שירשור השאלה הקטנה! כל שאלה או בקשה יש לשרשר לשרשור זה בלבד
G gloom New member 9/8/05 #2 יש להקות מחווה לקווין בארץ../images/Emo35.gif כי זה די בושה שלביטלס יש, ולקווין שעם כל הכבוד היא הלהקה הכי טובה שהייתה והם יותר גדולים מהאנשים שיותר גדולים מישו, אין רוצה להקת מחווה
יש להקות מחווה לקווין בארץ../images/Emo35.gif כי זה די בושה שלביטלס יש, ולקווין שעם כל הכבוד היא הלהקה הכי טובה שהייתה והם יותר גדולים מהאנשים שיותר גדולים מישו, אין רוצה להקת מחווה
א אדומה2 New member 9/8/05 #4 פעם הייתה או לפחות הייתה איזו קבוצה של חברים שניגנו שירים של קווין. יותר גדולים מהאנשים שיותר גדולים מישו? hehehe
פעם הייתה או לפחות הייתה איזו קבוצה של חברים שניגנו שירים של קווין. יותר גדולים מהאנשים שיותר גדולים מישו? hehehe
F FreddieMercury New member 9/8/05 #6 ולמה שתהיה? לא יודע. אני חושב שלהקות מחווה זה רעיון מטופש ביותר. ובקשר לאנשים שלנון מחזיק מהם יותר מדי, בינינו, לשחזר שירים של הביטלס זה הרבה יותר קל מאשר לשחזר שירים של קווין.
ולמה שתהיה? לא יודע. אני חושב שלהקות מחווה זה רעיון מטופש ביותר. ובקשר לאנשים שלנון מחזיק מהם יותר מדי, בינינו, לשחזר שירים של הביטלס זה הרבה יותר קל מאשר לשחזר שירים של קווין.
ה האריסונית New member 9/8/05 #11 הציטוט לא היה מדוייק נדמה לי שלנון לא אמר שהביטלס גדולים יותר מישו-למרות שכולם בטוחים בזה.הוא אמר שהוא לא יודע מה ייעלם קודם-הרוקנרול או הנצרות,ולדעתי זה שונה לגמריי.
הציטוט לא היה מדוייק נדמה לי שלנון לא אמר שהביטלס גדולים יותר מישו-למרות שכולם בטוחים בזה.הוא אמר שהוא לא יודע מה ייעלם קודם-הרוקנרול או הנצרות,ולדעתי זה שונה לגמריי.
F FreddieMercury New member 9/8/05 #13 לא יודע. כל מה שאני זוכר זה שלפני הרבה מאוד זמן, כשעברתי לרגע בפורום הביטלס בנסיבות מיוחדות, היה בדף הראשי את מה שלנון, ולפי מה שנכתב שם הציטוט דווקא נכון.
לא יודע. כל מה שאני זוכר זה שלפני הרבה מאוד זמן, כשעברתי לרגע בפורום הביטלס בנסיבות מיוחדות, היה בדף הראשי את מה שלנון, ולפי מה שנכתב שם הציטוט דווקא נכון.
ה האריסונית New member 9/8/05 #12 אבל לשם שינוי אני מסכימה איתך באמת קשה יותר לבצע שירים של קווין,בד"כ-ולכן יש מיעוט בלהקות שעושות להם קאברים.
אבל לשם שינוי אני מסכימה איתך באמת קשה יותר לבצע שירים של קווין,בד"כ-ולכן יש מיעוט בלהקות שעושות להם קאברים.
ה האריסונית New member 9/8/05 #16 ../images/Emo6.gif זה קורה רק כשאני מבחינה בשמץ של שינאה כלפיי הביטלס
F FreddieMercury New member 9/8/05 #17 הממ... בינתיים, נסתפק בזה שאנחנו מסכימים כרגע... נראה לי שזה יהיה הכי בריא.
I I n n u e n d o New member 9/8/05 #27 דברים שאני מכירה metallica - Stone cold crazy Scorpions - Love of my life[הם ביצעו בהרבה הופעות שלהם את השיר ] Travis - Killer Queen Crazy Little Thing Called Love - Fine Young Caniballs Five - we will rock you
דברים שאני מכירה metallica - Stone cold crazy Scorpions - Love of my life[הם ביצעו בהרבה הופעות שלהם את השיר ] Travis - Killer Queen Crazy Little Thing Called Love - Fine Young Caniballs Five - we will rock you