שירשור המלצות
.

WrathAngel

New member
שירים

אהלן. הכנתי רשימת שירי האוס ודאנס. אבל הכנסתי פנימה גם vocal trance, dream trance, power house. אבל מקווה שתהנו גם מהם
מצורף בקובץ WORD לנוחיותכם.

juggernaut

New member
זקוק להמלצות...

יש לי ביום שישי מסיבה וזה ואני צריך דאנסים טובים..שאשפר לרקוד לפיהם וכל זה. לא משנה לי חדש ישן וזה אבל אם יש לכם המלצות - זה יכול מאוד לעזור לי...

Natynova

New member
אממ

תבדוק אותם גם אתה... :) Francesca - You Are The One (FNP Remix) Interphace - The Rhythm of the Night Sr. Pely Feat. Suzanne - In Your Eyes - :p מנסה לדחוף אותו כל חור.. חחח שיר חזק.. תנסה אותי אישית זה מרקיד..! Breeze & Styles - I Will Be (Alex K Remix) - מן הסתם... ומין זה לא סתם..! יש בו חלק אחד כזה איטי עם מתח וכל השר בווווווווווווום BASS_4_NATION_-_boys_2005 Ultrabeat - Feel it with me (Styles Breeze mix) - תנסה תנסה לא מבטיח שזה יספק אותך.. אבל לפחות ניסיתי :)

smgfan

New member
שלום! אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי

אני רוצה לעשות לדוד שלי דיסק עם מוזיקה שהוא אוהב, אז אני מחפשת שירי ניו יורק האוס והאוס שמח חדשים ויפים!
בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על שירים או לעשות לי רשימה, אני ממש אשמח! תודה!!!

HadarusH4

New member
הנה כמה טראקים יפים ../images/Emo13.gif

Angie Stone - I Wish I Didn't Miss You (Offer Nissim 2005 Rework) Offer Nissim Feat. Sheila Brody - I Want More (Original Mix) Fallen Angels - City Life (Ian Carey Mix) DJ Ossie Feat. Michelle - Lost In You [Released By Tayas@AtrafDating] Amuka - On To Me (Qt Ofer Nisim Part 1 Mix) Yinon Yahel ft Kandita - I See Your Face (Original Mix) sharon dudi feat joul feel it (mid nighat mix)

smgfan

New member
תודה רבה לכם!!! ../images/Emo24.gif

יש לכם עוד כמה אולי?...

למעלה