שירשור המלצות -
ו

Benkok

New member
שירשור המלצות - ../images/Emo21.gif ו ../images/Emo72.gif

אנחנו חיים במדינה זרה, חלקנו שבועות, חלקנו חודשים, רובנו מספר שנים לא קטן... בואו נרכז בשירשור הזה מקומות מומלצים באיזור מגורינו למען הדורות הבאים וסתם מזדמנים... אני מחלק את זה לקטגוריות הבאות: - קפה של בוקר עם חברים - ארוחת בוקר מושקעת - צהריים של סופ"ש (ישיבה ארוכה) - בירה של אחרי העבודה - ערב של אלכוהול - ארוחת ערב עיסקית עם לקוח שצריך להרשים (החשבון עלינו...) - ארוחת ערב עיסקית עם ספק שרוצה להרשים (החשבון עליו...מותר להתפרע) - ארוחה רומנטית לשניים - החבר'ה יוצאים לאכול - אמא ואבא הגיעו - הולכים לארוחת ערב - הגיעו אורחים מהארץ - רוצים משהו אותנטי... אם אפשר, תוסיפו כמה מילים על המקום (רצוי גם כתובת או טלפון להתקשרות) תרגישו חופשיים לרשום מספר מקומות לכל קטגוריה, אני בטוח שאנשים ישמחו ללמוד על מקומות חדשים באיזור שלהם...

Benkok

New member
בנגקוק - ההמלצות שלי

- קפה של בוקר עם חברים - כאן ללא ספק ניצב בגאון סניף הAU BON PAIN בסוי 24 של סוקומוויט, מול מלון הDAVIS. למי שלא מכיר את הרשת מצורף קישור - ארוחת בוקר מושקעת - ארוחת בוקר מושקעת אוכלים בבית. קופצים למעדניה של BAI OTTO בכניסה לסוי 20, מביאים לחמים טריים, גבינות, נקניקים, קצת ירקות, ביצים וזהו. לא צריך יותר מזה. - צהריים של סופ"ש (ישיבה ארוכה) - מסעדת אינדיגו בסוי קונבנט (מול הMOLLY MALONES) היא מסעדה-ביסטרו צרפתית עם גינה חביבה. המקום כולו משדר נינוחות ולא נדיר לראות שם חבורה של גברים שיכורים (זרים כמובן) יושבים שעות על עשרות (כן, עשרות) בקבוקי יין וסטייקים משובחים ומשחקים שש-בש בשבת או ראשון אחה"צ. - בירה של אחרי העבודה - הDubliner בוושינגטון סקוור. על סוקומוויט 100 מטר מהכניסה לסוי 22 יושב הDUB, אחד הפאבים האיריים היחידים בבנגקוק שנמצא בבעלות אירים ומרבים לקוחותיו הם אירים. הרבה סוגי בירה מהחבית, תפריט מצויין ואווירה נהדרת. בימי שלישי ושישי בערב יש הופעה חיה והמקום מפוצץ. - ערב של אלכוהול - מתחילים בדאבלינר (ובדרך כלל גם מסיימים שם...), משם אפשר לעבור לסאנטיקה באקאמאי (סוי 63), אפשר בהמשך לבקר בTUNEL בסוי לאנג-סואן או לאחד ממקומות האפטר-פארטי המפוקפקים (SPICE, SPICY, BOSS...תלוי במשטרה ובמצב הרוח...) - ארוחת ערב עיסקית עם לקוח שצריך להרשים (החשבון עלינו...) - מסעדת V9 בקומה ה37 של מלון סופיטל ברחוב סילום. יש להם מנות פתיחה מגניבות שנקראות עצים (עץ תאילנדי, עץ ספרדי וכו') שהן מעין טאפאסים של 6-7 מנות שונות שבאות על סטנד מתכת בצורת עץ עם צלחות קטנות. אחלה יינות (יש שם סניף של WINE CONNECTION אז המחירים נוחים). לא זול בכללי אבל אחלה אווירה ונוף מדהים של בנגקוק. - ארוחת ערב עיסקית עם ספק שרוצה להרשים (החשבון עליו...מותר להתפרע) - NEW YORK STEAK HOUSE במריוט בסוי 2. מנה מומלצת - KOBE STEAK (אם החשבון ממש חופשי...זאת מנה של 4000 באהט לסטייק נטו בלי תוספות) - ארוחה רומנטית לשניים - תכינו את המזומנים ותעלו לבניין הסטייט טאואר עד הגג. למסעדה קוראים סירוקו והיא ללא ספק המסעדה הכי רומנטית והכי מרשימה בתאילנד. האוכל לא משהו אבל את מי מעניין האוכל כשיש נוף כזה? - http://www.thedomebkk.com/sirocco/sirocco_home.htm - החבר'ה יוצאים לאכול - כאן ההמלצה שלי היא פשוט ללכת על אחד המלונות שמגישים בופה ערב, הלנדמארק בין סוי 4 ל6 מצויין, השרתון באסוק גם טוב (הוא מעולה גם לבופה של יום ראשון), אפשר להרחיק לנהר ולבחון את הבופה של השנגרילה או האוריינטל...בופה זה פיתרון מצויין כי יש כמעט את כל סוגי המזון אז כל אחד יכול לבחור מה שבא לו. - אמא ואבא הגיעו - הולכים לארוחת ערב - אם היינו כבר בכל המקומות שרשמתי כבר, אז אפשר ללכת לRIOJA - מסעדה ספרדית שיושבת בסוי קטנטן 50 מטר אחרי סנטרל צ'יטלום http://www.thailandsbestrestaurants.com/restaurants/rioja.html - הגיעו אורחים מהארץ - רוצים משהו אותנטי... - חובה לבקר באחד מסניפי רשת הסי-פוד SOMBOON הרבה פחות פלצני ויקר מהסי-פוד מרקט, הכל טרי והמנות מעולות. האוכל והמוניטין כל כך טובים, שיש אפילו חיקויים בבנגקוק אז תקפידו ללכת לאחד מארבעת הסניפים המקוריים. http://www.somboonseafood.com/index_en.html בתיאבון

