שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

tipeshet

New member
זה נחמד.

1. אל תצחקו, אבל אני מכורה למעטפות. במה זה מתבטא? אני פשוט אוהבת אותן, את הפונקציונליות שבהן, את הפשטות. ועטים כדוריים, אלו שמשמיעים תיקתוקים כשכותבים איתם. פשוט אוהבת את הדברים האלו, במיוחד כשהם בהישג יד. 2. אני אוספת בערך כל דבר. כל אוסף אפשרי שאתם מצליחים לחשוב עליו, סביר להניח שהוא נמצא אצלי. האוספים הכי גדולים שלי הם אוסף הבובות ואוסף המיניאטורות. 3. תמיד רציתי לדעת לרקוד. מעולם לא היה לי את האומץ, למרות שהיו ניסיונות כושלים מאד בעבר, אבל החלום נשאר. ממותן. אם הייתה לי הצעה עכשיו, ללמוד סטפס, למשל, הייתי עטה עליה. 4. יש לי חרדת נטישה. ורגישות יתר. שני הדברים הללו נבדקו ואובחנו, ונדפקתי. אז אל תעזבו אותי, וככה לא אבכה המון. 5. אני מהחנונים שאוהבים קומיקס. זבנג, גארפילד, וכל דבר שבא ליד. ספרים אמיתיים? קוראת רק כשמשהו ממש מושך אותי, וזה נורא נדיר. 6. הבובה האהובה עליי, היא של דביבון, וקוראים לה ג'ורג'י. זה על שם דביבון שגר אצלי בבית במשך כמה זמן. 7. פיצה. בוקר צהריים וערב, אני יכולה לאכול אותה, בלי לחוש שובע או שיעמום. 8. היום אני משלמת על שנים עם אולסטאר. הגב והרגליים מתחילים להשמיע זעקתם בהליכות ארוכות. 9. אני נורא עצבנית. הרגל תמיד על רטט, והציפורניים נאכלות מעצמן. מתבטא לפעמים באיבוד שליטה קטן, וצעקה על האדם הלא נכון. ואז, כמובן, אלפי סליחות. 10. אני לא יודעת להכין חביתה, ולעולם לא אדע. גם כשמזכירים לי, ואני עובדת על פי כל הכללים, בחיים לא אצליח להפוך אותה. אני תמיד פורשת באמצע ואומרת "הכנתי ביצה מקושקשת!"

punky brewster

New member
נחמד ואפילו משמח

לדעת שאני לא הטיפשה היחידה שלא מצליחה וגם לעולם לא תצליח להכין דבר כזה פשוט.

מיץ פזי

New member
אני גם!!

כולם כזה "בלה בלה, אני לא יודע להכין כלום חוץ מחביתה שזה ממש פשוט.." ואני חושבת לעצמי, זה לא פשוט! יש כל כך הרבה מקום לטעויות! למה שלא נוכל כולנו מקושקשת? זה הולך הרבה יותר טוב עם גבינה וסלט... :)

SheIIy

New member
אולסטאר זו מכה.

יפות יפות, אבל אפשר למות איתן. איך היה באיטליה?

misheani

New member
גם אני (כמעט) לא קוראת.

בתור ילדה קראתי המון, זכיתי בעברית משופרת ובמשקפיים, וחדלתי.

