שירשור היכרות לחברות וחברי הפורום

sher2004

New member
שירשור היכרות לחברות וחברי הפורום

כבר נעשה שירשור שכזה לפני לפני שנתיים אבל הצטרפו הרבה חברות וחברים חדשים אז קדימה...
ספרו על עצמכם-

איפה למדת ומתי סיימת את הלימודים?

איפה את/ה עובד/ת?

מה את/ה הכי אוהב/ת בעבודה שלך?

מה את/ה פחות אוהב/ת בעבודה?

איפה היית רוצה לעבוד? למה?

איזו תכונה שלך את/ה הכי אוהב/ת?

sher2004

New member
אני אתחיל

את התואר הראשון למדתי במכללת אשקלון ואת התואר השני באוניברסיטת ת"א במגמת לחץ וטראומה. אני בשנה השלישית ללימודי התואר השני.

איפה את/ה עובד/ת?

אני עובדת בבית אבות

אני אוהבת את אוכלוסיית הקשישים ואת הצוות הרב מקצועי שעובד איתי.

מה את/ה פחות אוהב/ת בעבודה?

את העבודה המונוטונית כמו מילוי טפסים.

איפה היית רוצה לעבוד? למה?

בקליניקה פרטית כי שם חבוי השכר הגבוה בתחום והסיפוק המקצועי

איזו תכונה שלך את/ה הכי אוהב/ת?

סבלנות ויצירתיות

bonita0707

New member
משתתפת בשאלון

1) סיימתי את התואר באוניברסיטת אריאל השנה
2) התחלתי לעבוד לא מזמן בלשכה לשירותים חברתיים בעיר מגוריי.
3) יש כמה דברים שאני יכולה לציין שאני אוהבת במקום. קודם כל ההדרכות שאני מקבלת במיוחד לאור העובדה שבמציאות שלנו זה לא מובן מאליו וגם זה שאופי העבודה מאפשר לי להכיר ולעבוד עם אוכלוסיות שונות ולנסות מגוון של טיפולים וכן להתחיל טיפול פרטני.
4) הטפסולוגיה שזה כנראה חלק בלתי נפרד מהעבודה..אבל עדיין מעצבן!
5) נכון לעכשיו אני חושבת שטוב לי במקום שאני נמצאת וכאן אני יכולה הכי להתפתח מקצועית לפחות נכון להיום.
6) שאני לא מוותרת לעצמי ועושה מה שביכולתי בשביל להשיג/להגיע למה שאני מאמינה.

sher2004

New member
הרבה בהצלחה בעבודתך החדשה ובתחום בכלל

אם תרצי להתייעץ או לשתף אני בטוחה שהרבה עובדות ועובדים סוציאליים וותיקים ישמחו לשמוע ולסייע פה בפורום.

עונה גם

תואר ראשון בעברית, סיימתי מזזזממממןןן, תואר שני בבר אילן בקלינית לפני שלוש שנים

איפה את/ה עובד/ת?
אני בדיוק מחליפה עבודות. מסיימת כמעט עשר שנות עבודה בבית חולים פסיכיאטרי והולכת לנהל מסגרת טיפולית-שיקומית בחוץ. מתרגשת ביותר

אני מאוד מאוד אוהבת את העבודה שלי, במיוחד את המגע עם בני אדם במצבים קשים, את היכולת לעזור בדברים הכי קטנים - קפה, שוקולד, את הצוות שעובד איתי, את הלמידה שיש לי בהמון מסגרות של העבודה, את התנאים בלהיות עובדת מדינה, את החופש שיש לי בלהטוות את צורת העבודה. עכשיו שאני כותבת את זה אני לא ככ מבינה איך אני עוזבת פה

מה את/ה פחות אוהב/ת בעבודה? עובדי מדינה שחוקים שעובדים איתי, מערכת בעומס יתר, מטופלים שנופלים בין הכיסאות, אלימות.

איפה היית רוצה לעבוד? למה? העבודה שאני עוברת אליה היא בדיוק העבודה שרציתי, לנהל מסגרת שיש בה גם טיפול וגם שיקום, להיות בעלת הבית עם חופש פעולה ויצירתיות

איזו תכונה שלך את/ה הכי אוהב/ת? את זה שאני אנושית ולא מרוחקת מהאנשים שאני עובדת איתם.

sher2004

New member
איזה כייף לקרוא

אני מתרגשת בשבילך לקראת העבודה החדשה ומאחלת לך הרבה בהצלחה. אנושיות זו התכונה הכי טובה שיכולה להיות בכל מקצוע שהוא

מידס1

New member
כל הכבוד על היוזמה, מצטרפת להכרות

את התואר הראשון סיימת ב2007 באוניברסיטה העברית. לפני כשנתיים סיימתי את התואר השני באוניברסיטת ת"א במגמת התערבות מתקדמת
אני עובדת בתחום התקו"ן (לא יכולה לפרט כרגע יותר מכך)
אני אוהבת את הקשר עם הפונים, את האפשרות לקשרים פרטניים ועשיית קבוצות
פחות אוהבת את הבירוקרטיה והלחץ
איפה הייתי רוצה לעבוד- זו שאלה קשה מאוד עבורי, לפני כחודשיים חזרתי מחופשת לידה והאמת שאני קצת מתקשה למצוא את עצמי. לאחרונה אני חושבת הרבה על כך שהייתי רוצה להתעסק, נוסף על העבודה הטיפולית, בעבודה אשר משלבת עשייה חברתית רחבה יותר. ממה שאני שומעת מחברות למקצוע יש הרבה תסכול סביב המצב חברתי כלכלי והיכולת המוגבלת שלנו לעזור
אני חושבת שאני אמיתית במגע עם הפונים ואני אוהבת את הרצון שלי ללמוד ולעשות את הדברים מתוך כוונה והבנה ולא רק באופן טכני או כי כך צריך

sher2004

New member
כשעבדתי ברווחה הרגשתי את התסכול שאת כותבת|איל

עליו, יש הרבה פונים שזקוקים לעזרה אבל מעט מאוד כוח אדם ומשאבים.