Erap

New member
עוד קצת המלצות

לצערי אני לא גר ב Sukhumvit אלא ב Pink Lao. ובהתחשב בעובדת היותי מטייל בנשמתי, אזי רוב ההמלצות שלי הן מאיזור הקווסאן... קפה של בוקר עם חברים אני אישית נהנה לשבת בסניף של True Cafe בקווסאן מאחורי מסעדת Tom Yum Kung למרות שהוא יותר מתאים לאחר צהריים - ערב - ארוחת בוקר מושקעת שאלה טובה, אני בדר"כ מכין בבית.. - צהריים של סופ"ש (ישיבה ארוכה) גם כן שאלה טובה... הכי פשוט ללכת לשוק ולקנות אוכל מוכן - אפשר להשיג ארוחה מצויינת לזוג ב 100 באהט - בירה של אחרי העבודה פה הייתי יוצא ל Sukhumvit - אולי ל Bully's ליד Nana או לאחד הפאבים ב Soi Cowboy בשעות אחה"צ המוקדמות לפני שמועדוני הגו-גו נפתחים - ערב של אלכוהול בשבילי זה הקווסאן או RCA, תלוי במצב-רוח - ארוחת ערב עיסקית עם לקוח שצריך להרשים (החשבון עלינו...) - ארוחת ערב עיסקית עם ספק שרוצה להרשים (החשבון עליו...מותר להתפרע) - ארוחה רומנטית לשניים - החבר'ה יוצאים לאכול - אמא ואבא הגיעו - הולכים לארוחת ערב - הגיעו אורחים מהארץ - רוצים משהו אותנטי... לצערי, אני רחוק מלהיות מומחה למסעדות יוקרה בבנגקוק...על מסעדות מושקעות ואקסלוסיביות הייתי הולך על אלה ב Banyan Tree שברחוב Sathorn - אישית הייתי ב Saffron ומאוד נהניתי. אחרי זה אפשר לקפוץ לדרינק ב Vertigo. משהו קצת פחות מפואר אבל טעים לא פחות - מסעדה שלצערי שכחתי את שמה... ממוקמת על גדות נהר ה Chao Praya בקצה של Samsen Soi 3 לא רחוק מצומת Banglamphoo - לא רק אוכל מצוין ואווירה נהדרת, אלא גם נוף פנטסטי על גשר Rama 8.

למעלה