שירשור השידור היומי

SofyTofy

New member
שירשור השידור היומי../images/Emo103.gif

הרגע התחילה התוכנית (משם מה היא התחילה ב15:00), אז מדי יום נפתח שירשור "השידור היומי", שאליו תשרשרו את כל התגובות של השידור של אותו יום (האורחים, השיער של עפר, החיוך של יעל, מה מלי לבשה, מה מיכאל אמר ועוד ירקות
). אז - מה דעתכם על השידור של היום
מה יציאת היום
מי האורח הכי שווה שהיה היום
ועוד תגובות שבא לכם עליהם
אני לצערי, לא אוכל לראות היום את השידור (רק את ההתחלה), אז אני רוצה פירוט מלא בתגובות שלכם

SofyTofy

New member
אף אחד לא ראה היום אקזיט../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

*שוק טוטאלי*
אני לצערי ראיתי רק את ההתחלה, כי הייתי צריכה ללכת לפעולת פרידה מהדריכה שלי (לשעבר, לפני שנתיים) כי היא טסה לשנתיים לאיטליה. *תירוצים, תירוצים*

BigD00

New member
טוב אני ראיתי....

וכן אני חדש, ושמי דניאל... אז ככה בתוכנית היה קטעים פה ושם, עופר ויעל אירחו את התוכנית והם אירחו כמה ואורחים נחמדים, כן התוכנית התחילה ב3 בגלל החדשות המטומטמות. הקיצר, עופר הצחיק ויעל הייתה יפיופה כמו תמיד והאורחים היו דני משהו מאיזה סכנות כזאת והוא הביא איתו איזה מעלונה אחת, הקיצר עופר הצחיק ויעל גם קצת אבל למה לעזאזל הבחור הדני הזה היה כל כך רציני? מה יש לו לעזאזל! מה הוא שר בממשלה שצריך להיות ככה רציני, דפוק כאילו... הקיצר אחרי זה היה מושיק (המלך) גלאמין, היה קצת מוזיקה פה וקצת מוזיקה שם ואחרי זה באה ההפתעה, דוקטור עופר שכטר (לא לא עופר גילם את עצמו בתור דוקטור, כי זה יהיה מטופש לא?) היה איש אחד שהוא דוקטור או ורטינר משהו כזה וקוראים לו עופר שכטר, מצחיק הא? הקיצר, היה נחמד ומרענן כמו תמיד אבל הקטע הכי מצחיק שאירחו איזה בחורה שהיא אחראית על האתר של האחיות (מי?) אולסון (מי?!), ויעל שאלה מי לעזאזל אלה האחיות אולסון (מי?!?!) וכן אני צחקתי, שוווווינג!! אז זה היה הדעות שלי על התוכנית וגם סיכום קטן, אני מקווה שאני לא מפריע... אז ברוכים הבאים בשבילי...

Lucky Charmed

New member
טוב..

אני לא בדיוק ראיתי כי חזרתי מאוחר ואז גם הלכתי לימולדת של חברה אבל ראיתי חלק קטן עם אלי האנה (אני חושבת שזה היה הוא..) ומדדו לו את השרירים ואת הרגל של עפר ובסוף זה היה כ"כ מגניב.... עוד קצת.... הוא הרים את עפר ויעל באותו זמן על הכתפיים!

למעלה