שירשור היכרות..

guitar lan

New member
שירשור היכרות..

לא נראה לי שהיה כזה.. ואם כן.. לא הייתי בו, אז אני עושה חדש!!
שם: גיל: עיר: מוטו לחיים: מעשן (מה מעשן): תחביבים: מוזיקה: הערות, הארות, מענות, והצעות מגונות:

guitar lan

New member
ואני כמובן ראשון..

שם: ניר גיל: 15 עיר: זכרון יעקב מוטו לחיים: life a bitch and then u die so fuck the world and let's get high מעשן (מה מעשן): נובלס ונרגילה תחביבים: מוזיקה, גיטרה, מחשב, כדורגל, הופעות (כשיש כסף)... מוזיקה: היהודים, קספרים, פורטיסהד, שייגעצ, אינפקציה, איפהילד, וכול.. הערות, הארות, מענות, והצעות מגונות: אני שונא אנשים שלא כותבים כלום בהודעות אווי..

רותמיקה

New member
היה לא מזמן..../images/Emo29.gif

אז אולי במקום לפתוח חדש תצתרף לזה שהיה?

Superunknown1

New member
___

שם: שחר גיל: 15 וחצי עיר: זכרון יעקב. (נווה הברון- שכונה בלי חוקים.
) מוטו לחיים? think for yourself, question autorothy (ט. לירי) מעשן: נרגילה- עם העדפה לאפרסק ותפוח, סיגריות- זה נורא תלוי במצב הכלכלי- כמובן שאין פשרות, לא נובל לא מגנה. בד"כ פאל מאל לייט/ ווינסטון לייט/ מלבורו לייט גראס- התחלתי רק בזמן האחרון, רק באנגים. תחביבים: מוזיקה, אינטרנט, לעשן, לצאת, בדידות, סרטים, רעש. יש שיגידו שאני גם מדבר הרבה.
מוזיקה: מטאל, אינדאסטריאל, קצת אלטרנטיבי. הצעות מגונות: ווא ווא (*מפהק*).

galgamel

New member
אז ככה...

שם :גל בנדק גיל 18 עיר:אשדוד מוטו:אין לנו על מי לסמוך רק על אבינו שבמילואים מעשן:רק טעם דובדבן...ולפעמים גם מסטיק! תחביבים:גיטרה חשמלית (שנתיים)..ובאולינג מוזיקה:ברי סחרוף היהודים כנסיית השכל ושאר ירקות יום טוב שיהיה....

למעלה