מגניב
אני נושכת את הלשון שלי כשאני עייפה (זה בעיקר היה כשהייתי קטנה ועכשיו לעיתים רחוקות) יש לי בעיה לשבת כשיש אנשים מאחוריי, אני פשוט כל שנייה מסתכלת אחורה..וגם אני שונאת כשיש אנשים מצדדיי וכאלה..אני מעדיפה לשבת בפינות אני אוהבת מאוד מאוד את בר רפאלי, לדעתי זה לא סטייה אבל הרבה אנשים טוענים שכן אני לא אוכלת הרבה במבה, אבל לפעמים פשוט יש לי "מצב-במבה" שזה תחושה כזאת שמתחילה בגרון וממשיכה בבטן, וזה כמו צינור כזה שפשוט רעב לבמבה, כאילו כל מה שאני צריכה זה במבה ושומדבר אחר, ואם אין במבה באותו רגע זה ממש קשה! אני יכולה לא להתקלח מלא זמן ולהיות הכי מסרוחה ולשכב על המדרכה וכאלה, אבל כשזה נוגע לאחרים אני ממש סטרילית-קשה לי לשתות/לאכול מפה לפה וכאלה יש לי אובססיה מטורפת לספר "ארבעה בתים וגעגוע" של אשכול נבו.זה הרבה יותר מספר בשבילי ואני צריכה לקרוא אותו כל כמה ימים, כאילו חלקים ממנו שבא לי, אחרת אני ממש מתחילה להתגעגע(ואגב...כמעט כל דבר שאני אוהבת הוא אובססיה,כאילו,יש לי המון) אני רוב היום לא אוכלת מתוך עצלנות(כאילו,אין לי כוח להכין לעצמי)אז אני בד"כ אוכלת שטויוית כאלה השעון הביולוגי שלי הפוך טוב זה סתם משו שלא יודעים כי אין לי עוד דברים מוזרים בראש-איך אני שונאת שאתה אומר למישהו משהו, ואז הוא אומר לך "מה,אז כאילו נסעת לשם וזה..?" בקטע הכי של סבבה וכאילו זה בסדר והכל רגיל, ואז כשאתה עונה "כן" הם אומרים "מה????????את רצינית???נסעת לשם?!?!אומייגאד..." ועכשיו משהו במיוחד בשביל שלי- חלמתי עלייך בלילה האחרון! חח הזוי אה? חלמתי שאנחנו מדברות בטלפון ואת אומרת לי משו כזה "יו יש הופעה שרונה מארחת את משינה ואריק ברמן!" ובמקום אריק ברמן אני שומעת ברי סחרוף, ואני כ"כ מתרגשת ומתחילה לצעוק וזה "מהה מארחת את משינה וברי?!אומייגאד!" ואז את את אומרת "לא ברי סחרוך,אריק ברמן!" ואז אני אומרת "אה אני לא מתה על אריק ברמן.." אבל עדיין מתלהבת מזה שהיא מארחת את משינה חחח