שירשור הפרק היומי
פרק 48

liron sa

New member
שירשור הפרק היומי ../images/Emo17.gif פרק 48 ../images/Emo70.gif

כל מה ששייך לפרק -לכאן
ומה שלא שייך -לא לכאן
צפייה נעימה,

Paz Love Gal

New member
צפייה נעימה[:../images/Emo152.gif

אגב,לא הגבתי מיום ראשון כי הייתי בצפון :) אני אשלים את הפרקים מתישהו [:

Daniel44862

New member
רבאק, שמעלית תהיה פתוחה חמש דקות?

כשאיתן בא ועד שטרי וזאתי(דניאל?[><"])נכנסו למעלית המעלית חיכה וחיכתה בעוד שמתי שאלה יצאה מהמלית היא לא חיכתה שנייה... וההשפעה של הכדורים לא היו אמורים לפוג מזמן...? כבר אמרתי, איך זה שאיתן פתאום(!!!!) יכול לעשות תנועות חדות עם הראש (בפרק הקודם למשל וגם היום) "יש מלאאא דובונים בגן...!!!"חחחחח "הפלנו את גודזילה!" LOL ><"!!!
כששירה צעקה זה ממש, ממש (!!!!!!!!)לא אמין

וואי אתה כמו הבן דוד שלך ../images/Emo6.gif

"מקטר" על כל פיפס שיש בסידרה. אני מבקשת ממך להנות ולא לקטר
רק תגיב על הפרק אחרי שהוא נגמר , בסדר

Daniel44862

New member
אבל זה נהיה מעצבן ממש

הם לא מתעסקים הפרטים הקטנים... ואני מבטיח להגיב רק מתי שהפרק נגמר

אוי גלי ../images/Emo9.gif

פרק ממש טוב.
מסכנה גלי - עכשיו היא מבינה מה קרה לה אתמול. 5 דקות וחצי נשיקה עם אלקנא
יופי דניאל איזה מהלך
ואלה - איפה הרגשות ? וההבנה שגלי לא יודעת מה היא עשתה...

אושRתי

New member
פרק מעולה !

מסכנה גלי
, נראה איך היא תגיב למה שעשתה.. ודרך אגב אני חדשה

izik79

New member
שלום.. זוכר אותך מהסקנד לייף ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה

../images/Emo47.gifאיתן חכם ,אופיר../images/Emo23.gifגלי אלקנא../images/Emo23.gifדניאל

דניאל ואלקנא מצוינים יחד איך אהבבתי אותם מתנשקים וטרי סופרת את הדקות חח אין הם הורסים שם אלה חטפה גם מאופיר וגם מגידי כמה שיותר אז יותר טוב מגיע לה שנכנסים בה סתם שרלילה היא אופיר וגיל פשוט מעולים איך הם אוהבים חבל שזה לא ישאר ככה עוד הרבה זמן,זוג לנצח שניהם איתן הבין הכל קיבל שכל סופסוף ריחמתי עליו יחד עם שירה שהיצטרה על מה שעשתה אחכ ממש מסכנים אנה חצופה חחחחח איך היא בוכה אפילו המנהלים שלה נתנו לה בראש שיחקו אותה,מגיע לה קצת שתסיבול

elyaqim

New member
פרק סבבה אבל נמאס לי משירה

קודם כל הפרצוף שלה כמו רובוט הבחורה לא יודעת לשחק עם הפנים, כל סצינה שלה זה או שהיא בוכה או מגלגלת עיניים או עושה פרצוף כועס ודי נמאס לי מהפרצוף שלה לעזאזל שימי רוצה קצת לרקוד ולשמוח ושירה באה עם פרצוץ צינה והרסה את כל הכיף לגביי ההשפעה של הכדורים אז לא זה לא אמור לפוג במיוחד שהיא אכלה שניים לגביי זה שהיא התעוררה בבוקר וככה היא הגיבה אז זה לא היה מה שציפתי ומה שתכלס אמור להיות ציפתי לעצבים יותר (דאונים) שתתצרח על אמא שלה ולתגובה יותר דרמטית לשניה שהיא קולטת שזה לא היה חלום אבל יכול להיות שפרק הבא יותר נראה את זה טרי חייבת למצוא מישהו בשבילה במקום להיות צלע שלישית ברק וההוא בדוק הולכים להיות זוג אלה כל מה שהיא סובלת בנתיים מגיע לה זהו זאת דעתי אחלה פרק נתראה מחר

8דושנקה8

New member
פרק יפה....

נמאס לי משימי... איך שירה יכלה להסתכל עליו בכלל? ומסכנה גלי : ( ורק לי נדמה שטרי קצת מאוהבת בדניאל? (או שהיא סתם התרגלה לדאוג לה קצת כמו אחות?)

למעלה