שירשור הפרק היומי
פרק 54

liron sa

New member
שירשור הפרק היומי ../images/Emo17.gif פרק 54 ../images/Emo70.gif

כל מה שקשור לפרק - לפה
וכל מה שלא קשור - יזרק ל
צפייה מהנה

Paz Love Gal

New member
צפייה נעימה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo152.gif

אני רואה מלא דברים ברצף היום OO ב19:00 האלופה 2, ב20:00 חשופים, וב21:00 היפה והחנון
XD

Paz Love Gal

New member
מירב בן בסטטטט ../images/Emo47.gif../images/Emo152.gif

צופית המלכה שליייי
סופסוף היא חזרה =] נראלי בראריאל [ברק ואריאל,כן,חיבור גרוע
] עומדים להתנשק OO:

Daniel44862

New member
סיקור(כנסו כולם)

כמה זמן לעזאזל לוקח למעלית להגיע מקומה לקומה?!?! נעמה שנדר:משחקת גרוע השוטרים:מעצבנים גלי ארזי:מסכנהמעצבנת איתן:מרובע אהבתי את הקטע שכאילו גלי התקשרה לשירה....><" חחח גם אתם שמתם לב שברק דומה לאסי ישראלוף (ממה קשור) צעיר?XD סוף סוף בן-בה חזרה!!!!!!!!!!1 ושאלה קטנה....לא יודע אם זה קשור...אבל יהונתן ברק הומו או לא....? זה בכלל לא נראה לי....

אושRתי

New member
מתחיל להשתפר ../images/Emo9.gif

אני מחכה לרגע הזה שגלי תגלה שירה אחראית לכל הבאלגן.. וברוכה השבה למירב

../images/Emo6.gifפרק גדול!!!

איזה פרק!!! אחד החזקים! מרב בן בסט(צופית גרנט המצוינת!) חוזרת ועכשיו כל האקשן יחזור... מסכנה סמדר...כנראה שהיא וברק כבר לא יהיו ביחד ומה זה הנשיקה הזו בסוף?? ואוו הכי הפתיע אותי בעולם. ומה הקטע של אריאל או איך שלא קוראים לו(הכתב השני) הוא הומו? דו? מה נסגר פעם הוא עם סמדר פעם הוא עם ברק... סוף סוף מבינים מה הקטע של הברק הזה...אללה יסתור... מעניין מה ייסגר עם הרצח של שורה...כן כן, רובכם בטח כבר שחכתם מזה ברצף המטורף של השתשללות האירועים..אבל אני לא בטח לקראת הפרקים האחרונים יהיו עוד הרבה הפתעות... ומילה נוספת-כל הכבוד לשחקנית ששיחקה את אנה(שכחתי את שמה, הופיעה גם ב"פלורנטין")-קודם כל המשחק שלה מאוד השתפר ממה שאני זוכר בפלורנטין, גם רזתה וגם שיחקה ממש יפה את אנה הקרצייה, שחיה בסרט על הצבא ומשמעת!!! כל הכבוד לה! זהו חפרתי מספיק...ביי חבר'ה

C l u l e s s

New member
../images/Emo20.gif חח וואי הייתי בשוק בנשיקה...

כאילו זה היה הכי צפוי שיכול להיות אבל זה נראה כאילו זה לא הולך לקרות בסוף..

hot3tv

New member
יששששששש סופסוף!!!!

וואו!!! איזה פרק!!! פרק טוב במיוחד! היה מצחיק שהשוטר טעם את המלח של איתן ועשה פרצוף כזה.. חחח סוף סוף העיפו את אנה והחזירו את מרב! פתאום מרב הרבה יותר יפה!! הסוף היה גם נחמד! סוף סוף המתנשנשים התנשקו! מחכה כבר לפרק של מחר ומקווה שהוא יהיה עם מתח כמו שהיה היום ואפילו יותר טוב!

אני ידעתי שאריאל הומו...

שימו לב איך הוא נוגע בברק בסוף השידור של יום האצמעות כשהוא מציע לו לבוא ולחגוג איתו... נשבעת לכם במה שתרצו אבל פשוט חשבתי שאולי אני סתם מדמיינת ואיך שהוא בא לנשק אותו פתאום ככה הייתי פשוט בשוק! ובקשר לזה שמירב חזרה לסדרה-זה היה כזה ברור כי היא לא ירדה מהפתיח... כל מי שלא מורידים הוא נשאר וכל מי שלא מוסיפים זה אומר שהוא יעוף בזמן הקרוב...! תבינו, ככה זה הולך............................................................................................... אז קיצקץ נראלי שגידי יהיה בסוף זוג עם מירב\ריקי בגלל התחרות של הסיפוריים הארוטיים באינטרנט... טוב ייאללה ביי יפים!

izik79

New member
פרק מעולה, פיצוי אחרי אתמול

כיף שצופית חזרה, ומעניין מה יקרה בין שירה לגלי ועם המשולש אריאל-ברק-סמדר

ziv86

New member
ככה הכל יחשף

לפי דעתי... הכל יהיה קשור במזולה... כי גלי ואיתן וכאלה מכירים אותה בתור הקאוצ'רית ששכחתי איזה שם דפקו לה, ואופיר הוא היחיד (חוץ משימי) שמכיר אותה בתור מזולה... ככה הם יתחילו לעלות עליה...

ziv86

New member
עוד דבר שנראה לי יתגלה זה...

שתחיה קריסטל היא אמא של גלי ארזי, ובכלל אמא של שירה זאת מלכה לב ארי בכבודה ובעצמה... שוב, זה תחושת בטן שלי ..

NevaEva

New member
כאילו מה.. היא לא ראתה אף פעם תמונות מהלידה?

>__> ופתאום השאלה הזאת תעלה לגלי?

למעלה