שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

לא יודעת אם מישהו יגיע עד לכאן, אבל רק עכשיו

הגעתי ל-10, בעצם אפילו ל-11: 1. אני עדיין מקשיבה לקלטות (יש לי שני וולקמנים, דיסקמן, ואין נגן mp3). 2. אין לי טלוויזיה בבית (זה הכי מפריע לי בנוגע להודעות כאן בפורומים, על תוכניות שקשורות למוזיקאים שאני אוהבת). 3. אני חושבת שמדי ב' הם דבר יפה (לא, א' של בנות זה מכוער נורא). 4. מעולם לא אהבתי קולה/ספרייט/קינלי, וממש בלי קשר לבריאות, פשוט זה מתוק מדי ומכאיב (הבועות), מן הסתם אני גם שונאת סודה. 5. יש לי בעיה עם אוכל ממותק, שאינו ממתק, מסיבה זו אני לא אוהבת קטשופ וגם את רוב האוכל במסעדות אסיאתיות – למה לעזאזל לאכול עוף עם סוכר??? 6. אני נמוכה, אבל לא הולכת בנעלי עקב (ומה שנחשב אצלי לעקב, כנראה לא יחשב כך בעיני אף אחד אחר)... 7. יש לי אובססיה להוגנות, ולחלוקת דברים (למשל אוכל) שווה בשווה... 8. אכפת לי משפה נכונה, ואני עלולה לתקן אנשים, גם אם זה לא מתאים למצב באותו רגע. וכמובן אני שמחה כשמתקנים אותי. 9. אני נמצאת בפורומים הכי הרבה בתק' מבחנים... 10. המקום שאני מתרכזת, ולומדת בו הכי טוב הוא אוטובוס – שם אין לי כמעט מסיחים (כמו האינטרנט)... 11. אני אוהבת לרקוד, אבל רק למוזיקה שאני אוהבת, לשם כך הכנתי אוסף גדול של רוק'נרול, מוזיקה אירית וכו'...

misheani

New member
גם אני

מתרכזת הכי טוב באוטובוסים. לפעמים אני לומדת רק שם. וגם אני אוהבת כשמתקנים אותי בשפה. אני שונאת כשכותבים "אני יעשה" וכאלה. אני משתדלת לא לתקן אחרים, כי זה נשמע ביקורתי לפעמים. אבל עם ילדים לפעמים אני לא מתאפקת ומתקנת להם. שירכשו הרגלים טובים. מה שכן, אני חושבת שהשפה משתנה, ושמלים שפעם לא היו קיימות עכשיו נכנסות לשפה, וזה בסדר להשתמש בסלנג וכאלה. אין לי בעיה עם זה. יש לי בעיה רק עם שגיאות שנעשות מתוך בורות או מתוך חוסר אכפתיות. אני יתקן אותכם.

bזוהר

New member
חח אני שונאת שמתקנים

וגם אין לי בעיה שטועים זה דווקא חמוד בעיניי אפילו

לה הודח

New member
let's dance

נתחיל עם אובססיות- 1.יש לי אובססיה נוראית לגביי אורך השיער שלי. אם מישהו רוצה להחמיא לי ולעשות את יומי, יכול פשוט לאמר לי שהשיער שלי ארוך. לא תהיה מאושרת ממני. 2.אני לא מסוגלת לראות שפותחים קופסאות או שקיות חטיפים כשהציור שלהם הפוך! 3.אני יכולה להדבק לבן אדם מסויים (סלבס וכאלה) למשך תקופה מסויימת, לדבר\לשמוע\לקרוא רק אותם ואז אחר כך לזרוק אותם לפח. 4.כשאני שוטפת ידיים זה צריך להיות מינימום 20 שניות והלאה. בחיים לא פחות. 5.אני לא אוהבת נגיעות וחיבוקים, אלא אם כן זה ממישהו שאני מכירה טוב. 6.אין יום שבו אני לא אוכלת במבה ושותה קפה. 7.אני בדר"כ בוכה אחרי שצועקים עליי. 8.אני אוהבת את פריס הילטון. תגידו מה שתגידו- הבחורה היא גאון! 9.לא באמת קוראים לי הודח (סורפרייז!) 10. אין לי באמת עוד מה להגיד, אז רק אגיד ל "זריחה נרנית" שהכינוי שלך כל הזמן מזכיר לי את שמי (האמיתי אמיתי) ומדי פעם זה אפילו משגע. לילה טוב

bזוהר

New member
את ממש כמוני בכמה סעיפים -

פריס הילטון. אני לא אוהבת אותה, אבל ממש מעצבן אותי השנאה ההמונית כלפיה גם אני בוכה אחרי שצועקים עליי ואני לא שוטפת ידיים כל 20 שניות אבל אני מתה על לשטוף ידיים, כשאני שוטפת אותם זה נמשך כמה דקות וסעיף 3-גם אני