punky brewster

New member
../images/Emo105.gif

1-אני אוהבת אנשים ואין לי שום בעיה לשבת ולדבר שעות עם אנשים זרים שהכרתי לפני רגע, אני אוהבת לדעת מה אנשים חושבים ואוהבים, מה מניע אותם ובגלל זה כל אחד מהחברים שלי כ"כ שונה מהשני. 2-אני כ"כ אוהבת פיצה שפעם חלמתי שהמיטה שלי היא פיצה וכל פעם שהייתה רעבה לקחתי ממנה ביס ופעם אפילו התחלתי עם עידן רייכיל בפיצוציה ליד צוותא בתמורה לפיצה. 3-אני נורא אוהבת לקנות לאנשים מתנות להשאיר להם מכתב מצחיק על הדלת או סמס משעשע. אני אפילו לא צריכה לאהוב אותם רק לחבב וככול שהרגשות שלי חזקים יותר ככה זה יקרה לעיתים קרובות. 4-יש לי נטיה לסחוב מצלמה לכל מקום, יש לי אוסף של תמונות של אנשים בכל מיני מצבים מוזרים ובכל אפשרות שתהיה לי אני אצלם בלי להזהיר מראש, חבר שלי לשעבר היה קורא לי פאפראצי. 5- אין לי כח לפוליטיקל קורקט ואם תשאלו את דעתי אני לא אשקר. גם אם זה יגרום לצד השני לאהוב אותי פחות. 6-הדרך היחידה להוציא אותי מריכוז זה רק אם תגידו משהו שלא צפיתי מראש. 7-קשה לי לראות אנשים עצובים או בוכים, אם תבכו אני אעשה המון בשביל שתרגישו יותר טוב ותשכחו ממה שרע לכם. 8-יש לי סקייטבורד ובומרנג אבל אני לא נוגעת בבומרנג כי תמיד כשאני זורקת אותו הוא נוחת למישהו על הראש. 9-אין לי בעיה לעשות דברים רעים ואפילו מרושעים לאנשים שאני סולדת מהם או שאני חושבת שזה מגיע להם זה לא יטריד את מנוחתי או יעורר בי נקיפות מצפון להיפך אני אהנה מכל רגע ורגע מה שעושה אני אדם די מרושע. 10-אני אוהב אוטומטית מי שיסכים לשחק איתי מונופול ולראות סרטים ישנים.

misheani

New member
עד מספר 9

נראית כמו טיפוס חם ואוהב. אחרי שאמרת שאין לך בעיה לעשות דברים מרושעים לאנשים, קצת ירד לי ממך...

SheIIy

New member
מונופול...

אוהבת את המשחק הזה... הבעיה היא שלמעט מאוד אנשים יש סבלנות לשחק אותו.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo205.gif

זה עצוב שחשבתי על זה בערך יומיים, וזה מה שיצא.
1. כשאני עצבנית, בלחץ, או סתם חושבת יותר מדיי, יש לי נטייה שכזו, ללעוס את השפה התחתונה (ו/או את העור שמסביב לציפורניים). 2. אני משתמשת ביותר מדיי פסיקים, כשאני כותבת (וכמו שאתם רואים, זה מתבטא בהחלט). 3. יש לי צמה ארוכה אותה אני מגדלת מאז שנולדתי, ומעולם לא נגזרה. 4. אני מאוד אוהבת לחלום. בין אם סתם לבהות בחלל ולחלום בהקיץ, ובין אם שנת לילה רגילה. למעשה, אני כל כך אוהבת לחלום, שלעיתים אני מכוונת שעון שיעיר אותי, רק כדי שאוכל להתעורר, ולחלום. (זה עובד, מבטיחה. לאחר שינה של שש שעות, ואפילו תזכרו את החלום). 5. אני אוהבת נסיעות. ככל שהנסיעה ארוכה יותר, כך טוב יותר. 6. יש לי בעיה עם רעשים חזקים, בעיקר צעקות של אנשים. אני לא יודעת להסביר את זה, זה פשוט לא עושה לי טוב. 7. יש לי בעיית זיכרון, עד כדי כך שאני עלולה לשכוח מה נאמר ממש לפני רגע, ואף את החצי השני של המשפט שעכשיו-עכשיו הוצאתי מהפה. 8. אני אוהבת את הלילה, אבל מפחדת מהחושך. 9. מתעניינת מאוד בקיומם של חייזרים, על טבעי, מיתוסים וכן תאוריות קשר למיניהן. כל דבר שאיננו ברור מאליו, מרתק אותי. 10. הרבה דברים בחיים שלי מתחלקים לתקופות. מהמוסיקה האהובה עלי, ועד מאכלים ומשקאות. אם לתת דוגמא (ואחת מטופשת), עד לפני שבוע הייתי מכורה למסטיקים, עכשיו זה סוכריות תיק-תק. אם אקח קצת מכל מה שכל אחד ואחד מכם כתב כאן, תקבלו אותי בדיוק, מכל זוית וזוית. אני כל כך גרועה בשאלונים כאלה.

E

Elektra Natchios

Guest
הכל באותו אורך. :)

חוץ מכמה שערות סוררות שיוצאות נגד המערכת, ולעיתים אחראיות לאפרו בלתי נשלט.

