שירשור הכרות?XD

Katia112

New member
שירשור הכרות?XD

אני חדשה והכל ולא מכירה פה אף אחת בכלל
וממש באלי , חחחח כדי שאוכל לאנוס אותכם D: אז שפכו שפכו כמה פרטים על עצמכן/ם
שם: גיל: תחביב/ים: כיתה: סטטוס משפחתי?XD: עיר:(רק מי שרוצה , לא נראלי שיש פה פדופילים חובבי אטלXD) חבר הלהקה המועדף: כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: היית בהופעה: מאכל אהוב: צבע אהוב: ואם באלכם כלכך תוסיפו מה שתרצו XD ואמאמ זה סתם נראלי נחמד להכיר 3: כי לא ראיתי פה אשכו דומה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, אני ../images/Emo192.gif

שם: תהילה
תחביב/ים: לישון, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברות ? XD, להיות במחשב :)
כיתה: יא.
סטטוס משפחתי?XD: רווקה ?
עיר: ירוחם
חבר הלהקה המועדף: אלכס
כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: 4 חודשים
היית בהופעה: בהופעה של ATL ? הלוואי
מאכל אהוב: סושי.
צבע אהוב: אדום.

אני ../images/Emo9.gif

שם: אלי/ קבב
סתםסתם 15
תחביב/ים: פדופיליה בשירותים
כיתה: י' ^-^
סטטוס משפחתי?XD: נישואים מ"ס 5.... ישלי אבל 6 בנות מאשתי הקודמת... ושלשום אימצתי עוד בת
עיר:(רק מי שרוצה , לא נראלי שיש פה פדופילים חובבי אטלXD) נתניה.... חסר למישהי קצת ערסים? אני יכולה לספק לכן בכיף
חבר הלהקה המועדף:
כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: אמ.... בערף שנתיים...
היית בהופעה: של אטל? ישמצב אני אהיה באנגליה בסוף פברואר... מה שאומר!!! 27.2
מאכל אהוב: דבר שבאמת אפשר לאכול. לא החרא המזויף הזה כמו שישלי בבצפר
צבע אהוב: להלהלהלהלה ורוד, סגול, כחול, אדום, אפור................................................. ואמ...אני רק אוסיף....
פייס: Ellie Wallage
טוויטר: (אגב! אני עדיין שונאת אותו...) EllieKabab
מסן: [email protected]
יוטיוב: OriginalPunkPink אבל בקרוב אני מתכננת לפתוח חדש ^=^

purpleminnie

New member
../images/Emo3.gif אני ../images/Emo3.gif

שם: סיון \ מיני (במובן של מיני מאוס לא במובן של קטנה) גיל: 13 תחביב/ים: לא לעשות כלום, לשמוע מוזיקה, לדבר שטויות, להתלונן, לראות סרטים. כיתה: ח סטטוס משפחתי: Happily ever after עיר: חיפה :) חבר הלהקה המועדף: אין כל כך, אולי זאק? כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: יותר מדי זמן כדי לזכור היית בהופעה: לפעמים חלומות לא מתגשמים :( מאכל אהוב: קרוקט (מאכל הולנדי טעים), בעיקרון אוכל איטלקי צבע אהוב: סגול, שחור, כחול טוויטר: PurpleMinnieS

dafnashz

New member
אני =]

שם: דפנה גיל: 16 וחצי תחביב/ים: לשמוע מוזיקה, כדורסל, לקרוא, חברות... כיתה: י"א סטטוס משפחתי?XD: מחפשת בעל P: עיר: חור קטנטן ששמו יהוד חבר הלהקה המועדף: אלכס D: כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: נראה לי שנה וחצי- שנתיים היית בהופעה: לא :( מאכל אהוב: פיצה ופסטה צבע אהוב: שחור, סגול, ירוק

Katia112

New member
גמלי בא D:

שם:קטיה קושקוש (סתם כי באלי D: ) גיל:15 ו9 חודשים מלשלשום XD תחביב/ים:מחשב , חברים , מוזיקה , חבר , שופינגגגג , כל מיני XD כיתה:י'
סטטוס משפחתי?XD:תפוסה כבר מלא זמן ._." עיר: גן יבנה , בעקרון זה ישוב וזה ליד אשדוד XD חבר הלהקה המועדף:אלכס
כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: שומעת בערך ממאי אוהבת בערך מהחופש הגדול , כי לא הכי הכרתי אותם רק תמוזיקה XD היית בהופעה:לא , מקווה שיצא לי D: מאכל אהוב:יש כלכך הרבה , בעיקר שוקולד ודברים מתוקים
צבע אהוב:תכלת - תורקיז - אקווה כזה XD וורוד פקאצה <:

Adi641

New member
נעים להכיר../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 15.5 תחביב/ים: מוזיקה
, מחשב
, חברות, לקרוא
.. הרגילים כיתה: י'5 סטטוס משפחתי?XD: רווקה+3 אחים+ כלבה
+חתולה
עיר: עמק יזרעאל חבר הלהקה המועדף: ג'אלגס
... לא יכולה לבחור! כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה: אממ.. כמה חודשים? נראה לי... היית בהופעה: שלהם? לא
.... באחרות כן
מאכל אהוב: פסטה
צבע אהוב: אפור!! הכי יפה בעולם! וכמובן: ברוכה הבאה לפורום!

StayAwake

New member
../images/Emo9.gif

שם:חנה
תחביב/ים:טוויטר. כיתה:יא' סטטוס משפחתי?XD:חחחחחחחחח עיר:אממ רוב הסיכויים שאתם לא מכירים
בשפלה
חבר הלהקה המועדף:איככככככככככ ג'אק. כמה זמן את/ה אוהב/ת את הלהקה:שנתיים וחצי בערך
היית בהופעה:ואמרו אמןןןןןןן! אני חוסכת כסף להופעה שלהם, רק צריך לקוות שתהיה הופעה באיזשהו חופש במקום קרוב
מאכל אהוב:אין
צבע אהוב:אדום, סגול, ירוק, כתום, תכלת

Katia112

New member
../images/Emo6.gif

חחח למה לחסוך איך אני רואה שאת טסה וזה ואחרי חודש הם יבואו לפה XD או לפחות מקווה
איפה איפה אני מכירה את כל החורים בארץ הזו XD לא סתם ביסודי היה לי 100 בג"ג ממוצע בכיתה ו' XD

StayAwake

New member
חחחח איימן!

ברצינות, כל הקטע של הטיסה זה חוויה גם אם הם יבואו אחרי...
אממ מזכרת בתיה

Katia112

New member
זהזה ליד פה O_O

כאילו זה קרוב לי זה ליד גדרה ואני גרה ליד גדרה :O ואני דווקא מכירה XD

StayAwake

New member
כן, אנחנו גרות קרוב../images/Emo6.gif

ואם תבואי למפגש נהיה אפילו באותה הרכבת

למעלה