שירשור המלצות

NoWords

New member
שירשור המלצות ../images/Emo127.gif

סרט טוב שראיתם לאחרונה, שיר יפה, ספר, אתר, כל מה שבא לכם! :O הרגישו חופשי.

NoWords

New member
דיסק.../images/Emo26.gif

המלצתי כבר בפורום כריסטינה :) Herbie Hancock - Possibilities כרגע בשמיעה אצלי :) מאוד מלודי, רגוע ונחמד לשמיעה סתם ככה :) האלבום הזה לא מתאים לכל אחד, רק למי שמאוד אוהב מוזיקה שלפעמים היא קצת איטית, מלווה כמובן בהרבה פסנתר. זה אלבום דואטים של הארבי עם כל מיני אמנים מעניינים כגון כריסטינוש:)), ג'וס סטון, סטינג, דמיאן רייס, סנטנה, אנני לינוקס. שירים מומלצים בהחלט: Stitched Up Safiatou A Song For You When Love Comes To Town Sister Moon Hush, Hush, Hush

Good 2b Me

New member
אני מכירה את סטיצ' אפ ../images/Emo217.gif

עם ג'ויין מייר...שיר נורא חמוד!

AliceW

New member
דיסק נוסף../images/Emo3.gif

When The Pawn.. - Fiona Apple פיונה אפל. השם והאגדה. אחד הדיסקים האהובים עליי שלה, הוא השני במספר וזכה למקום בספר השיאים של גינס בתור "הדיסק בעל השם הארוך ביותר בעולם"
שירים מומלצים: A Mistake On The Bound Fast As You Can The Way Things Are Paper Bag תכלס
מבחינתי כל הדיסק מעולה
תהנו

NoWords

New member
האם זה נחשב בגדר המלצה?!

Yeahhhh אז, קלי קלארקסון באה לארץ חודש הבא!! בנתיים רק לשתי הופעות אבל לפי איך שאני רואה את זה, לדעתי יפתחו עוד הופעה-שתיים בגלל הביקוש :) בכל מקרה, אני הולכת עם חברות
ולדעתי יהיה ממש ממש כיף! *5050 ללקוחות אורנג' על כל מכשיר ניתן להזמין 2 כרטיסים וכרטיס עולה רק 69 ש''ח, שזה פאקינג כלום!
חשבתי שכרטיס יעלה 200 ככה, ומסתבר שאורנג' לקחו חסות על ההופעות אז זה ממש זול, ושווה לנצל את זה כי קלי היא גם אחלה זמרת ופרפורמרית
מי באה?!

NoWords

New member
וזה לא ממש מובן מההודעה שלי

אבל להזמנות כרטיסים צלצלו *5050

Good 2b Me

New member
איים גואינג איים גואינג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo217.gif

וואייי איזה כיף שהיא באה!!
איי כנט וויט

אוף הייתי באה אבל..

הרסיטל בגרות שלי יוצא ב27.. ואין מצב שאני יכולה להרשות לעצמי לצאת מהבית לפני זה.. איזה באסההה אני מתה עליה.. עם כל הכבוד לנינט ואחרים.. קלי זה מה שנקרא כוכב ברמה בינלאומית.. ואין ויכוחים על זה בכלל..

NoWords

New member
אין לי מושג מה זה רסיטל בגרות

- אבל אין מצב שאת מזמינה ל- 27? זה בערב.
- יש מצב שיפתחו עוד הופעות, אולי בגלל הביקוש, עדיף להיות אופטימיים
.

AliceW

New member
רסיטל זה 5 יחידות בנגינה../images/Emo13.gif

קונצרט לכלי שאת לומדת X שנים
וכן, אני לא קשורה

יש מצב

שאני אזמין לתאריכים אחרים אם יהיו.. פשוט אני גרה בירושלים והרסיטל הזה ברמת השרון.. וזה ייצא יום דיי מתיש... :)

למעלה