שירשור היכרות!

kiticat

New member
שירשור היכרות!

אז ככה: על מנת שנדע קצת יותר אתם מוזמנים להציג את עצמכם!!! אני, מירי, בת 17, אשקלונית, וילידת חודש מאי..... מה עוד יש לספר? לא הרבה. אני חולה על קריאה, כתיבה, לדבר עם הרבה אנשים ולהכיר, יש לי פיוזים מוזרים, יש לי הרגלי אכילה מוזרים וגילו אצלי סוכרת..... יש לי חתולה שאני מתה עליה- ואני בכלל חולה על חיות!!! תורכם!

101Airborne

New member
אני נמרוד

שלום אני נמרוד חדש בפורום אני בן 19 אוהב מוזיקה יש לי כלבה חמודה אני עוד מעט מתגייס ואני אוהב מוזיקה בסגנון של לינקין פארק בעבר הייתי משצ עכשיו מדי פעם אמח מדריך למדתי בגבעתיים אני עדין גר בגבעתיים וד"א לצסטר ייש מכונית מדימה coustom maide מכונית מדימה הלוואי עליי

Kgt1

New member
אמממ...

גבי, אוטוטו 18, מאשדוד. חולה על כמעט כל מוזיקה וכמובן גם לינקין. לפרטים נוספים פנו לאייסי.

kyle

New member
אני הכי צעיר פה?../images/Emo3.gif

אני אור, בן 14 מדצמבר האחרון, כמובן שאני אוהב מוסיקה בסגנון של לינקין' (אחרת מה אני עושה פה!?
) ואני מתופף (בעיקר רוק ובלוז
). אם מישהו יודע איפה זה נס ציונה, אז שם אני גר (אני מעדיף לקרוא למקום "פרבר של תל אביב"). זהו.

AC2k3

New member
עכשיו אני...

אני בן 14 חולה על לינקין פארק גר בטירת כרמל (גם אני הייתי קורא לזה "פרבר של חיפה")

Euronymous

New member
אוקיי....

אני בת 15 וחצי מהקריות מתה על צ'סטר ואוהבת גם בלאק מטאל ודת מטאל.... אוהבת צבע שחור...(הכי פצצה בעולם) כיתה י'....

Euronymous

New member
דרך אגב.....

קראו לי לינקית לפני כמה זמן שיניתי את השם מי שלא יודע....(!) המשמעות של euronymous זה שטן........ בדיוק...שטן...כמו הגיטרה של בראד (המבין יבין)....

NiKi†a

New member
אוקיי....אני |שולטת|...חחח..סתם../images/Emo13.gif

קוראים לי שירן....אני בת 14 כיתה ט'...אני חולה על סאם41
ועל בלינק ועל לינקין....
מממ....אני אוהבת את הצבעים כחול ושחור...ווו....יש לי כלב...(ושני אחים קטנים
) זייהו...האיסיקיו שלי- 140686936

Shadow Warrior

New member
היה את זה, לא? ../images/Emo12.gif

נו טוב, אני יענה..
שמי בישראל אלי, אני בן 16 מחדרה (חתיכת חור ליד הים
) יליד חודש ינואר (מזל גדי
) אממ.. חולה על לינקין, מכבי חיפה ובנות..
אה כן, ואני אוהב את הכלב שלי.. בולגוד צרפתי..

kiticat

New member
מן הסתם היה

אבל בקושי 2-3 אנשים ענו. עכשיו הוא טיפה יותר פעיל. חוץ מזה דברים כאלה צריך לעדכן- לא? מחר או מחרתיים אני אערוך את זה למאמר הפורום- אז אם יש למישהו תוספות הוא מוזמן להוסיף. חוץ מזה אני רוצה להכיר אותכם!!!

coka

New member
תורי...

קוראים לי אלה, בת 14 מרמלה (אני מעדיפה לקרוא לה חור נידח באמצע שומקום), אוהבת לקרוא, לכתוב שירים וסיפורים קצרים (באנגלית), חולה על לינקין (!!!!), רוק ומטאל, מתופפת, גולשת הרבה באינרנט ומחליקה על רולרבליידס=)

kiticat

New member
את מתופפת?

מגניב! אגב- אני גרה בחור בדרום בקצה עולם כך שזה לא יותר יפה... אבל לאחורנה הגעתי למסקנה לפחות שהים מהמם וזה שלא כל פינה כאן בנויה זה גם נחמד...

kiticat

New member
אגב-

האי סי קיו שלי- זה 116964793 והאי מייל שאפשר לפנות אלי לגביי הפורום ולינקין פארק נמצא למעלה...

Ice2T

New member
אני................................

דני בן 15 מקרית 8. חולה על רוק , אלקטרוני והיפ-הופ.... זהו...

101Airborne

New member
שאלה כולם כאן בני 15 16 17 ?

אני אוהב את לינקין וגם ראיתי אותם בהופעה

coka

New member
אני בת 14..

איזה כיף לך!!!! אני כל כך רוצה לראות את לינקין בלייב...

NiKi†a

New member
חחחחח.......

אהבתי את השויץ שויץ....אפשר לאמץ אותו?? פליזזזזז ואני בת 14

Deore

New member
שלום שלום

בשביל הרקורד... אני גיא, ראשל"צי , חולה מוזיקה (כל הסוגים וטיפה טראנסים, אבל ממש טיפה!) אוהב כדורסל, אופניים ורדיו (אך ורק גלגל"צ) אם תרצו לדעת יותר אז... תתנו כיוון איפה להרחיב ו... ורק רציתי להזכיר.. אני מאוד אוהב לצטט משפטים משירים, כאן בעקרון אני אצטט משירים של לינקין... תרצו עוד... רק תגידו...

היי כולם~!

היי כולם אני מרמלה בן 13 וחצי אני אוהב לשמוע לינקין הרבה ניו מטאל מטאל ורוק קלאסי וכבד באותה מידה אוהב מחשבים ולהנות מהחיים!!! נ.ב יש עוד רמלאים?

למעלה