שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

bזוהר

New member
אה בזה זה באמת נכון

מציק לי בגב שיש אנשים מאחוריי וכשהייתי קטנה כל 5 שניות הייתי מסובבת את הראש אחורה לראות שהכל תקין ובסדר זה באמת קצת פארנואידי

../images/Emo67.gif

1. אני ממש אוהבת לאפות [בעיקר עוגות שוקולד], להאכיל אנשים ולארח אצלי בבית. 2. אני לעולם לא לומדת מטעויות. 3. יש לי 17 אחיינים, ואחד קטן ומיוחד שבו אני פשוט מאוהבת קשות
. 4. אני צמחונית מגיל שמונה, שזה אומר בעצם 17 שנים ללא בשר. 5. אני מעדיפה להקשיב מאשר לספר, אנשים טוענים שאני חשאית אבל אני לא באמת. 6. אני אוהבת את החורף [למרות שאני חננה ואני נוטה להיות מקוררת מהרגע שהוא התחיל עד הרגע שהוא מסתיים]
7. נגמלתי מקפה לפני חודש וחצי בערך ולא נגעתי בטיפה מאז, אבל זה בגלל החום ונראה לי שברגע שמגיע החורף- אני חוזרת להתמכרות
8. לכלוך ובלאגן יכולים להטריף אותי, אני מעדיפה לשטוף את הבית בשתיים בלילה אחרי מסיבה רק כדי לא ללכת לישון כשהבית לא נקי
9. חוף הים [במיוחד חוף ראשון] הוא המקום שיכול להרגיע אותי תוך כמה שניות, אבל אני ממש שונאת את החול. 10. בעוד שבועיים בערך המשפט השני בחתימה שלי כנראה עומד להשתנות- החברה הכי הכי טובה [וזה אפילו לא מתחיל להסביר מה היא בשבילי] שלי חוזרת לגור לידי, ימים טובים באים |אלוף|
וזוהר גנבה לי אחד אבל- אני תמיד רעבה אבל לרוב מתעצלת לאכול, במיוחד בלילה

../images/Emo11.gifהיכרות

*מכורה לסודה- הרבה אנשים צוחקים עלי שזה משקה של זקנים, אבל זה כ"כ טעיםP: *בזמן האחרון יש לי רעב לא מוסבר לפיצה, אני מסוגלת לאכול פיצה בכל שעה. *אני יודעת שזה נשמע חולני אבל יש לי אובססיה לדרך שבה אני ויצאת מהשירותים:( *מסוגלת לחיות בבלאגן תמידי. *אני שונאת לצחצח שיניים, מה לעשות שחייבים=/ [זה לא שאינ אוהבת את הפה ככה מלוכלך ברגע שאני קמה או משהו כזה...אבל הפעולה הזו מייגעת]. *אני תמיד תמיד תמיד אהיה חולה בקיץ [וגם בחורף]. *שונאת בירה שחורה, זה כ"כ מתוק ומגעיל. *ממש רוצה שיער קצר, אבל אני כניראה לא מוכנה נפשית. *אני רוצה כל הזמן להיות בחו"ל...לראות מקומות חדשים. *תמיד רציתי להיות רקדנית בלט...זה כניראה כבר לא יקרהXD אבישג:) נעים להכיר

0mroosh

New member
אאאאאאאאאאאא. סודה זה החיים. ../images/Emo108.gif

וגם להיות חולה בקיץ. גו, אבישג. :)

misheani

New member
אני לא מכורה לסודה,

אבל בהחלט *אוהבת* סודה. וזה לא סותר את העובדה שזה משקה של זקנים. מה שכן, אני חולה על התחת של בירה שחורה, גם. כל משקה של זקנים עם גזים טוב בשבילי. ומה זאת אומרת איך שאת יוצאת מהשירותים? איך את עושה זאת?

חחח האמ...

טוב זה נורא מוזר...אני חייבת להיות במרחק של פחות ממשבצת אחת מהדלת של השירותים, לסיים לשטוף ידיים לפני סיום ירידת המים. וכל מני דברים כאלה. זה דיי מציק למען האמת. [זו באמת אובססיה] איכס בירה שחורה:S ואיזה עוד משקאות של זקנים יש??O:

מיץ פזי

New member
וואי ג'ינג'ר אייל!

