שירשור הזוי למדי אבל שתפו פעולה,

שירשור הזוי למדי אבל שתפו פעולה,

בגלל שראיתי שיש כאן לא מעט חיילים, וזה יכול לקרות בערך רק לחיילים אז, שכל אחד ישרשר מהו המקום הכי הזוי שקולה של ריטה נשמע ממנו בעת שירותכם הצבאי. שטחים, ממעמקי הבור בקריה או סתם באיזו עמדת שמירה נידחת באיזשהו מקום נידח. וככה סתם בשביל הפאנן, מה אתם שומעים בשמירות
מנסיון ריטה הכי מעבירה... אני אתחיל - כמה מיילים טובים מחופי ישראל. נאדה, חושך, הרבה ים וים ועוד ים ועוד ים טונות על גבי טונות של מים מסביב, נצח של מים... זה נראה בערך כאילו נפלת לתוך בור שחור במעמקי היקום, חושך רק הכוכבים בשמים מאירים וריטה עם "תפתח חלון", מתנגנת אצלי ככה באייפוד מתחת למעיל... וסתם ככה, למי שעדיין לא התגייס ועדיין הצליח לשמוע את ריטה במקומות הזויים מוזמן להצטרף... בערב יום העצמאות, וחנוכה ולילה הסדר וכל חג יהודי במגדל שמירה תחת שמי אש בלב הבסיס השומם אני צעדתי למגורי משמר בודד כי כולם בבית ( כל ה-* לסגור חג)

פגית

New member
ואני

בדרך כלל בדרך לאוטובוס..אנחנו שומעים במשרד מלא גלגלצ
(באמת שאני מנסה לחבב אותה, לא ממש מצליחה..) אז כשיש שיר של ריטה זה תמיד מעלה לי חיוך על הפרצוף.. הצבא שלי שגרתי ונוח, מאפשר לשמוע מלא מוזיקה..

יש לי ../images/Emo70.gif יש לי ../images/Emo70.gif

ביום שישי אחד, לפני 5-6 שנים בערך, נסעתי עם בן זוגי, שיחיה, לדליית אל כרמל ("דלייה" בפי המקומיים....
) ירד בדרך ברד כבד
ונאלצנו לעצור בצד הדרך ולהמתין שיפסק. לאחר מכן המשכנו לנסוע, וממש בכניסה לישוב, כשהקליטה כבר הלכה פקאקט, פתאום השמיעו ברדיו את "אל תפחד" של ריטה וזה היה פשוט מדהים. בנוסף, דיסקים של "המופע המשותף" נמכרו להם בדוכנים בישוב....נראה לי שהם בדיוק השמיעו את "תפתח חלון" כשהגענו לשם....
שבת שלום לכולם, ליבי

נושא הצבא קצת הוזנח בהודעתי אבל בהתחשב בעובדה

שהתחלתי לאהוב ממש את ריטה (וגם את רמי) בשנת 2001 (ואז כבר הייתי משוחררת) אז זה הסיפור הכי הזוי שלי שקשור בה....לפחות למיטב זכרוני. ילא ביי, ליבי

PRINCESS GINA

New member
הצבא כבר מאחוריי..אבל...

בסיור שגרתי בכלא קציעות, מתוך אחד האוהלים של הערביים שכלואים שם...רדיו עם שיר של ריטה זה דיי מצחיק...
ועוד בזמן ספירת אסירים..אפשר להגיד שזה היה יום הזוי במיוחד.. ריטה צריכה לדעת שגם אנשים עם דם על הידיים (במקרה זה היה אוהל של אנשי ה-"פתאח") שומעים אותה..

אמממ..

אני הייתי חיילת מאוד טובה וממושמעת אז לא שמעתי מוזיקה בשמירות וכאלה.. רק באוטובוס בדרך לבסיס או חזרה ממנו... אבל תמיד כשאני שומעת אותה ברדיו או מאיזה חנות בקניון אני הכי מאושרת באותו רגע

ofek777

New member
לא קשור לצבא...עדיין מיוחד

מזמן...שטסתי לארה"ב , עצרתי בלונדון ליום אחד (טיסת קונקט) בשעת ערב מוקדמת, טיילתי לתומי בכיכר פיקדילי ופתאום מאחת החנויות בקע השיר "הכניסיני תחת כנפך" זה היה מדהים... בייחוד בהתחשב בעובדה שבאותו יום הגיע לחנויות הדיסק "TIME FOR PEACE" ישר קניתי (איזה שלוש) שמעתי את הדיסק כל מהלך הטיול (חודשיים לערך)

למעלה