אם אף אחד לא אז אני כן...
עוד כמה המלצות שברצוני לשלוח לאנשי הפורום הם : UB40 - Kingston Town כמה רגש אפשר לתת בשיר אחד ?! טיון ענק של ה-UB40 שמכניס לתוכו נגיעות מוזיקליות משירי אהבה אמריקאים של שנות ה- 60 שמופיעים בסרטים כמו אלכס חולה אהבה ושאר הירקות... The Gladiators - Let Jah Be Praised אחד השירים שאני אישית הכי אוהב מעולם הרוטס פאונדיישן... טיון כל כך עוצמתי, שמבחינתי הכנסתי אותו אוטומטית לקטגוריה אחת עם יצירות מוזיקה משובחות ברמה של בוב מארלי... Jimmy Hendrix - Stairway To Heaven (Reggae Remix בדרך כלל אם תשמעו מהבחור האגדי הזה אז זה בטח יהיה קשור ישירות לרוק בין העובדה שהוא עשה את למרות שהוא שחום עור דרך העובדה שהוא שרף את וודסטוק במוזיקה עם טון של FEEL... הפעם, זה קצת שונה, JIMMY החליט לעשות לשיר הקלאסי הזה חידוש של רגאיי. לאלו שלא שמעו את זה עדיין, רוצו, פשוט תעבירו הילוך ותרוצו לשמוע... Jimmy Cliff - Who Feels It, Knows It מדהים !!! עוד טיון נוגע מאוד, הפעם של ה- JIMMY אגדי אחר... כמה רגש, כמה חישמול, ואו, האיש הזה עשה לי את היום כששמעתי את הטיון הזה... Buju Banton - Magic City אולי השיר החדש דנדש שאני הכי מחפש באיכות טובה לצורכי ניגון... משמה, הוא שיר מצוין שגם אחרים ירצו לשמוע אותו באיכות טוב... Beenie Man Feat Devonte - Imagination הישר מהאלבום החדש של ביני... שילוב מצוין בין שני האמנים המצוינים הללו... יצא מוצר כייפי ונעים לנוע לצליליו...