פשוט קורע! ("אני אעזור לך ואציל אותך! לא, רגע, אני פחדן מדי.
טוב, אז אני אעמוד בצד בזמן שהם חוטפים אותך ומוכרים אותך לסוחר עבדים!") חוץ מזה, שכל הזמן מתעללים בו כי הוא דג מעופף ומדבר.

SaberTooth

New member
"אני פראו, הדג המעופף"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ולאף אחד זה לא נראה טיפ טיפה מוזר...

Ophel McNeil

New member
אוקי, ../images/Emo28.gif

מדובר בשני אחים (ההורים שלהם התחתנו) שאמא של אחד מהם בכלל שייכת לעולם אחר, עולם אליו שניהם נשאבים, כשאחד מהם נמכר לסוחר עבדים והשני נהפך לשודד ים די בעל כורכו ("זאת ספינת פיראטים?! למה לא אמרת לי?!" "לא שאלת."). מוזר כרגע זה מושג נורא גמיש אצלהם. אבל אם זה עוזר לך, הילד אליו הדג מדבר די בהלם מעניין.
ונקנח בתמונה שהיא פנטזיה מלוכלכת שלי. אלוהים, אם הם רק היו ביחד! (אם רק במנגה הזאת *מישהו* היה ביחד! ><).

Ophel McNeil

New member
ואם כבר פנטזיות מלוכלכות...../images/Emo8.gif../images/Emo28.gif

אז זה מה שאתה רוצה לעשות לאחיך הקטן? שובב!
(תעשה את זה כבר, תעשה את זה!). הסבר קטן - שלוש התמונות הבאות הן הזיה של הדמות הראשית ומתארות מה הוא בדיוק רוצה לעשות לאחיו הקטן...

למעלה