SheIIy

New member
גם לי יש אובססיה עם שטיפת ידיים

לא משנה כמה זמן השטיפה נמשכת, אבל אני שוטפת ידיים לפחות 10 פעמים ביום (עם סבון).

אוי, סליחה שזה משגע... אבל עכשיו אני מתחילה

לחשוב שאולי אני צריכה לקנא בך על השם (תלוי אם זה מזכיר רק בצליל או במשמעות). ואם כבר מדברים על שמות ועל כינויים - אני לא מצליחה להבין מה זה "לה הודח", האם הכוונה היא שמישהו בשם "לה" הודח מכוכב נולד או משהו כזה? או שאני בכלל לא שמה את הניקוד הנכון במילה "הודח"?

misheani

New member
פיענחתי אותנו פסיכולוגית

כל מי שיש לו אובססיה לכל דבר קטן שרונה עושה, כנראה יש לו אובססיות לכל מני דברים קטנים אחרים. לי אין אובססיה עם שטיפת ידיים. לפחות לא אחת שיוצאת מגדר המקובל. ברור שאני חייבת לרחוץ ידיים אחרי שירותים או אם למשל ליטפתי את החתולה ואני רוצה לאכול משהו בידיים. זה לא ברמה פתולוגית, אבל אני חושבת שאצל כולנו ההרגל הזה הוא יותר מסתם הרגל או חינוך. יש בזה משהו אובססיבי, שהרי אכילה לאחר נגיעה בחתולה לא באמת תגרום לך לחלות, ואפילו טיפה של פיפי על היד זה סביר... :) אני חושבת לעצמי אילו עוד אובססיות יש לי, חוץ מרונה. אולי לסדר את הקבצים של המוזיקה במחשב; לסדר את הדיסקים (לא שיש לי כזה הרבה) לפי אמנים שעבדו אחד עם השני וכאלה (למשל, רם אוריון, שילה פרבר, דפנה והעוגיות וענבל פרלמוטר חייבים להיות ביחד; רונה, ערן צור, שלומי שבן והבילויים חייבים להיות ביחד. ועכשיו כשאני חושבת על זה, גם אסף אמדורסקי חייב להכנס יחד איתם, ואז צריך לשים גם את קרני פוסטל... אמא'לה, אני לא אצא מזה :)

bזוהר

New member
נכון.

אומרים שבידיים מצטברת כל הטומאה. וזה בדיוק ככה-אחרי שמלטפים חתולה וכאלה זה לא באמת יעשה משהו אם לא תרחצי ידיים,כמו שאמרת,אבל פשוט יש תחושה כזאת בידיים קצת מגעילה ומעצבנת ש..חייבים לשטוף טוב טוב עם סבון..כי אנחנו משתמשים כ"כ הרבה בידיים שלנו גם בקבלה אני חושבת אומרים שצריך ליטול ידיים בבוקר כי כשאנחנו ישנים אנחנו כמו מתים והנשמה שלנו מרחפת והידיים שלנו טמאות ולכן אומרים שאסור לנגוע בעצמו מהרגע שקמים עד שנוטלים ידיים...

misheani

New member
אה כן, ו

שכחתי לציין בהודעת ההיכרות שלי, שיש לי אובססיה לשולה המוקשים! זה לא כזאת אובססיה, כמו שאני פשוט משחקת בזה המון-המון-המון. שברתי את כל השיאים בכל שלושת הרמות והתקדמתי ללוח יותר גדול, כי המומחה כבר משעמם אותי אלא אם כן אני משחקת אותו על זמן. זה פשוט מין טיק כזה, שאני עושה כל פעם שאני במחשב (ואני במחשב הרבה, כפי שאולי אתם שמים לב), ואני צריכה למשל לחכות למשהו שיעלה- אני פותחת את "שוּלה" והאצבעות שלי רצות כמו מעצמן. טיק נוסף הוא להכנס לפורום הזה כל שתי שניות, או לפתוח את האימיול ואת הסולסיק לראות מה הורד.

