שירשור השבוע לטיולי ליל ירח

מה עם איזה רכיבת ליל ירח ביום ה' ??

הללווווווווווווווווו האם כולם נרדמו ? ליל ירח עכשיו , אשמח להצעות רכיבה מרגשות בתודה ירון

elieber

New member
טיול לילי היום בערב בנחל אלכסנדר|יר

בוקר טוב לכולם יש לי שני שאלות ופנויי להצעות 1) האים יש היום ירח מלא ומתאים לרכיבה לילי 2) האים נחל אלכסנדר מתאים לרכיבה לילית היום מי פנויי היום לטיול לילי באזור השרון או במרכז הנייד שלי 066422238 בתודה מראש

alonaski

New member
ומי שלא רוכב ליל ירח... מוזמן...

לבוא להרצאה שלי ב RS SPORT על איך מתכננים טיול רכוב באופן עצמאי על פי מפת סימון שבילים.... ועוד! תהיה הקרנה בוידאו לסרטי הטיולים שלי עם גדי אלוני = הצלם!

Eyal Hershtik

New member
ומה עם איזה שילוב של שניהם ?

רכיבת ליל ירח באזור שפיים-יקום מיד לאחר ההרצאה

IlanShacham

New member
למען ההגינות חייבים לציין

שגם אני מופיע באחד הסרטים הללו. אז אולי עדיף לעזוב לפני שמתחילים הסרטים
אלונה, את עוד זוכרת בכלל איך נראית מפה שלא מסומנים בה ברמים, Table Tops ושאר מרעין בישין?

alonaski

New member
חחח... אילן יקירי...

השמועות על מותו של ה XC ורכיבות הטיולים שלי... - הן מוקדמות מדי!
השוגר שלי ממתינים בסבלנות יפה ובדריכות לטיול הבא (אחרי שהברך שלי תתאושש מאחת הנפילות האחרונות במנרה... והסימן הכחול-סגול על הטוסיק יהפוך להיות ורדרד ולהשתלב בגוון הכללי...
)
!!

ואם כבר מפות, את זוכרת

איך נראית מפה עם משולש אחד וכמה עיגולים אחריו? גם אנחנו מחכים לשובך

alonaski

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif המממ... משולש...

וכמה עיגולים... זה נשמע לי מוכר.... אתה מתכוון למפת גלקסיית שביל החלב???!!!!
כי לי זה נשמע כמו... מנה אישית של פיצה עם זיתים!
מה... יש מפה כזאת?!...

alonaski

New member
מחר בערב! ../images/Emo13.gif 19:30 מפגש רעים

וב 20:00 תתחיל ההרצאה ותכלול הקרנה של סרטי הטיולים שלי עם גדי אלוני - הצלם והשחקן הראשי! ו... גם הבמאי, המפיק, הפרסומאי והמשקיע!

dorononline

New member
יהיה איפה ל"תקוע" שם את האופניים?

כלומר בזמן ההתכנסות... לא רוצה להשאיר אותם על הרכב...

רובן Z

New member
יום ה', 21:00 ביוקנעם

מיוקנעם לפארק רמות מנשה בערך 30 ק"מ קצב רגוע כולם מוזמנים מקום המפגש- במסרים רובן

XCrider

New member
יש מעוניינים בליל שישי או שבת?../images/Emo29.gif

אפשר גם ביום חמישי, אבל ממש מאוחר (אני מתפנה רק בסביבות 23:00, וצריך להוסיף לזה גם זמן נסיעה).

קטן

New member
ת"א ירושלים

שלום לכולם קבוצת שמשון טרומפלדור(אני, אנוכי, קטן ודן) מתכננת לצאת הערב -20:30 לטיול מת"א עד ירושלים המסלול יציאה -קיר הטיפוס בספורטק בת"א רכיבה לאורך הירקון, מגדל צדק הסמוך לראש העין, (נקודת הצטרפות אפשרית), ומשם דרך שביל ישראל עד צובה, אם יתחשק, נחפש נחל של חלילים או זחילה איטית לתחנת האוטובוס המרכזית בעיר הקודש זמן רכיבה משוער:בין כמה שעות לקצת יותר מרחק: כמה אלפי מטרים ציוד:אופנים, קסדה(אופציונלי), מים ,אוכל, פנימיות , ג'וינט למי שרוצה פק"ל קפה אם יש וכמה לירות לנסיעה חזרה באוטובוס נדמה לי שזהו מי שרוצה להצטרף מוזמן/ת, נקודות הצטרפות אפשריות:מצפה מודיעים, מגדל צדק, לטרון תחנת הדלק הסמוכה למסילת ציון מוזמנים לחפש אותנו במספר הקבוצתי 066-466236 בואו בהמוניכן/ם

maoz277

New member
ליל ירח עם סהרורים

רוכבים/רוכבות מנוסים עם אופניים תקינות (לא של קופ"ח כללית) מוזמנים לטיול ליל ירח בפארק בריטניה ב-2030 פרטים נוספים 058-906929 מעוז

XCrider

New member
אתה בטח מתכוון ליום חמישי בלילה,

נכון? אם כן, אז אני לא אוכל להגיע... אבל אם אתה מארגן משהו ביום שישי או מוצ"ש, WELCOME!

למעלה