זה כזה משקה של סבא שלי! רק אצלו הייתי שותה את זה.. וגם ביטר למון..! וברור שלכולנו יש אובססיות.. אף אחד לא רוצה לספר עליהן אבל לכווולם יש אותן. גם אם הם לא מודים בזה :)

no surprises

New member
../images/Emo13.gif מנסה-

1. אני מספרת את זה המון אבל כאן עוד לא יצא לי
- בילדותי, גיל 4 ככה, נפלתי לביוב. אמנם מדובר במיני-ביוב, שאין בו גועל נפש, זה מן בור בקיבוץ שכזה. אבל עדיין, החוויה הייתה טראומטית ומהווה הסבר למצב הנוכחי (סתם, סתם) 2. התענוג הגדול ביותר שלי הוא רכישת דיסקים. אני מבלה זמן בחנויות דיסקים (בהוגנות, כמובן! "התו השמיני", "דיסק סנטר", "דיסק קלאב") כמו שפרחות בעלות-אמצעים מבלות בPull&bear. בכלל, זה הזמן והמקום לציין שמוזיקה היא נחלתי, בין אם בעניין שלעתים מצטייר כאובססיבי :) ובין אם ביצירה ממש (יבוא יום, יבוא יום) 3. אמנם כולם קוראים לי שירי מיום הוולדי, אבל בתעודת הזהות כתוב שירה. ההסבר לכך הוא די הזוי ואקצר אותו מאד-מאד: אבא היה משוגע על השם, ועל "שירה" של יהונתן גפן בכלל. הוא נחפז לחדר בעל-סמכות וטען ש"אני אבא שלה, ואני אומר שקוראים לה שירה!" ואז שינו את זה משירי לשירה. כמובן שההשפעה של אבא התבטלה בזאת, והוא בעצמו קורא לי שירי מאותו יום. 4. אחד הימים העצובים בחיי היו כאשר נשפכה לי בירה (בירות, אם לדייק) על האייפוד ועל הפלאפון של אחי (!!!). למרבה המזל, לאבא יש חיבה לאנרגיה הסולארית והיא אכן הוכיחה את עצמה וכעבור שני בקרים בשמש שניהם חזרו לתפקד. 5. התאהבתי לראשונה כשהייתי בכיתה ח'. מה שאומר - גיל 13+. האהבה הזו נמשכה כשנתיים וחצי, והייתה די כוזבת. בכ"ז, למרות סממנים טראגיים
, זה נגמר מאוד יפה והבחורה הזאת כיום היא האדם הכי קרוב אליי. 6. הייתי מאוהבת רק עוד פעם אחת מאז. הקשר ההוא נגמר מהצד השני, אבל לי היה הרבה פחות קשה. כנראה שהאהבה הנכזבת הראשונה הייתה מעין חיסון לבאות. 7. אני בזה לסגנון ה"דכאון". זאת אומרת, זה לא שאני סתם "לא שומעת" - אני גם לא שומעת ראפ - אבל אני לא בזה לו. הדכאון הוא סגנון מגוחך, מכל הבחינות, ויכול לספק לי מצב כפית נהדר. 8. נעמי שמר היא (הייתה) דודה של אמא שלי - אחות של סבא. (זה פרט שאיכשהו תמיד עולה ואז אומרים לי "למה לא אמרת?!?!" אז אני פשוט חוסכת את המצב הזה. וגם, טוב, בסדר, מותר לי להשוויץ.) 9. אני לומדת נהיגה בימים אלו ממש. עשיתי בינתיים עשרה שיעורים, וזה מתקדם אחלה. 10. יש שני כיוונים שמעניינים אותי בצבא - האחד תקשורתי ("דובר" או "במחנה". גלי צה"ל לא קורץ לי, אני לא חושבת שאני מתאימה לגמרי) והשני קשור למחשבים. נראה מה יהיה בסוף. (אם בכלל - אני רק עולה לי"ב עכשיו.) ~ מישהו קרא בכלל?

misheani

New member
גם אני קראתי

וסיפור הביוב שלך נתן לי רעיון לעובדה על עצמי. לא הבנתי מה זה סגנון ה"דיכאון". מה, שירים עצובים? אז מה זה רונה? ובנוגע לאהבות שלך- א. להתאהב פעמיים עד גיל 17 זה המון. ב. האהבה השניה שלי היתה קשה מהראשונה.

no surprises

New member
היי - זו אני, בכינוי חדש ../images/Emo42.gif

"דכאון" מתייחס בעיקר לזמר מזרחי-בכייני-עד-מאד. שירי "התדרדרתי לסמים/והעולם אכזר/למה עזבת אותי" שכאלו. דברים מחרידים, יללות שקשה לי לכנות מוזיקה. ובכ"ז, על טעם ועל ריח, אני מניחה...

למעלה