שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

SheIIy

New member
שירשור הכרות בסגנון קצת שונה ../images/Emo26.gif

ובכן, זה הולך כך: כל אחד שולח הודעה עם 10 דברים שונים שאנחנו לא יודעים עליו. התמכרויות, סטיות... הכל
שתפו פעולה, כן?

OneLastBreath

New member
../images/Emo105.gif

אחד הדברים היותר טעימים בעייני זה תאנים. אמא שלי טוענת שהחדר שלי נראה כמו מחסן. יש לי סטייה חמורה לדברים מלוחים. אני דוברת שתי שפות לא רשמיות ( או בקיצור שהומצאו ע"י חברי הקרובים ואנוכי ) אני בדר"כ שונאת לענות כששואלים אותי איך הייתי מגדירה את עצמי, אבל נורא נהנת לספר על עצמי. אני מאוד אוהבת פשוט להתבונן באנשים. יש לי חיבה לדברים ישנים ( כולל אנשים ) יצאתי עד עכשיו רק עם אנשים יותר מבוגרים ממני. הדבר שאני הכי אוהבת לשתות זה מים.

bזוהר

New member
וואי..דברים מעניינים..

בכמה האנשים היו יותר מבוגרים ממך?(את לא חייבת לענות,פשוט הנושא מדבר אלי באופן אישי)

OneLastBreath

New member
קודם כל

תודה, ולא בהרבה. כולם סביב השנה-שנתיים יותר. היה גם קשר שרציתי שהיה הפרש הרבה יותר גדול, אבל זה היה בלתי אפשרי.

punky brewster

New member
אני נורא מזדהה עם סעיף 7

הבעיה בעיניין, כשאני עושה את זה לאנשים שלא מכירים הבנים חושבים שאני מעוניינת בהם והבנות שמשהו לא בסדר במראה החיצוני שלהן או שאנחנו מכירות מאיפשהו.

bזוהר

New member
יויויוווו נכון נכון גם אצלי זה ככה!!!

אני כל הזמן מסתכלת על אנשים במיוחד בהופעות כזה ואפילו מחייכת אליהם סתם כי הם מדהימים ופשוט אחרי זה כל הזמן בנים בטוחים שאני מתחילה איתם!!חח יו אנלא מאמינה שאמרת את זה אני כ"כ מזדהה זה תמיד קורה לי....:) וגם ממש עצוב לי שיש הרבה אנשים בעולם שאני לא מכירה אותם.. כל פעם כשאני חושבת על זה זה עצוב

punky brewster

New member
אל תהיי עצובה מזה

עם הזמן לומדים להכיר עוד ועוד אנשים. אני מקווה שתכירי רק ראויים לכך

bזוהר

New member
תודה:)

כן, עם הזמן מכירים אנשים פשוט המחשבה הזאת שיש כ"כ הרבה אנשים מדהימים בעולם שאני פשוט לא מכירה! חח זה מוזר אבל תודה :) :)

SheIIy

New member
כיף לך.

אני מבינה מזה שאת חברותית... מזלך. לי קשה מאוד להתחבר עם אנשים חדשים כשאני לבד. רק כשאני עם עוד חברה, אני יותר זורמת... זה ממש מעצבן, כי מרוב שאני מנסה להתחבב ולהתנהג כרגיל, יוצא שאני מתנהגת הכי לא כרגיל ולפעמים זה מתפרש כהתנשאות

bזוהר

New member
אני...

כשאני שמחה, רוב הזמן, אני מאוד אוהבת אנשים ואני מסתכלת המון ולפעמים מדברת וזה. כל פעם שיש אנשים כזה שעובדים איפשהו ויש תווית עם השם שלהם אני מתלהבת מזה ומתחילה לדבר איתם "היי ___ מה קורה?" והם מנסים להיזכר מאיפה הם מכירים אותי וגם יש קטעים שאני נוסעת באוטו עם המשפחה (פעם זה היה יותר נפוץ, כשהיה לנו גג נפתח) ועושה סתם שלום לאנשים והם מנסים להיזכר מאיפה הם מכירים אותי... טוב אבל זה כבר לא קשור:) בכל מקרה מה שרציתי להגיד בעיקרון, זה שכשאני במצב רוח לא משהו זה פשוט ההיפך. אני מרגישה שכולם מסתכלים עליי כזה בביקורתיות ואני שונאת את כולם, כמו בשיר i dont love anyone של belle & sebastian חוץ מהמשפחה שלי כולם נראים לי אנשים אגואיסטים שכל אחד חושב על עצמו ומנסה לדרוך על השני וכשאני שמחה זה בדיוק להיפך... אני מרגישה שכל בנאדם מדהים וחכם ועולם בפני עצמו ואפשר להתחבר אליו באיזשהי צורה...

SheIIy

New member
חחח קיצונית.

כשאני עם חברות ואני במצב של חירפון - אין לי אלוהים, אני אעשה הכל.

misheani

New member
וואו, מוכר.