עונה גם -

סיימתי תואר שני בע"ס במגמה הקלינית ב2006 באונ' חיפה, סיום הדוקטורט צפוי ב2014. אני מטפלת מוסמכת ומדריכה מוסמכת בEMDR.
היכן עובדת - יש לי רשת בפריסה ארצית של קליניקות פרטיות לטיפול בשיטת EMDR, אני גם מטפלת באופן פרטי, מרצה זו השנה השביעית בבית הספר לע"ס של אונ' חיפה, ספר שלי יצא לפני מס' חודשים בעברית, ויצא בינואר הקרוב בארה"ב וקנדה , ואני עובדת כרגע על תוכנית מנטורינג למטפלי EMDR.
הכי אוהבת בעבודה - היכולת להשפיע לטובה על חייהם של הרבה אנשים - תיקון עולם, הגיוון העצום, האוטונומיה המקצועית, היכולת להשתלם כפי שמוצאת לנכון - אתמול בערב למשל חזרתי אחרי שלושה שבועות בארה"ב עבור שני כנסים מקצועיים, הקשרים המקצועיים עם אנשים מרחבי העולם, מרחב אדיר ליוזמה ויזמות, איכות החיים שהעבודה מאפשרת.
פחות אוהבת בעבודה - חלקים אדמיניסטרטיבים - מאצילה מה שניתן.
איפה הייתי רוצה לעבוד - הרשת תמשיך כמובן וגם תגדל, העבודה הפרטית תצטמצם בחלקה לטובת תוכנית המנטורינג. התחלתי לגייס את המטפלים הטובים ביותר שאני מכירה לתוכנית הזו, אני צופה לה גדולות ונצורות J
התכונה שלי שאני הכי אוהבת - תושיה - RESOURCEFULNESS.

מידס1

New member
עבודת הדוקטורט

כל הכבוד על הרבה מאוד הספק ועשייה, באיזה נושא עוסקת עבודת הדוקטורט שלך?

בנושא שלא קשור כלל לשאר העיסוקים שלי -

התנהגות בריאות בהקשר של כוונה וביצוע בדיקות סקר. ספציפית הבדלים תרבותיים בין נשים יהודיות וערביות בבדיקות גילוי מוקדם של סרטן השד

sher2004

New member
וואו, כל הכבוד על העשייה הרבה והמגוונת

כייף לקרוא על היכולת שלך להשפיע לטובה על חייהם של הרבה אנשים, מה שלדעתי נמצא בבסיס המקצוע שלנו.

שלום לכולם

למדתי במכללה בצפון סייתי בשנת 2011
אני עובדת במנהל רווחה כעו"ס אינטייק
אני אוהבת את האינטנסיביות והפניות השונות בכל פעם. הידע שלי הועשר מאוד מאז אני בתפקיד. התפקיד דורש ממני פתיחות ועבודה מערכתית גם במנהל וגם עם גורמים אחרים, תומכים.
מה שאני פחות אוהבת זה העומס (אבל אצל מי שאין...)
התחלתי כמ"מ עו"ס אלימות במשפחה שזה תחום מדהים. בהכשרה עבדתי גם בבריאות הנפש וגם במרכז קשר. הגעתי לעו"ס מתוך ידיעה שאני רוצה לעסוק בטיפול משפחתי/העצמת נשים. היום בשל אופי עבודתי אני בקשר עם גורמים שונים (חוק נוער, סדרי דין, עו"ס משפחה, תקון, התמכרויות, זקנה ועוד) ולמרבה הפתעתי אני נמשכת לתחום חוק נוער...מה שבטוח אני ממש אבל ממש לא רואה עצמי כעו"ס משפחה...
תכונה שאני אוהבת בי- יש לי יכולת להסתדר עם מגוון רב של אנשים

שבתשלום

ספטימה

New member
אני לא נמצאת פה הרבה, אבל עונה בכל מקרה

סיימתי הסבה בבר אילן לפני 4 שנים כמעט

אני עובדת באגף רווחה עם משפחות ילדים ונוער בסיכון

אני אוהבת את המפגש עם המשפחות, את האווירה, את הלמידה היומיומית. את הקרבה הגיאוגרפית לבית.

פחות אוהבת: את חוסר ההערכה של גורמים מקצועיים אחרים, את התלונות של האנשים, את התחושה שכמה שלא אעשה - זה אף פעם לא מספיק. את זה שאי אפשר באמת לעשות תהליכים משמעותיים. שסדרי העדיפויות נגזרים מדחיפות המקרה וממי שצועק הכי חזק.
רואים שאני לא במקום טוב בעבודה...

הייתי רוצה לעבוד בעבודה יותר טיפולית, כזו שחלק ניכר מהפונים מעוניינים בעזרה, וזו לא עזרה שנכפית עליהם בניגוד לרצונם. הייתי רוצה לעבוד במקום עם שכר מכבד (עכשיו מבחינתי השכר תואם את הציפיות שלי, הבעיה היא שאין כ"כ קידום במסגרת הציבורית במקצוע שלנו)

תכונה? אולי היכולת לראות ולקבל את הטעויות שלי וגם ללמוד מהן.

למעלה