שירשור הפרק היומי!!!

yaelelele

New member
שירשור הפרק היומי!!! ../images/Emo6.gif

אני ממש אהבתי את הסוף! בסוף צחקתי נורא.. שהם באמבטיה ופתאום אלכס ודייב עם הסירים.. חחחחחחחח הרגו אותי!!!! ואיך שהם סירסו את הסוס הלא נכון.. חחחחחחח ממש ממש ממש נהנתי.. במיוחד בקטע של דייב ואלכס בסוף.. וזה לא בסדר שג'ודי ולוק בנו על החדר של טס וניק!!

אני כל הפרק נקרעתי מצחוק...

במיוחד עם הקטע של הסירים ושל התורנויות. הקטע עם הסוס הלא נכון היה נחמד וגם הריב בראשון של ניק וטס כנשואים היה די מצחיק. אבל בסך הכל היה פרק מאוד נחמד ומצחיק

נועה167

New member
חחח

אהבתי ת'קטע בסוף.. צפוי אבל קורע חחחחח דייב-חמוד! וניק עצבן אותי אבל לא אמשיך כי אני יודעת פה שרובכם אוהבות אותו חחח פרק נחמד :)

adinabl

New member
אוף!

בגלל החג לא ראיתי הספקתי רק את ה-10 דק' האחרונות כי בדיוק יצא חג ושחכתי לגמרי... מישהו יודע אולי איפה אני יכולה להוריד את הפרק?

shlara

New member
בקשר לזה -

אף פעם לא הבנתי איך טס בחרה את ניק על פני דייב?!? אני פשוט לא מבינה - הוא כל כך הרבה יותר חמוד (ומצחיק!!!)

Nira 222

New member
אחלה פרק...

כ"כ הרבה דברים וסיבוכים קרו בו (ולחשוב שזה כלום...) כן, הסוף היה נחמד וגם הקטע עם הסירים... זה לוק שבנה על החדר לא ג'ודי...ואגב לוק, חבל שלא הקשיב לג'ודי מן ההתחלה... ניק מעצבן אותי, למה הוא תמיד מגיב בצורה קטנונית כזו כשאומרים לו את מה שחושבים? וכל הכבוד לטס שאמרה לו ולא החזיקה הכול בפנים, זה מה שאני אוהבת בה, שהיא תמיד אומרת את האמת מבלי לחשוש מההשלכות... אני תמיד בעד
הצחיק אותי כשקייט , סטיבי וג'ודי הסתערו עליו בסוף... איך שריחמתי על דייב (אני מתה עליו, הוא מקסים) כשהוא קלט שסירס את הסוס הלא נכון... והארי כמובן הרגיז עם הקיצוניות שלו ומגיע לו כשהרוו(לא זוכרת ת'שם בדיוק) צחק עליו בגלל המשאית..

למעלה