שירשור הכרות

שלקוששש

New member
שירשור הכרות

בונא אזה שליטה תפסתי חחח טוב כאן כל אחד יספר קצת על עצמו.. מי הוא בן כמה למה איך ואיפה וכל זה... אז אני של"י. למה אני כותבת את השם שלי עם גרשיים!? כי כשהייתי בת 15 הכרתי מישהו שהשם שלי ושלו התחברו ביחד וזה יצא שלי love **** ומאז נשארתי של"י. ב15 במאי אני יהיה בת 19. אני עושה שרות לאומי בבית משפט השלום בנצרת עילית, העיר שאני גרה בה... ו.. לא התקבלתי לצה"ל כי נכון לאותה תקופה הייתי מטר 49. עכשיו אני מטר 53 חחח חוץ מזה אני אוהבת לבלות עם חברות (יש לי 3, וגם כמה ידידות)... אני לא יוצרת למסיבות, לא אוהבת את זה. זה לא מעניין וזה גם לא בריא לי לאוזניים חחח ולקרוא ספרים. אני גם כותבת... אפשר למצוא אותי או בחנות של חברות שלי או בבית משפט! אני נראת ערסית אבל אני ממש לא! ובניגוד למה שחושבים, אני הכי ביישנית בעולם! יש לי בעיה של אגו נפוח אבל אני עובדת על זה. את דודו טסה אני מכירה מגיל 17. אני לא יודעת אם מותר לי לספר איך הכרנו אבל דודו, כל יום שעובר אני אוהבת אותך יותר!!!! חחח זהו אני חושבת. תמונה שלי יש בהודעה הקודמת. עכשיו תורכם. שיהיה לכם סופשבוע פורה, אוהבת אתכם. של"י

שלקוששש

New member
שכחתי לספר ש...

אני ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממש אוהבת לישון אבל ממש ;)

RTur

New member
אני:

אני ארתור ב-19 לנובמבר אני אהיה בן 18 (זאת אומרת שעכשיו אני 17 וחצי כמעט) אני מחכה לתשובה סופית אם התקבלתי ללהקה צבאית או לא (עברתי את כל האודישנים ועכשיו צריך לחכות חודש - חודש וחצי עד שמקבלים את התשובה הסופית בדואר כי אחרי השלב השלישי לא אומרים כלום..) גר בבאר שבע, אוהב לשיר, לנגן, לקנות דיסקים של מוסיקה ישראלית, לשמוע דיסקים של מוסיקה ישראלית, אינטרנט, טלווזיה.. אממ אני גם לא יוצא למסיבות כמוך.. זה לא בשבילי חח אני מעדיף ללכת להופעה טובה במקום.. אמנים נוספים שאני אוהב (זאת רשימה ארוכה אז אתם יכולים לדלג אם בא לכם..) - חוץ מדודו: לירז צ'רכי, הדורבנים, מה קשור, מיקה קרני, עידן רייכל, גלעד שגב, איגי וקסמן, דנה ברגר, פיטרוט, רונה קינן, עברי לידר, היהודים, בתי, אפרת גוש, יוני בלוך, איריס פרחי, מירי מסיקה, דניאל קורן, מוש בן ארי, הדג נחש, טיפקס, סאבלימינל (תצחקו תצחקו.. אבל אני אוהב את ההפקה המוסיקלית שלו ובכלל סיוון מדהימה!).. טוב אני אפסיק פה כי במילא יש עוד שבטח שכחתי פה.. בלועזי אני שומע בעיקר נו דאוט וזמרת ספרדית ששמה סולדד פסטורוטי.. את דודו אני מכיר כבר כמה שנים.. אני לא יודע להגיד בדיוק מתי כי פעם חשבתי שאני מכיר אותו מאז ש"הייה לי חבר הייה לי אח" יצא לרדיו אבל אז פתאום גיליתי שאני מכיר גם שירים קודמים שלו ואין לי מושג מאיפה.. זאת אומרת הוא היה בתת מודע שלי הרבה זמן אבל ממש התחלתי לאהוב אותו אחרי שביקשתי לשמוע את הדיסק "בדיוק בזמן" בטאוור ומיד קניתי אותו.. ואחרי זה גם קניתי את מתוך בחירה ואת יותר ברור..

למעלה