אהה. היתה לי יומולדת. הייתי בדיכאון
חודשיים. בגלל זה לא עניתי בזמן. ורעש האיימים מהמאוורר של המחשב. עדיין טוחן לי בתוך המוח. התמכרויות - שינה. אני ישנה חצי מחיי. אצל רונה זה גם ככה? יש לה המון אזכורים של שינה בשירים. לפחות 5. תבדקו. דחיינות של דברים, טוב, רופא שיניים לא נחשב. סטיות? יש כאן ילדים. חוץ מכפייתיות רדומה. אני קוראת כמה ספרים במקביל, ונהיה לי סלט בראש. אני רוצחת צמחים כל זהמן. לא בכוונה. רגע, זה הריגה. או רשלנות. יש עוד משהו באמצע. אני מתכננת מעקבים אחרי בחורות ולא מבצעת בסוף.בשביל הכלום קשרים שיש לי וזה שאין לי כרגע כסף לחוקרים פרטיים, אני די בסדר. וגם אין עליהן כלום בגוגל. חשבתי להיות חוקרת פרטית, אבל עם הטיקים והקלמזינס שלי אני אהיה הגרסה הלא משעשעת של אינספקטור קלוזו. שניהם. אולי אני אתחיל לכתוב ספרי מתח. אני יכולה ללמוד אסטרטגיה צבאית או להיות אלופת דמקה, אם כי אחרי המחשב שניצח את קספרוב זה כבר לא כ"כ כיף. אני שנים זוממת לשחק משחקי מחשב וכל פעם דוחה לשדרג את המחשב לפנות מקוטם בהרד דיסק ולקנות גייםפאד נורמלי. בינתיים וואו כבר ירדה קרנו. יש משהו חדש שלא דורש ידיים חזקות ומהירות? קואורדינציה? איזה ארפיגי' נחמד. אסטרטגיה. סימולטור. משהו מעניין. יש לי לשון קטנה מדי ולכן יש לי תמיד חרדת ביצוע. שנים אני יושבת אחר כך ותוהה למה לא הייתי אסרטיבית ואף תקיפה יותר כלפי ש או א או מ או מ השניה, שברחה ממני לפריז. כמה שנים זה ארכיטקטורה? 6? יש לי עוד 2 או 3 לתכנן מה אני עושה לה כשהיא חוזרת לארץ. אבל כולן גדולות ממני. זה לא כוחות. זה לא פייר. זה לא עסק. זה לא שס"ק. סטיה ספרותית. מינית. מוסיקלית? משהו מההווה? אני סטרייט מוכחש. שנים זממתי למצוא לעצמי חבר עם טעם טוב וקצת אלט' במוסיקה. ידוע שרק הומואים אנינים וסטרייטים שומעים מוסיקה שווה. נמאס לי מהיבבות של נקבות שאני שומעת. ועוד סטרייטיות. סטיה אחרת? קולינרית? לחם יבש ודגני בוקר מלפני חודש? אני לא זוכרת מה אני אוכלת, בחיי. יש עלי 12 קילו עודפים ואני לא יודעת מאיזה מים ואויר הם הגיעו. קינואה צהובה? טוב, אמא שלי אשמה בזה. אני לא גומרת יין יקר. אני משתכרת אחרי חצי כוס. אני לא יודעת לשתות. אני חובבת קקטוסים. ופרחי משי. אבל הם יקרים. ואני גרה שנים ליד שלושה בתי קברות ואף פעם לא פילחתי פרחים. חורף! הגיע הזמן.