שירשור הפורימונים הגדול.

שירשור הפורימונים הגדול. ../images/Emo13.gif

כולכם יותר ממוזמנים, לפרסם כאן את הפורימון שלכם. תוסיפו פלייארים, ספרו מה הולך להיות, מזנון, ביתנים, הפעלות... וכמובן מה נושא הפורימון. אל תשכחו להוסיף באיזה שעות, באיזה מקום ובאיזה יום... כדי שכולם יוכלו לדעת ולהגיע.
לכולם עם הפורימון. חג שמח.

A m b a G a l

New member
פורימון היער המכושף

בהתחלה הכל היה נשמע צולע, והיינו בטוחים שהוא לא ילך- אבל הוא יצא מ-ט-ו-ר-ף התחלנו לעבוד עליו השבוע.. אבל באים מסםיק אנשים.. וחוץ מלעבוד ממש כייף :] עקרונית הרעיון הכללי הוא היער המכושף, פנטזיה- דרקונים, מכשפות,פיות,שדונים וגמדים. כל הסניף הפך ליער (עצים אמיתיים) יש גמדים שיצאו ממש טוב ובכלל התפאורה יצאה מעולה. זהו, בהצלחה לכולם! פורים שמח!!!! ענבל.

ראשון מערב.

דמיינו לעצמכם שאתם נמצאים במקום שומם, עם שמש, הרבה עצים, הציפורים מצייצות, הדגים שוחים במים.. ומסביבכם, הכול מוקף ים. עכשיו- אתם כבר לא צריכים לדמיין. הפורימון של סניף 'ראשון מערב' עוסק השנה באי בודד
והולך להגשים לכם את החלומות.
מה הולך להיות בפורימון?
ביתנים מגניבים ביותר.
הפעלות במה.
תחרות תחפושות.
אוכל.
ריקודים.
תחרויות.
משחקים.
כיף.
המון המון המון פרסים!!! והכול- בנושא 'אי בודד'.
הפורימון יתקיים ברחבת בית הספר מקיף ח', במערב ראשון כמובן, ביום ראשון, 4.3.07, בין השעות 10:00 ל-16:00.
מי שבא מחופש בתחפושת הקשורה לאי בודד יקבל ביתן חינם

Rioter

New member
"תנו 3 דברים שתקחו אתכם לאי בודד.."

'אתכם, את החברים שלכם - ותחפושת!'... וכל הפרטים שנועה כתבה. (קרדיט לשני על הסלוגן המוצלח
)

רעיון יפה שמי שבא בתחפושת של אי..

בודד יקבל ביתן חינם! דווקא טוב
ונשמע שהולך להיות פורימון מעוווולה!שיהיה המוןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה
שלנו ב3.3 יום שבת!!

5may5

New member
הפורימון שלנוו ((עמידר))

אז מה בתפריט?! ((מה הולך להיות)) הפורימון שלנו עוסק בקרקס!!! המון תחנות, פרסים, מתנפחים, אוכל, ליצנים להטוטנים ומה לא!!! כל השאר רשום בפלייאר שלנו... אני עיצבתי..תגיבו :]

5may5

New member
תודה :]

אמ כאילו כאלה שעושים ג'אגלינג...כאילו מחופשים יש אצלנו כמה בסניף שיודעים טוב=] אמ אחראי כללי על הפורמיון זו עדי רצון, הרכזת הצעירה שלנו, אני אחראית תפאורה ויש גם אחראית תחנות שזו הגר, שישסטית למי שמכיר... וזהו בעיקרון, הבוגרים כולם עוזרים לכולם!

5may5

New member
או ואה...

הכבוד הוא לי..פירגון מאיש גרפקיה אומנותי...סתם חחח

yaelula94

New member
פורימון נילי...=]

הפורימון שלנו בנושא חלל ויש לנו בסביבות החמש עשרה שזה הולך ככה שכל ילד משלם חמישה עשר שקלים והוא מקבל בזה כניסה לחמש תחנות+נקניקיה וטרופית. מכיוון שהבצפר אצלנו הוא עד כיתה ח' אז בסוף כיתה ח' יש מסיבת סיום אז אנחנו וכיתה ח'(שאני במקרה בשניהם)מארגנים את הפורימון ביחד,כאשר שלושת רבע מהרווחים הולכים לח' ורבע למכבי,נראה לי.... יש כמובן גם מעין דוכן מכירות שיהיה בו ממתקים ואוכל שכיתה ח' ימכרו לרווחים למסיבת סיום. וזהו אני חושבת בכללי... אהה ואני כנראה לא אהיה בפורימון עקב נסיעהD:

למעלה