מיץ פזי

New member
כשאני נכנסת למחשב

יש לי ריטואל קבוע: אימייל-פורום רונה-קומונה של המד"צים בחוגי סיירות.. וגם אני נכנסת למחשב די הרבה :) לאחרונה מאז שסולסיק נכנס לחיי הוא כמובן נכנס לריטואל הקבוע. ו- misheani: תכנסי לסולסיק להרבה זמן כי אני מורידה ממך מלא דברים!!
באמת אחרי שאמרתם את וחשבתי על זה שניה, זה ממש הגיוני שכולם פה ציינו אובססיות כאלו ואחרות מאחר וכולנו שותפים לאובססיה הזאת שנקראת רונה קינן :) ובנאדם שיש לו נטיות אובססיביות, הן יתפתחו להרבה כיוונים.. זה די הגיוני! ואחרי שכולכם הודתם באובססיה לשטיפת ידיים, הגעתי למסקנה שגם אני שוטפת ידיים די הרבה פעמים ביום.. וגם, אני לא מסוגלת לשטוף ידיים בלי סבון, זה רק נהיה יותר מגעיל..

misheani

New member
סורי, הסולסיק שלי עושה בעיות

אולי זה קשור לכמות הקבצים או לגירסה, אבל הוא כל הזמן מתנתק ולא מתחבר

SheIIy

New member
יצא חתיכת שירשור, אה?

מראה כמה לא ידענו אחד על השני, וטוב שעכשיו אנחנו יודעים קצת יותר

TziMHoNoa

New member
זה יהיה קשה...

בטח אני לא אזכור כלום עכשיו ואחרי זה אני ארצה להוסיף ממש הרבה דברים... 1. אני נורא גרועה בלדבר על עצמי כשאין לי שאלות ממוקדות. ("ספרי על עצמך", נגיד, בלתי אפשרי בשבילי) 2. אני מנגנת על גיטרה ארבע שנים (בתוכן הפסקה של שנה, ושנה את על חשמלית), על חליליות שלוש שנים, למדתי מזמן מזמן פסנתר, ואשמח לנסות לנגן על כל כלי שתביאו לי. (והחלום ילדות היה בכלל תופים) 3. אחת הפנטזיות הכי גדולות שלי זה שתהיה לי מוזיקה מלווה כל היום, שבאופן תמידי תתנגן מוזיקה נעימה וטובה לידי, שזה יהפוך לחלק מהיום יום. מצד שני- זה נורא יוזיל את המוזיקה ויהפוך אותה לכלום ואולי גם למאוסה. 4. המוזיקה שאני שומעת מגוונת מאד, ממוזיקה אירית דרך ישראלית ורוק שראלי ולא ישראלי, וגות'י ועוד... מה שנורא מפזר אותי (כמו בנגינה) וקשה לי מאד להתמקד בדבר אחד. 5. אני בחיים לא אוכל במבה (טעמתי פעמיים ואני לא מתקרבת יותר). וגם לא אריח כי זה גורם לי לבחילות. 6. מאד אוהבת לצייר, בעיקר בעפרונות וצבעי מים, אבל בכלל לא טובה בזה. 7. חולת ספרים מאז שאני קטנה ממש, וכל פעם (בדיוק כמו במוזיקה) מגלה סופר חדש וכועסת על עצמי שלא הכרתי אותו קודם 8. מהשבוע יש לי סוף סוף גינת תבלינים בחצר, וזה כל כך מגניב 9. שנה הבאה היא השנה הרביעית שלי בשומר הצעיר, ואני כנראה אדריך איזו שכבה בוגרת (מעל ח'). אני לא כ"כ בטוחה מה אנ מרגישה לגבי זה, או בכלל. 10. אני אוהבת אנשים נורא מהר, ולרוב לא מפחדת להיפגע, מצב שכנראה הולך ומשתנה... אבל בהחלט מאד קל לי לאהוב ולתת מעצמי.

למעלה