שירשור הכוכבים

שירשור הכוכבים

יש לי רעיון לשירשור חדש !! איזה כוכב קולנוע, או כללית אישיות מפורסמת (
,
,
,
) הייתם רוצים לפגוש?? אני הייתי מת לפגוש את
בן אפלק

הגרהS

New member
או קיי 2../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קריסטין קרוק... לנה מסמולוויל ואליסה מילאנו...

וופי גולדברג

עושה עליי רושם שחקנית מדהימה, משום מה אני לא יכול לקבל מספיק מהנזירות בלוז 1 ו2. חסר לה סרטים לדעתי...צריך עוד הרבה.... אני יודע שיש עוד, אבל לא מספיק.

GREENSsss

New member
אהבתי את הסרט שלה

שכחתי את השם... היא משחקת שם לסבית אני חושבת (טוב כל סרט שני שלה היא לסבית) והעלילה היא על 3 חברות אחת מהן חולת איידס... השנייה בהיריון, חבל שאני לא זוכרת את השם של הסרט... בכל מקרה, גם אני חושבת שהיא שחקנית טובה מאוד... חסר לצערנו שחקנים עם עומק. כוכבים יש המון, אבל שחקנים איכותיים ממש אין הרבה.. גם סרטים למען האמת.

GREENSsss

New member
וואיי אני ממש לא זוכרת..

אם אני לא טועה דרו בארימור משחקת את האישה ההרה...

משום מה לא חשבתי על זה

לכיוון האמנות המוזיקלית. אלאניס מוריסט בהחלט. וגם קייט בוש וטורי איימוס...

Blackice

New member
אני חושב כמובן..

אלייז´ה ווד..
... מצד שני, יהיה מרתק לפגוש מישו כמו קרלוס קסטנדה, קאולו פואלו, איינשטיין... ואם הכוונה רק לאישיות חיה עדיין- אז תתעלמו מהראשון והאחרון מביניהם
ארז

resputin

New member
(אולי די עם אלייז´ה? אובססיבי!)

אם כבר מתחום המוזיקה, אנשים -דיוויד בואי. חוץ ממנו יש כמובן את אנג´לינה ג´ולי שאני לא אתנגד לפגוש, בחיים :)

TwelveEyes

New member
אלייז´ה חמוווווד ../images/Emo99.gif

ובכלל, הייתי רוצה לפגוש את כל הקאסט של שרה"ט :))

resputin

New member
אפרופו קורט קוביין

השיר החדש (..."חדש"...) נקרא You know you´re right והוא יפיפה :)

לפעמים חבל שאין אומוטיקון

מקיא בתפוז...
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
קבלו גינוי- גינוי

Rוית

New member
../images/Emo32.gifאתם מוזמנים להצטרף ל...

פורום [URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=432']אלאניס מוריסט[/URL], כאן בתפוז
אלאניס מוריסט, למי שלא יודע, היא האמנית שמכרה את מספר האלבומים הרב ביותר (על ידי אישה) מאלבום יחיד בעשור מסתיים (שנות ה90). האלבום המדובר הוא, כמובן, Jagged little pill. בהמשך שיחררה אלאניס עוד אלבום, Supposed former infatuation junkie, והשנה השתחרר עוד אלבום, Under rug swept. אתם מוזמנים אלינו לפורום, לדיונים סביב השירים שלה, לדיונים עליה, על אופיה, המסעות שהיא עוברת בשירים ועוד. אתם מוזמנים לחוות איתנו מסע מופלא ביחד עם השירים של אלאניס, דרך שירי סיפור כמו Ironic ועד שירים על קבלה עצמית וקבלה סביבתית כמו that i would be good ו- can´t not.-שירים שגורמים לצמרמורות. הצטרפו כבר עכשיו לקהילת מעריצי אלאניס מוריסט בתפוז

יש לי קשר נורא חזק

לזמרת וגם לפורום אלאניס מוריסט. הזמרת עצמה הוציאה באמת את Jagged little pill שדי שינה לי את החיים....זמרת מדהימההההה. קהילה מומלצת. 5 כוכבים מתוך 5 בסולם שרימפי

למעלה