שירשור המוני: לאן ת'ם יוצאים היום ?

twigy

New member
שירשור המוני: לאן ת'ם יוצאים היום ?

ואני אפתח... כמו תמיד ביום שישי, מסיבה והפעם באחד הקיבוצים. טויגי אין כמו קיבוצניקיות בלונדיניות מתולתלות בסנדלי פלמ"ח.

למלון ספא חחח

לחברה שלי יש היום יום הולדת אז ב-6 אנחנו יוצאים בלימוזינה למלון מצפה הימים, היא עדיין לא יודעת לאיפה בדיוק אנחנו הולכים זאת הפתעה. היינו אמורים לצאת ב-12 בבוקר אבל אבא שלי קיבל חופשה במפתיע מהצבא אז התקשרתי לדחות את זה ל-6 בערב. קודם ניסע לארוחה במסעדת מול ים ואז ניסע למלון, נהיה שם עד יוםראשון בערב. (שלא יאמרו שאני לא משקיע חחחח).

pain is MY love

New member
לדעתי בפעם הראשונה

בתולדות מרינה אני אשאר בבית ביום שישי... אני פשוט צריכה עדיין להתאושש מיום חמישי...

Piren

New member
בדרך כלל לא יוצא בשישי..

חרא של יום ליציאות... אבל כנראה אקפוץ לחברים.

Cobe Anan

New member
כן, בבת-ים יש מקום

אפשר ללכת עם כל החבר`ה לשבת על הברזלים בעיגול...

Cobe Anan

New member
אני רואה שבני ישראל מגיבים בהמוניהם

חחחח... עאלק שירשור המוני... אני כנראה אקח כמה חברים ונלך לפאב הקבוע שלנו, עם הבירה הקבועה שלנו, והמלצריות שדואגות לנו לשעשוע בלתי פוסק...

Cobe Anan

New member
אגב, טוויגי...

קיבוצניקיות בלונדיניות...? אתה עדיין מקווה? לא נמאס לך, הרי אתה יודע שאם תלך למועדון עם ציפיות, תחזור מאוכזב... לא חבל? ג€;-pג€

Cobe Anan

New member
אגב, טוויגי...

קיבוצניקיות בלונדיניות...? אתה עדיין מקווה? לא נמאס לך, הרי אתה יודע שאם תלך למועדון עם ציפיות, תחזור מאוכזב... לא חבל? ג€;-pג€

לא יודעת נראה כבר..

בדרך כלל בדקה תשעים אני מחליטה אם אני יוצאת או לא..

כמעט25

New member
אני בבית!!!

יצאתי בשני,רבעי וחמישי...ואחרי ים..אני נחה... אבל משעמם לי רצחחחחחחח

ת מ י מ ה

New member
אני ישנתי...

אבל בדרך כלל יש אחלה פאבים בראל"צ ואני לא מדברת על אזור התעשייה...

../images/Emo41.gif שבוע טוב ../images/Emo41.gif

הרבה זמן לא הייתי פה בפורום (לפחות נדמה לי כך..) היה לי סופ"ש נפלא! יום חמישי בערב יצאנו למועדון בנמל ת"א כמה חבר'ה.. פתאום בשעה 2 וחצי - הפתעה - אהובי הגיע! היה לי כל כך כיף שהוא בא... רציתי לצרוח מרוב אושר.. רק חבל שלא הרגשתי כ"כ טוב... שישי-שבת - היינו בכינרת... היה ממש ממש ממש כיף. וזהו. אני לא חושבת שזה המקום לפרט.. אבל באמת שהיה לי סופ"ש מושלם! שיהיה לכולכם שבוע טוב!!

למעלה