שירשור המלצות קאברים לטינה!!

AlanisJunkie

New member
שירשור המלצות קאברים לטינה!!../images/Emo41.gif

אוקיי, השירשור הזה הולך להיות שירשור המלצות קאברים, שהייתם רוצים לשמוע את סי מבצעת. מצפה לשיתוף פעולה מצידכם! (ודרך אגב, היכן אפשר להשיג את הקאבר של סי לשיר של שייניד אוקונר NC2U?) 1
. הייתי רוצה לשמוע אותה שרה את Ironic של אלאניס מוריסט. אני חושב שלסי יש קול מצויין לשירים כאלה. הרבה עוצמה וכוח. 2
. Zombie של הקרנבריז. שוב, שיר רוק שממש תפור על הקול העוצמתי של סי. אני מת לשמוע אותה מבצעת אותו. זה לבינתיים. מחכה לראות את שלכם, ואחר כך אני אוסיף עוד.

ט י נ ה

New member
אחלה של רעיון .........

הי אלניס ג´אנקי , 2 השירים שכתבת לי הם בין האהובים עלי האם תוכל לארגן לי את המילים שלהם ? במייל ? לגבי השיר של פרינס הוא יופיע בקרוב באתר של האמ פי 3 כי אינו ניתן להשגה כלומר לי יש אותו באיזה 15 ביצועים שונים שלי מהמון הופעות ... אני אבחר את הטובה מבין כולם ואעביר לאתר ועל כך יאמר " שום דבר לא ישווה לך " שבת שלום ומבורך סי

actress

New member
קבלי את המילים של ironic

An old man turned ninety-eight He won the lottery and died the next day It´s a black fly in your chardonnay It´s a death row pardon two minutes too late Isn´t it ironic... don´t you think It´s like rain on your wedding day It´s a free ride when you´ve already paid It´s the good advice that you just didn´t take Who would´ve thought... it figures Mr. Play It Safe was afraid to fly He packed his suitcase and kissed his kids good-bye He waited his whole damn life to take that flight And as the plane crashed down he thought Well, isn´t this nice And Isn´t this ironic ... don´t you think? It´s like rain on your wedding day It´s a free ride when you´ve already paid It´s the good advice that you just didn´t take Who would´ve thought... it figures Well life has a funny way of sneaking up on you When you think everything´s oka and everythings going right And life has a funny way of helping you out when You think evertyhing´s gone wrong and everthing blows up In your face A traffic jam when you´re already late A no-smoking sign on your cigarette break It´s like 10,000 spoons when all you need is a knife It´s meeting the man of my dreams And then meeting his beautiful wife And isn´t it ironic... don´t you think A little too ironic.. and yeah I really do think... It´s like rain on your wedding day It´s a free ride when you´ve already paid It´s the good advice that you just didn´t take Who would´ve thought... it figures Well life has a funny way of sneaking up on you And life has a funny way of helping you out Helping you out לאתר

AlanisJunkie

New member
המילים...

כיוון שמיכל כבר שמה את המילים של Ironic, אותן, דרך אגב, אפשר למצוא באתר הישראלי שלה שאני מנהל, אז אשים את המילים של זומבי.

j u n k

New member
כמה הצעות

limp של פיונה אפל head over feet כמובן של אלאניס nobody´s wife של אנוק כולם שירים חזקים, וממממממש מתאימים לדעתי.

AlanisJunkie

New member
אחלה שירים...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Limp הוא שיר די...איך נגיד את זה..מתאים לזמרות כמו טורי איימוס וג´ול, לא? אבל השניים האחרים ממש טובים!!! אני רק מדמיין את הגירסאות של סי ואני משתגע..חחח..

actress

New member
יש גם שיר של אלאניס שעשו לו ביצוע

דיי ישן חדש והביצוע שלו הוא חייזר זה הפך ללהיט ואני לא זוכרת כמעט איך הולך השיר אבל משהו כזה נראה לי first it was a time where i ... if i could live ... ובסוף i´ll servied משהו כזה זה עומד לי על הקצה ואני מזמזמת את זה פה עם המילים אבל שכחתי קצת אני יכולה לנסות לעלות את הקובץ איכשהו אבל אי אפשר שם השיר זה AlienSong והורדתי את זה מגופ

Human Nature

New member
Nobody´s Wife פשוט מתאים לסי!

