שירשור הפרק של היום...

hi

ma kore? haperek shel hayom haia haviv beyoter rak she tzrihim leharot yoter et claire ve alex be yahad!!! ve miskena judi, eih he hitbasa!!! ve haval al tes ve dave hem kale hamudim!!!

נועה167

New member
לא ראית היום

למרות שראיתי כבר ת'פרק! אבל זה פרק יפההה ועצוב גם בגלל דייב וטס :(

L o o K At Me

New member
מסכימה איתך

באמת עצוב בגלל דייב וטס אבל נניח שג'ודי התאכזבה?! לפעמים היא סתם מעצבנת כי היא חושבת שהיא אלוהים בבקרב בגברים וכל הזמן צריכים לחזר אחריה כמו נניח שהיה איזה פרק שהיא קבעה עם טובי ואז הוא "הבריז" והיא התקשרה ואמרה לי לא מבריזים!! ואז התברר שהיא טעתה ביום אבל חפיף זה מראה חשות יתר אז מגיע לה להתאכזב קצת ויואו קלייר ואלכס כאלה מתאימים

נועה167

New member
חח

אני זוכרת את זה! זה היה לא מזמן... עם ג'ודי וטובי חח זה היה מצחיק ואלכס וקלייר מושלמים ביחד!!

../images/Emo10.gif../images/Emo187.gif

היה פרק כל כך כל כך עצוב

niminam

New member
פרק מלחיץ...

זאת רק אני שלחוצה מכל עניין הסרטן שד של טס? אני חושבת שהשחקנית פשוט מדהימה. היא עושה את התפקיד שלה כל כך אמיתי שזה מפחיד
כל פעם שצלצלו אליה מהמרפאה רציתי במישהו שם יחזיק לה את היד ויגיד שהכל יהיה בסדר. הכל יהיה בסדר, נכון? (מקווה) לי דווקא לא חבל על טס ודייב. נכון שהם חמודים ביחד, אבל ניק הרבה יותר מתאים לטס! תמיד היו להם דברים שהפריעו באמצע ואני מקווה שעכשיו שדייב יפנה את מקומו, ניק וטס לא יופרעו.

izzy g

New member
מה קרה בפרק?

מצטער שאני מקפיץ עניין ישן, אבל לא ראיתי את הפרק (אני גר בדירה שכורה בלי כבלים) מה קרה לטס ודייב?

L o o K At Me

New member
הם נפרדו.....

טס ודייב שכבו במיטה אחרי שטס עברה את הבדיקות ודייב אמר לה כל מיני דברים והיא ענתה לו...דברים כמו : אני אוהב אותך...את היחידה בשבילה וכו' וכו' וטס ענתה לו....ואז לפני שהוא נרדם הוא אמר לה: אני אוהב אותך ליאן..... שזאת הייתה האישה שלו לפני שהוא הכיר את טס והיא מתה ואז יום למחרת הם נפרדו..... כי הוא עדיין לא התגבר על מות אישתו

למעלה