שירשור הפרק היומי
פרק 30

שירשור הפרק היומי ../images/Emo24.gif פרק 30

כל מה שקושר לכאן
ומה שלא ימצא את דרכו ל-
שתהיה לכולנו צפייה מהנה
וסופ"ש נהדר

Shiri from the block

Active member
ידעתי! פשוט ידעתי! ששורה מאוהבת בריקי!! אבל זה היה נראה כזה מוזר לדמיין את שורה לסבית ששללתי את זה../images/Emo6.gif

../images/Emo47.gifבוקר טוב עגל רך../images/Emo6.gif

הפרידה של גלי ואיתן ממש באה בטוב הם לא מתאימים בגרוש,סוףסוף,בעיה שאופיר הסתום חזר לשירה המזרובה פצצצתי מה ששורה עשתה לאלה נתנה לה בראש איך אהבתי את הבכי של אלה,חחחח ,התחלתי לחבב אותה נחשה ! אויאוי איזה מגניב נהיה שימי בא לעבוד במערכת עכשיו בכלל יהיה תתתיסבוכת יראה לשירה מזה כל כבוד לו גלי מצוינת נתנה לסמדי אחלה של רעיון,להמשיך עם ההריון,ככה תידופק את אלה ולא יפטרו אותה ממש אהבתי

NevaEva

New member
פרק נחמד..

היה פרק בסדר.. לא היו יותר מדי סצינות מיותרות כמו בפרקים הקודמים.. אני מחכה שמישהו יגיד לגידי בפנים "אתה לא יכול לפטר כל אחד על פי מה שאלה רוצה", הלוואי וזאת תהיה מירב. P: כבר חשבתי שלא אראה את שימי יותר, המשחק שלו מעצבן. :\

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני שונא את הדמות שלו וגם את השחקן אני

לא כלכך אוהב ... הוא משחק גרוע !!!

EFRATY10

New member
אלה כל כך מפונקת ומעצבנת.מתי כבר גידי יגלה

שדניאל צדקה לגביה.

NevaEva

New member
כמו כל טלנובלה... בפרק האחרון. P:

לפחות ככה זה נראה... לפי כל הטלנובלות, לקראת סוף הסדרה אלה תעשה טעות או משהו שיתגלה לגידי ואז הוא יילך לדניאל ויבקש סליחה ואז הוא יראה שיש לו מכשול בדרך לקראת ההפטרות הסופית של אלה, ואז ממש פרק לפני האחרון הוא ימצא איך להפטר ממנה. אני צופה איזה הריון של אלה נכנס באמצע בקרוב. P:

../images/Emo207.gifאני חושבת שעליתי על משו....

קודם כל חדשה אז היי לכולם
אז ככה: זוכרים שבתחילת הסדרה[פרק ראשון או שני] הזכירו שלגלי יש יומולדת ואז שירה אמרה שגם להיש? וגם מזולה אמרה באיזה פרק השבוע הבת של גליה מי היה מאמין- משקרת, משתרללת....... אז חשבתי שאם עושים 1+1 אולי נגלה שגלי ושירה הן בעצם תאומות שהופרדו בלידתן. כי זה די מוזר שאין לראובן ולמלכה עוד ילדים חוץ מגלי.. וגם כל הדאגה המטורפת של מלכה לגלי... וגם כל ספרי הילדים שהיא כתבה עליה.... לא יודעת אבל נראה לי שכשירה תגלה בסוף שהיא וגלי תאומות כמו שאמרתי ואז אולי תפסיק עם כל הנקמה שלה... מה אתם אומרים? ודרך אגב עד עכשיו הייתי קוראת סמויה, אתם פורום מדהים רק חבל שאין עוד גולשים פה

NevaEva

New member
יכול להיות מצב כזה, אבל...

הביסוסים שהבאת לטענה ממש לא נראים לי קשורים לעובדה שהצגת. והדאגה של מלכה לגלי היא לא באמת דאגה טהורה... זה חלק מהדמות של גלי, כמו שהציגו בראיון. והתאריך הדומה של היומולדת - עוד מישהו חשב על טלנובלה בע"מ כשראה את זה?

nik name

New member
אז זהו

לפני שהבנתי שאבא שלה ביקש ממנה לנקום אחריי זה כבר ירדתי מהרעיון.... אבל לכי תדעי זאת טלנובלה והכל יכול לקרות ...

למעלה