מיץ פזי

New member
זה מצחיק, יש לנו דברים

ממש דומים ויש חלק ממש הפוכים :) נגיד, אף פעם לא היה לי שיער ממש ארוך ולרוב הוא קצר.. מצד שני, גם לי ממש קשה עם אנשים צועקים. מצד שלישי אצלי עניין הזיכרון הפוך, יש לי זיכרון לאנשים ושמות די מפחיד. כמעט כל אדם שראיתי איפשהו, ואחר כך אני אראה אותו שוב, אני אזכר מאיפה אני מכירה אותו. ואם אני לא אזכר זה ינקר לי במוח שעות ויציק לי עד שאני אזכר. אני גם זוכרת שמות של אנשים ממש מהר ואני אצליח להיזכר בשם של מישהו גם אם אמרו לי אותו פעם אחת.. זה הרבה פעמים מוביל למצבים לא נוחים כל כך בהם אני זוכרת אנשים שאין להם מושג מי אני.. :/ מצטערת שקצת נצל"שתי אותך כדי לספר עוד על עצמי..

E

Elektra Natchios

Guest
כן,

שמתי לב לזה, כשהנהנתי על מחצית מהרשימה שלך. הזיכרון שלי סלקטיבי. לרוב, מה שצריך אני שוכחת, ומה שלא - נשאר לנצח. דברים קטנים ומטופשים, כמו היום בו נסעתי באוטובוס, לראשונה. (את מוזמנת לנצל"ש כאוות נפשך. עדיף שאנשים שיודעים לספר על עצמם, יעשו זאת.
)

מיץ פזי

New member
כן לפעמים זה נחמד

ולפעמים, כמו שאמרתי אני זוכרת אנשים שלא זוכרים אותי.. מה שכן זה תמיד מפליא חברים שלי מחדש, כשאנחנו סתם מסתובבים איפשהו ופתאום אני רואה מישהו כזה וזוכרת איפה ראיתי אותו ומי הוא.. הם תמיד מתפלצים כזה 'מאיפה את זוכרת?!'

bזוהר

New member
גם איתי את דומה בהרבה

בעניין הזיכרון,שפה תחתונה,נסיעות ולחלום השפה התחתונה שלי גם רועדת לפעמים כשאני בלחץ או בהתרגשות על זיכרון אין מה לדבר. זה מזעזע ברמות קשות. ואני כל הזמן חולמת בהקיץ ובכלל כל הזמן מרחפת אז הרבה פעמים אשנים מדברים איתי ומפריעים לי באמצע איזה דמיון פרוע סתם ככה באמצע היום וזה נורא מעצבן חח ונסיעות....זה כמעט הדבר שהכי מזוהה איתי...כמה שעות שרק אפשר אני יכולה לנסוע..במיוחד בלילה כזה שרק הפנסים של האוטו מאירים את החלק הקרוב של הכביש וזה..ואני גם אוהבת נסיעות קצרות נגיד אם ההורים שלי הולכים שנייה להקפיץ את אחותי לאנשהו או משהו ואני בבית ואין לי מה לעשות אני נוסעת איתם.. טוב גם אני כמו יעל ניצלשתי כדי לספר עוד על עצמי
אפעם אין הזדמנות להגיד את הדברים האלה!

אוקי אחרי שקראתי החלטתי להגיב גם../images/Emo26.gif

1אני כותבת שירים 2יש לי אחות תאומה.אנחנו לא דומות בשום דרך 3אפפעם לא נמאס לי ממוזיקה.ז"א שאין לי בעיה למוע את אותו שיר בריפיט כמה ימים טובים אבל.. יש תקופות שאני פשוט לא למה להתחבר ואני לא שומעת מוזיקה בכלל 4אני אוהבת לקרוא ספרים אבל נורא קשה לי לקרוא. לוקח לי הרבה זמן לסיים ספר וברוב המקרים אני לא זוכרת מה קראתי 5יש לי פטיש לבמבה. 6הייתי צמחונית שנתיים וחצי. 7אני יכולה לישון שעות. השיא האישי שלי הוא 23 שעות וחצי רצוף. 8שברתי את השן הקדמית 3 פעמים. הפעם האחרונה הייתה בפולין-נפל עלי המזגן בקראקוב. 9יש לי פיצול אישיות 10אני מדריכה בצופים עכשיו אתחיל את השנה ה3 שלי. ואני מדריכה ילדי צמי"ד. יום טוב ושב"ש

למעלה