אמנם אף פעם לא הסתכלתי על אנשים כמו דברים שאני נורא רוצה להתחבר איתם כי הם כל כך מיוחדים, אבל אני מכירה את זה שכשהסרוטונין והאדרנלין למטה כולם נראים כאילו הם מבקרים אותך ושונאים אותך, וכשהמצב רוח טוב את מרגישה שהם אוהבים אותך. אצלי זה כנראה קצת יותר אגוצנטרי, פשוט.

califia

New member
אני מנסה להתמקד במשהו

כיד להפסיק טיקים, או סתם כי אני לא רואה בחצי חושך כלום. לעשות פוקוס. כן. והעשן בעיניים. והפנסים תמיד מסנוורים כ"כ. אז כל מיני אנשים חושבים שאני מתחילה איתם. ושורפות לי העיניים בגלל הסיגריות. לפעמים בא לי להתעוור. אבל זה נורא מפחיד. אני צריכה לעשות עם עומרוש סרט על אישה שרואה רק חלק מהזמן ושאר הזמן היא שרויה בעפעוף מתמיד. עומר? לכתוב תסריט? אני במייל.

bזוהר

New member
מגניב:)

אני נושכת את הלשון שלי כשאני עייפה (זה בעיקר היה כשהייתי קטנה ועכשיו לעיתים רחוקות) יש לי בעיה לשבת כשיש אנשים מאחוריי, אני פשוט כל שנייה מסתכלת אחורה..וגם אני שונאת כשיש אנשים מצדדיי וכאלה..אני מעדיפה לשבת בפינות אני אוהבת מאוד מאוד את בר רפאלי, לדעתי זה לא סטייה אבל הרבה אנשים טוענים שכן אני לא אוכלת הרבה במבה, אבל לפעמים פשוט יש לי "מצב-במבה" שזה תחושה כזאת שמתחילה בגרון וממשיכה בבטן, וזה כמו צינור כזה שפשוט רעב לבמבה, כאילו כל מה שאני צריכה זה במבה ושומדבר אחר, ואם אין במבה באותו רגע זה ממש קשה! אני יכולה לא להתקלח מלא זמן ולהיות הכי מסרוחה ולשכב על המדרכה וכאלה, אבל כשזה נוגע לאחרים אני ממש סטרילית-קשה לי לשתות/לאכול מפה לפה וכאלה יש לי אובססיה מטורפת לספר "ארבעה בתים וגעגוע" של אשכול נבו.זה הרבה יותר מספר בשבילי ואני צריכה לקרוא אותו כל כמה ימים, כאילו חלקים ממנו שבא לי, אחרת אני ממש מתחילה להתגעגע(ואגב...כמעט כל דבר שאני אוהבת הוא אובססיה,כאילו,יש לי המון) אני רוב היום לא אוכלת מתוך עצלנות(כאילו,אין לי כוח להכין לעצמי)אז אני בד"כ אוכלת שטויוית כאלה השעון הביולוגי שלי הפוך טוב זה סתם משו שלא יודעים כי אין לי עוד דברים מוזרים בראש-איך אני שונאת שאתה אומר למישהו משהו, ואז הוא אומר לך "מה,אז כאילו נסעת לשם וזה..?" בקטע הכי של סבבה וכאילו זה בסדר והכל רגיל, ואז כשאתה עונה "כן" הם אומרים "מה????????את רצינית???נסעת לשם?!?!אומייגאד..." ועכשיו משהו במיוחד בשביל שלי- חלמתי עלייך בלילה האחרון! חח הזוי אה? חלמתי שאנחנו מדברות בטלפון ואת אומרת לי משו כזה "יו יש הופעה שרונה מארחת את משינה ואריק ברמן!" ובמקום אריק ברמן אני שומעת ברי סחרוף, ואני כ"כ מתרגשת ומתחילה לצעוק וזה "מהה מארחת את משינה וברי?!אומייגאד!" ואז את את אומרת "לא ברי סחרוך,אריק ברמן!" ואז אני אומרת "אה אני לא מתה על אריק ברמן.." אבל עדיין מתלהבת מזה שהיא מארחת את משינה חחח

bזוהר

New member
אני תמיד הולכת למושב האחרון בצד

אבל כמובן שהרבה פעמים אני יושבת כשיש אנשים מצדדי או מסביבי, כמו בביצפר. זה מפריע לי, אבל אין מה לעשות.. אפילו בבתי קפה וזה... וגם באוטובוס, לא תמיד אפשר לבחור איפה לשבת אבל באוטובוס זה באמת הכי מפריע לי כי מי שמאחורי הוא גם מאוד קרוב...אני פשוט לא שקטה ומתעצבנת מזה

SheIIy

New member
../images/Emo13.gif

אריק ברמן... נייס. יש לי הרגשה שבגלל שחלמת עליי, אני גם אחלום עלייך

למעלה