שירשור הפרק היומי
פרק 46

liron sa

New member
שירשור הפרק היומי ../images/Emo104.gif פרק 46 ../images/Emo70.gif

כל מה ששייך לפרק -לכאן
מה שלא -לא כאן
צפייה מהנה, (היום יהיה פרק מעניין..)

Daniel44862

New member
זה הרי צפוי שהכל ייתפוצץ

ברק יריב עם יונתן, גלי "תשתגע" אלה וריקי ייקרה להם משהו הם גם יריבו לא יודע... והכל יישתבש הם באמת פרסו מסך?! ואם יש אנשים במשרדים בעזריאלי?! אין להם חלון! המסך מסתיר!

עד כמה שאני אוהב את שירה . . .

איך היא כל כך בטוחה שגלי זו היא שקיבלה את השיחה מהאישה ההיא? בסוף זו מירב בטח שקיבלה תשיחה וגלי לא ידעה מזה ושירה תצא סתומה

../images/Emo47.gifגליייייי../images/Emo99.gifאופיר,אהבה לנצח../images/Emo9.gif

ממש מגעיל מה שעושים לאלקנא המשפחה שלו,כאילו אם הוא לא איתם הוא לא שווה גרוש,בגלל זה לא נהיה חרידי איך גלי משחקת יפה את המשוגעת והכל בגלל שירה המפגרת שנתנה לקחת 2 כדורים,ממש מסטולה נהייתה בשידור פשש איזה מגניב בסוף עשה את כל הפרק שלם כל השאר לא מעניין בכלל ,סופסוף הנשיקה הגדולה מכולם

dovratl120

New member
שיואווו...שירה הרסה את גלי לגמריי!!!

חחח אחלה פרק...כן ירבו כאלה פרקים....[=

sz10

New member
אם מישו יכול לעזור לי...

זה יהיה נחמד :) כבר פיספתי איזה 20 פרקים של הסדרה אז יש לי כמה שאלות, ותודה למי שיענה: קודם כל, איפה צופית?! ומי זאת האנה הזאת ומאיפה היא באה? מה קרה לראובן? מה קרה לאיתן? ולמה אופיר מחליף אותו? איזה כדורים שירה נתנה לגלי ולמה היא השתגעה? ומי זה היה זה שישב עם ברק? תודה למי שיענה:)

liron sa

New member
אהמ..תשובות!

קודם כל, איפה צופית?!מירב פוטרה מתפקיד העורכת כיוון שהדליפה מידע. ומי זאת האנה הזאת ומאיפה היא באה?המחליפה של מירב,באה מערוץ 10 מה קרה לראובן?קיבל שבץ.עכשיו הוא משותק. מה קרה לאיתן?עבר תאונה ולמה אופיר מחליף אותו?צריך מישהו גברי שינחה עם גלי איזה כדורים שירה נתנה לגלי ולמה היא השתגעה?כדורים שמגבירים את החשק המיני . ומי זה היה זה שישב עם ברק?אריאל.הכתב לעינייני משטרה. מקווה שעזרתי.

sz10

New member
תודה רבה עזרת מאוד =)+ עוד שאלה

לא הבנתי מה התוכנית של שימי ושירה נגד גלי ובשביל מה היו הכדורים...

8דושנקה8

New member
ראית כבר מה הם גרמו לגלי לעשות...

אחרי זה... אומנם לא יהיה אחד שלא יזכור את השידור הזה- אבל לא לטובה... מי ישאיר אצלו את המגישה הראשית אחרי שהיא עשתה דבר כזה? וגם אם הם יבינו שהיא הייתה מסוממת... הם הטח יחשבו שהיא לקחה סמים לא שסיממו אותה......... וא זה רק יהיה יותר גרוע...

elyaqim

New member
הפרק הכי יפה עד היום בכל הטלנובלות של ערוץ 3

לא הפסקתי להתפוצץ מצחוק אחחחחחח איזה פרק תענוג

nik name

New member
רק עכשיו ראיתי את הפרק

פרק קורע ברמות, לא הפסקתי לצחוק לרגע
כן ירבו פרקים כאלה

FreshF5

New member
פעם ראשונה בסדרה

שנהניתי מהמשחק של יעל בר זוהר ואהבתי את אופיר שונא אותה או לא, בעת שכרותה גילה אכפתיות אמיתית (גם אם לא במאמץ ניכר), ואת זה אהבתי (הזכיר לי נורא סיטואציה שבה הייתי קלת ראש ובאותו זמן גיליתי שלאלה ששהו איתי באותה עת היה איכפת ממני) אגב, לא יודעת איך קוראים למתנחל הזה, "הגיס" של אלקנא אבל השחקן בלתי נסבל, כנ"ל שימי אהבתי את הקטע שבה שבקה המצלמה של ברק ואריאל, כאילו לא מספיק כל הצרות בשידור גם זה נחת עליהם

למעלה