שירשור הכרות

שירשור הכרות../images/Emo13.gif

בגלל שהיצטרפו אילנו כמה אנשים, אז הנה כמה שאלות: שם: עיר: תחביבים: יש כלב/חתול? מסנג'ר/ICQ: תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): משהו להגיד:
תודה על השיתוף פעולה

ראשונה!!

שם:עדי עיר:חיפה תחביבים:כדור עף, להקשיב לשירים, לשגע את הכלב שלי יש כלב/חתול?-כלב!! פוש, עשיתי אותו היום כשר לפסח, חחח
מסנג'ר/ICQ:מסן[email protected] (מוזמנים להיכנס
) תמונה אהובה(לא החייב של יוסי):רן דנקר
תמונה ממש יפה משהו להגיד:אוהבת אותכם!! שבת שלום!! שהסדר יעבור בכיף!!

one of a kind1

New member
אני=]

שם:נופר עיר:ליד ירושלים-יישוב אדם תחביבים:מוזיקה, לצאת עם חברים כלב\חתול:דג נחשב?חח סתם..אין.. אייסי:289952324 לא מצליחה להעלות תמונה כי המחשב שלי דפוקק =\ משו להגיד:חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל! =] חג שמחח!

1מאיוש

New member
אנייי ../images/Emo24.gif

שם: מאיה [[: עיר: גבעת זאב [[: תחביבים: כל מיני .. אני לא סגורה על זה חח [[: יש כלב/חתול? כלבה [[: מסנג'ר/ICQ: אייסיקיו - 237212657 [[: מסנג'ר - [email protected] [[: תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): אין לי פה.. אני לא בבית [[: משהו להגיד: פגשתי היום את יוסי וטלי בקניון ... גם כרמית הייתה איתם .. יוסי היה נורא נחמד אליי ! כרגיל !!
ואח"כ גם נכנסנו במקרה יחד לTNT וטלי קנתה בגדים.. יש לה טעם מעולה! [[:

orianush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: אוריאן עיר: ירושלים תחביבים: פורומים יש כלב/חתול? לא מסנג'ר/ICQ: אייסיקיו: 404048058, מסנ': [email protected] תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): אני אוהבת את התמונה הזאת
תראו את הידיים של שניהם משהו להגיד: שבת שלום לכוולם וחג שמח והלוואי ויהיו עוד הרבה ימים יפים וכייפים כמו שהיה לי לפני יומיים

אני..

שם: אודליה עיר:ירושלים.. (רוב הזמן בפ"ת
) תחביבים: ת'אמת אין לי זמן פנוי כ"כ אבל שיש אז זה לצאת ואם כבר אז לשבת בפאבים... יש כלב/חתול? אפשר לומר אבל הוא אצל אח שלי
ICQ: 309468198 מסנג'ר : [email protected] תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): אין לי פה אני לא בבית.. משהו להגיד: תנצלו את חופש פסח!

moti009

New member
שלי

שם: מושיקו עיר: חולון תחביבים: מוזיקה וכדורגל יש כלב/חתול? אין מסנג'ר/ICQ:לא רלווינטי אפשר לבקש בפרטי משהו להגיד: אל תואהב את מה שאתה משיג - תשיג את מה שאתה אוהב

lir2004

New member
אני

שם: לירן. עיר: נתניה. תחביבים: לשיר ולכתוב. יש כלב/חתול?: לא. אייסיקיו: 197667606 מסנג'ר: [email protected] תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): אין משהו מיוחד. משהו להגיד: "אי אפשר לאהוב בן אדם באמת, עד שלא מכירים אותו באמת...".

sarit lang

New member
אני......

שם: שרית עיר: תל אביב תחביבים:לשמוע מוזיקה, יש כלב/חתול? כלבה - אייסי:22024204 תמונה אהובה(לא החייב של יוסי): משהו להגיד: לטוב לא מחכים..... טוב יוצרים!!!!!

שgal0

New member
אני .......

שם:גל עיר:ירושלים תחביבים:טניס ,מחשב יש כלב/חתול?לא מסנג'ר/ICQ:אייסי 467463281 מסנג'ר [email protected] תמונה אהובה(לא החייב של יוסי):לא בבית-אז אין לי תמונה משהו להגיד:חופששששש

למעלה