שירשור היכרות

שירשור היכרות

אשמח מאוד אם כל המשתתפים הפעילים יותר ופחות יתפקדו, חסר לי מאוד קצת מידע על המשתתפים פה. (השירשור הקודם נערך לפני חצי שנה). בתודה מיכל

אודונים

New member
התפקדות

שחר אמא של תומר בן 3.5 כמעט 4. טופל בחיפה אצל ד"ר אנג'ל עבר ניתוח בגיל 4 חודשים ועובר טיפול במכשיר שנקרא איליזרוב בימים אלה ממש

אופס, שכחתי להתפקד../images/Emo163.gif

אני מיכל אמא לנעמה (בת חמש) ולרון (שנתיים וחודשיים). לרון יש ק"פ דו"צ ואנו מטופלים באסף הרופא. בעוד כחודשיים על רון לעבור ניתוח העברת גיד בשתי רגליו

מכלי,שלחתי לך מסר.הנה ההתפקדות שלנו

אני יעל, אמא לעמית (בת 12.5) וטל (בן 6 וחצי). טל נולד עם ק"פ ברגל שמאל. בדרגה בינונית שהפכה קשה עם הזמן. הק"פ אותר בהיריון. טל גובס מרגע לידתו. עבר גיבוסים, פיזיוטרפיות, סד בלילה ובגיל 11 חודש נותח לראשונה ניתוח לתיקון הק"פ. הניתוח היה מוצלח למשך ארבע שנים. אחר כך החלה נסיגה. לאט לאט כף הרגל התנוונה ובעיקר הגיד השמאלי החיצוני. כף הרגל צנחה, טל נפל יותר והתקשה ללכת. לפני שמונה חודשים, מעט לפני יום הולדת שש, טל נותח שוב ב"דנה" ובניתוח הועבר גיד בכף רגלו השמאלית מן הפנים אל החוץ. היום טל עדיין עם סד בלילה עד חודש ינואר הקרוב. הוא מתעמל, רץ וקופץ. משחק בכדורגל ועושה התעמלות טיפולית אחת לשבוע במכון "עצבובים" בהמלצת פרו'פ וינטרוב. מעבר לזה הוא גם משחק ג'ודו. הוא במצב הרבה יותר טוב משהיה, קשה לתאר. מקווים שרק נמשיך להתקדם. יעל

ilana k

New member
התפקדות

אני אמא לילד בן ארבעה חודשים הנולד עם קלאב פוד ברגל שמאל. אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור וכעת ליאורי נמצא בשלב של הנעליים במשך 23 שעות. ליאור נולד עם קלאב פוד בדרגת קושי הכי קשה, אך למזלנו הרבה (טפו, טפו, טפו) אנחנו לא עשינו ניתוח להארכת הגיד, כי בינתיים התיקון טוב. מקווה שימשיך כך

לארדו

New member
התפקדות

חדוה ועמירם לארדו. ק"פ ברגל ימין,בתנו הדס כרגע עם הגבס,ביום שני הבא תתחיל עם הנעליים.

התפקדות

למרות שהסיפור של רועי מופיע במאמרים אני יוסיף שרועי היום בן שנה וחודשיים כמעט ולפני חודשיים עבר ניתוח להארכת הגיד ב"דנה" הורדנו כבר את הגבס והיום מתחילים להתרגל לסד שצריך להיות לפחות 20 שעות ביום + פיזוטרפיה בגדול שנצטרך לעשות לו .

שלום

אני עידית, של כדורי בן השנה וחודשיים, שעומד ומנגן בפסנתר שלו ליד החלון לכבוד הגשם. אנחנו מטפלים בשיטת פונסטי ומשתדלים לעקוב באדיקות אחרי ה"פרוטוקול" של הטיפול ולהתעדכן במה שחדש.

התפקדות

אורנית, זהו שמי. נטע, בן שמונה חודשים (איך שהזמן טס...) הוא ילדי הרביעי. נולד עם ק"פ ברגל שמאל. מטופל בשיטת פונזטי וכעת בשלב הדניס בראון. מטופל גם בפלדנקרייז שלש או ארבע פעמים בשבוע ע"י סבתא שלו. שבת שלום

שלום

שמי רחלי ובעלי אייל, בהריון שבוע 31 גילינו בסקירת מערכות מוקדמת קלאבפוט דו צדדי אתמול נאלצנו להיבהל שנית כיוון שבאולטרסאונד נצפתה האטה בגדילת הגפיים. מקווים שהכל יהיה טוב

א שניצר

New member
התפקדות

אני אילנה, אמא של עמר בן 18 וחצי ועוד 3 מבוגרים ממנו + 3 נכדים אבל לא מרגישה עדיין זקנה. נהנית לקרוא מה שאתם כותבים ומתעדכנת כי בעצם לא עשינו את זה אף פעם. הלכנו "על עיוור" אחרי ד"ר קאופמן וד"ר בור כי גם לא היו הרבה אופציות אז. טוב שיש אפשרות להתייעץ ולהחליף אינפורמציה .

גווניבר

New member
הנני כאן!

אני בת 23, עוד חודשיים. נולדתי עם ק"פ דו-צדדי קשה. טופלתי בגבסים, דניס בראון והמון פיזיוטרפיה מאמא שלי. לא עברתי אף ניתוח. ממליצה בחום על תרגילי בלט, שבשלושה חודשים האחרונים שיפרו לי את טווח התנועה ב-5-10 מעלות. אשמח להתכתב במסרים, או טלפונית עם כל מי שמעוניין.

חיבוקי 3

New member
התפקדות

אני סיגל אמא של נוי בת 8 נוי בגיל 11 חודשים עברה ניתוח בבית חולים שניידר בפ"ת היום הכל בסדר עם הרגל לעיתים רחוקות ישנם קצת כאבים

התפקדות ../images/Emo41.gif

אנחנו הורים גאים לארבע. הגדול בן 14 הבת השניה בת 12 הבת השלישית בת 7 ובנינו הקלאבפוטר בן שנה ועוד מעט חודש. יאיר נולד עם ק"פ דו צדדי ומטופל בבית חולים "אסף הרופא".כעת אנחנו מחכים שיאירי שלנו יתחיל ללכת.

התפקדות

אילן וחנה, הורים לאפרת, ביתנו השישית. אפרת נולדה עם ק"פ ברגל ימין, ומטופלת מרגע לידתה בהדסה עין כרם, אצל פרו' פורת ודר' רובינשטיין.בשיטה של דר' פונסטי. אפרת בת שנה ושלושה חודשים, הולכת ורצה, את הדניס בראון היא נועלת ללילה בלבד. מצב הרגל מצוין. פרטים נוספים ותמונות ניתן לראות באתר שלה -

nlanxner

New member
שלום

אני אמא של אוריה בת 9 חודשים. אוריה נולדה עם ק"פ דו"צ ומטופלת בשיטת פונסטי. החל מלפני יומים היא נועלת נעליים רק בלילה וזה כיף לא נורמלי.

hanash

New member
התפקדות

שלומי וחנה בהריון עם ק"פ דו צדדי בשלבי ברורים.

רחליקה1

New member
מתפקדים אחרי סופ"ש באילת...

קודם כל היה נהדר!!! אנחנו רחלי ואלון, הורים למתן בת 10 חודשים עם ק"פ ברגל ימין. צריך להוסיף שהיא מדהימה?

srurev

New member
דרור וציפי הורים של נעם

דרור וציפי הורים של נעם בן שנתיים ורבע. היינו במפגש אחד (באוגוסט?) ומאוד נהננו להכיר את כולם. תבורכו מפי עליון !

למעלה