שירשור הפרק היומי
פרק 44

liron sa

New member
שירשור הפרק היומי ../images/Emo44.gif פרק 44 ../images/Emo70.gif

כל מה ששייך לפרק -לכאן
ומה שלא - לא כאן
צפייה נעימה ,

../images/Emo47.gifצפיה מהנה לכולם../images/Emo9.gifנקווה שלא נישתעמם

וסחטיין עלייך כל כבוד לך,לא מפספסת אף יום בפתיחת פרק
בסוף נמנה אותך לפותחת פרקים סידרתית

../images/Emo47.gifאנס פוסטמה../images/Emo6.gifגידי מלך../images/Emo9.gif אלה שרלילה

התחלתי לאהוב את גידי איך פתח תשוקולדים מול אלה ממש מצוין ,מקבלת כמו שמגיע לה,לקבוע פגישה אצל סמדר
אנה פוסטמה מה הקשר לדחוף את ריקי בצבא ועכשיו בספורט טוב שאופיר מספיק כדי לקלוט אותה ,צריכה בעיטה זאת שמישהו יסביר לי מה עובר על ריקי עם סיפורים שלה במחשב,אין לה חיים,כל זמן עסוקה בלהתערב בשל אחותה הרעה איזה כלבה האלה הזו ,אופיר צריך להשים לה רצועה ולקחת אותה לטייל פשוט פוסטמה ,איזה מלך האופיר הזה פשש גלי הזו שחקמנית מעולה איך שהיא עובדת על עצמה אפילו שלא איכפת לה מאופיר והיא כולה בלחץ כנל הוא גם כמוהה

Paz Love Gal

New member
איייייייייכס../images/Emo152.gif

איזה סוף סוטה!XD אבל אהבתי רצחXD פרק מעולה! כול שנייה צחקתיD: שימשיכו ככה! דניאלקנאXD
כמו החיבור שמות של תומרי [
]XD מסכן איתן
אבל איפה טרי
? אלה כזאת מגעילה,יואו! עלק השוקולדים שלי! היא אפילו לא שילמה על החתונה,סביר להניח,אז שתסתום! בסוף היא 'נהנתה' מהשוקולדים XD

למה צופית בפתיח?! היא דמות ראשית! תחזירו את צ

ופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו אתצו פית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צויפת! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! תחזירו את צופית! אני לא עשיתי קופסייט אלא כתבתי וכתבתי וכתבתי

טוב עשיתי קופיפייסט אבל...(כנסו דחוף)

שיניתי באמצע כדי שייראה כאילו שגיתי בכתיביכאילו הכתב השתנה שכתובים מהר מדיי

זה מצחיק לאללה (כנסו כנסו)

איתן מצחיק. מצחיק כשבתאונה כזו נפגע רק הצוואר ואין לו פציעות על הפנים. זה נראה כאילו שמו לו את הזה על הצוואר ואמרו שהוא עשה תאונה!

הסוף זה מה שאני חושבת ../images/Emo35.gif

אלה כאילו ... איכס עדיף שאני לא ארשום .. אלה הכניסה ת*** לפה שלה קיצר
בעע |: פרק טוב .. שימי הפסיכי

למעלה