שירשור הכרות בסגנון קצת שונה

מיץ פזי

New member
גם אני אוהבת לצייר

אבל ממש גרועה בזה! ושנה הבאה תהיה השנה הרביעית שלי בחוגי סיירות.. והחלטתי לאחר התלבטויות מייסרות שגם בה אני הולכת להדריך.. כנראה כיתות ז'.. בהצלחה לנו!

מיץ פזי

New member
מכירה?!

וכיתות ז' זה עם קשה, אבל אני חושבת שכיתת מחוננים של כיתות ז' זו קבוצה קצת יותר שפויה מכיתות ה' של ריאלי אחוזה. מי שלא חיפאי לא מכיר אבל זה אחד מבתי הספר מגדלי הסנובים הגדולים בחיפה... הייתה לי קבוצה של 18 ילדים מאותה כיתה והשטן קטן עליהם, באמת.. אז אני חושבת ששנה הבאה תהיה סוג של שדרוג :)

TziMHoNoa

New member
מכירה כמה אנשים

ותמיד אמרו לי שכדאי ללכת, וזה תמיד נשמע מפתה. בכיתה י' הדרכתי ו'ניקים, שנה הבאה אולי ח', עם ז'ניקים לא יצא לי עדיין להתמודד...

מיץ פזי

New member
זה אדיר

ממש ממש כיף, מעניין ומאתגר אבל גם לא בא להחליף תנועות נוער כמו השמו"צ.. :) מי את מכירה? מאיזה שכבה?

מיץ פזי

New member
מכירה אותה!

האמת שיצא לי לדבר איתה קצת בטיול שהיה לנו לפני איזה שבוע ומשהו.. "הרפתקאה"- סיפרה לך על זה? בכל מקרה, היא אחלה בחורה! תמסרי לה ד"ש :) מאיפה אתן מכירות?

TziMHoNoa

New member
מהשומר הצעיר

היא סיפרה לי קצת על הטיול, אחת הילדות היותר מעניינות שיצא לי להכיר

הדרכתי כיתות ז' שנה שעברה(בצופים)

זה עם קשה.. אבל שאתה נותן מעצמך הם לא מפסיקים לתת. בהצלחה

misheani

New member
כן, "ספרי על עצמך"

זה סיוט. צריך להוציא את השאלה הזאת מרשימת השאלות האנושיות. במיוחד כשהיא באה בראיון עבודה. זה נורא, נורא!!!

EinavBIUS

New member
*מישהי* אמרה לי

שעד שאני לא עושה את זה אז אני לא נחשבת "אחת מהחבר'ה" אז באיחור אופנתי (ובתקווה שאף אחד לא יקרא את זה): 1) נורא קל להצחיק אותי, החיוך (או הגיחוך, לפעמים) עולה על שפתיי לעתים קרובות. אני אחת שנורא קל להסתדר איתה כי אין לי בעיה להתפשר על כל מיני דברים טריוויאלים ("לאן נלך?", "מה נאכל?" וכו'... איכשהו עם החברות שלי זאת תמיד דילמה). 2) מצד שני, אם כבר יש דבר שאני לא מוכנה להתפשר עליו, אני יכולה להיות עקשנית מאוווד כי קשה לי לסגת ברגע שנקטתי עמדה. גאווה פצועה זה דבר שקשה לי להשלים איתו. 3) אני לא נוטה לאבד שליטה בקלות, גם כשאני בסערת רגשות אני לא מראה את זה. בכלל, לפעמים האדישות שלי יכולה להוציא אנשים מדעתם. 4) ההתמכרויות הכי קשות שלי לא קרו בבת אחת. בד"כ אם אני נדלקת בקלות אני גם מתקררת בקלות ודווקא הדברים שהתמכרתי אליהם בהדרגה הם אלה שמחזיקים מעמד הכי הרבה זמן. 5) אני מהאנשים שמתבוננים וסופגים את המראות, לעולם לא ארצה להיות במרכז העניינים ותמיד אעדיף להקשיב לאחרים מאשר לדבר על עצמי. אני גם משתדלת לזרום ולתת למישהו אחר להוביל (ככה יהיה את מי להאשים במקרה שנלך לאיבוד או שיהיה בילוי לא מהנה במיוחד
) 6) יש לי מבט מאוד אינטנסיבי, הרבה אנשים אמרו לי שזה מלחיץ אותם כשאני מסתכלת עליהם. זה לא כ"כ בעיה כי אני נוטה להימנע מיצירת קשר עין. 7) אני טיפוס נורא מונוגמיסט, אני לא יכולה "לאהוב עד כלות" יותר מבנאדם אחד באותו זמן וכדי שאני אוכל להיות "פנויה רגשית" למישהו אחר, אני חייבת להתגבר לגמרי על האהבה הקודמת. ואם כבר מדברים, אני לא מתגברת בקלות על אנשים, אני צריכה תקופה ממש ארוכה בשביל לאסוף את השברים. 8) קראו לזה נכות רגשית, אבל אני פשוט שונאת (!) לדבר על רגשות וכאלה, זה מביך אותי ולרוב אני פשוט לא יודעת מה להגיד. תמיד אעדיף לדבר מסביב וברמיזות. מצד שני, אני שונאת שמדברים אלי ברמיזות כי לרוב אני לא מבינה מה רוצים ממני, לוקח לי הרבה זמן והרבה ניתוחים בדיעבד כדי להבין מה בעצם רצו להגיד לי ואז בא לי לבעוט בעצמי. 9) אני לא יודעת איך להתמודד עם שתיקות מעיקות, אם יש שתיקה אני פשוט אתחיל לקשקש עד שהצד השני יעצור אותי. 10) אני סקרנית ואוהבת לדעת דברים, אבל רק בתנאים שלי, כלומר כשלא מכריחים אותי ללמוד.

לה הודח

New member
טל מי

"(ככה יהיה את מי להאשים במקרה שנלך לאיבוד או שיהיה בילוי לא מהנה במיוחד )" בשביל מה נינט קיימת אם לא להאשים אותה בכל?

punky brewster

New member
מעניין את מי את מאשימה...../images/Emo122.gif

אם זה עוזר אני יותר לא אקרא לך נכה רגשית (עד שתשגעי אותי)

EinavBIUS

New member
כן, אבל אז שוב נגיע לזה שאני אשמה, לא?

מה נסגר איתך תגידי? את חייבת להחליט אחת ולתמיד, בחייך.

למעלה