בקשר לשירים של אלאניס והקראנבריז, אני לא ממש יודע. אלאניס ודלורס הן זמרות עם קול מיוחד, בלי לפגוע, שקצת קשה לשחזר אותו. בכל זאת יהיה נורא מעניין לראות את סי מתמודדת עם זה. מעניין אותי לשמוע את סי שרה את "Secret" של מדונה, או "Sweet Dreams (Are Made of This)" של יוריתמיקס.

Human Nature

New member
עוד אמרו לי שכדאי לך לבצע את

Everything For Free של קיי´ס צ´ויס. למרות שאני לא מכיר.

j u n k

New member
שיר מצוין ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

everything 4 freeשל קייס הוא שיר פשוט אדיר.

אהוד_

New member
ואני מתעקש שסי צריכה

לשמוע את EVA DAHLGREN זה כלכך הסגנון המתאים לה!!! אני מאמין שזה יכול לעשות רק טוב........למרות ששוב, אולי לקהל ישראלי יהיה קצת קשה לבלוע את זה...לא יודע, תלוי איך ואם יצא

נירגאש

New member
אפרופו טינה

מה לגבי שירים של טינה טרנר? וגם IM EVERY WOMAN של ויטני יוסטון (במקור של מישהי אחרת אני לא ממש זוכר). זה שיר קליט קצבי וכיפי שאני חושב שסי תתצטיין בו

ט י נ ה

New member
טינה הכי הייתי רוצה לעשות ואריטה

או עכשיו זה מתחיל להתחמם ... שירים של טינה להעביר רעיונות + טקסט אני חשבתי על silent dreams private dancer וגם שיריםשל בוני טיילור

Human Nature

New member
Private Dancer שיר מקסים...

מילים: All the men come in these places And the men are all the same You don´t look at their faces And you don´t ask their names You don´t think of them as human You don´t think of them at all You keep your mind on the money Keeping your eyes on the wall Chorus: I´m your private dancer A dancer for money I´ll do what you want me to do I´m your private dancer A dancer for money Any old music will do I wanna make a million dollars I wanna live out by the sea Have a husband and some children Yeah, I guess I want a family All the men come in these places And the men are all the same You don´t look at their faces And you don´t ask their names Chorus (2 x´s) Deutschmarks or dollars American Express will do nicely...Thank You! Let me loosen up your collar Tell me do you wanna see me do the shimmy again Chorus כל-כך מתאים לך לבצע אותו... פשוט תפור עלייך!

Human Nature

New member
לא מכיר, אבל

יש הבדל בין שירים שאתה אוהב, לבין שירים שסי מסוגלת (להגיע לכל הטונים של מראיה זה קשה) ומתאים לה לבצע. מראיה היא זמרת טובה עם קול מעולה, סי גם כן זמרת טובה, אבל אני לא חושב שהיא מסוגלת לבצע שיר כזה מסובך. בלי שום כוונה להעליב, פשוט כל העליות והירידות זה דבר קשה (מוטיב בשירים של מראיה), ולפי מה שהבנתי סי אוהבת לבצע את כל השירים בהופעות חיות מה שיקשה עליה פי כמה וכמה. חוץ מזה, אין לה קול גבוה כמו לגברת קארי. חייבים להיות מציאותיים, לא?

eranmc

New member
לא זה בסדר

קודם כל תוריד את השיר
וזה שיר כזה רוקי כמו שסי אוהבת והוא לא קשה לשירה.

צחי24

New member
יש לי כמה רעיונות

Suzanne Vega - In liverpool. Marianne Faithfull - Falling from grace. Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart. Mazzy Star - Fade into you.

למעלה