שירשור השידור היומי

BigD00

New member
דיווח אקזיט - 4.9.2003

אכן גם היום התקיים תוכניתה של אקזיט בערוץ 10, ברצועת הנוער אוי באמת מה עכשיו אני מתחיל היסטוריה פה? אקזיט היה היום והיה ספיישל בתוכנית! אכן, עופר היפיוף ויעל "חיוך מדהים" גולדמן הינחו תוכנית די טובה, וכמו כל יום חמישי היה מרתק! שוקי הבנאדם של ההורסקופ או משהו כזה הגיע, ודיבר קצת על "קחי אותי מעלונה" ועל הגברים שלה ומה הצ'אנס שלהם איתה, וגם התארחו סנדרה "מהפך" רינגלר, מושיק "באסטה ריימס" גאלמין (סחטיין על הצמות מושיק), הבחור שהיה מתמודד בקחי אותי שרון ושכחתי את שמו והוא גם דיי ג'יי, כברה מ"כוכב נולד" הגיעה נתנה SHOW קטן וגם דיברה על המופעים שלה עם עידן רייכל וגם כוכב נולד! אוקיי, הספיישל היה "מאוחרי הקלעים של אקזיט" והראו את המפיקים, עורכים וכל מי שמאחורי ההפקה של תוכנית הנוער המצליחה בישראל (לפי דעתי) אקזיט! הייתה תוכנית ממוצעת, אהבתי את הקטע של מושיק נכנס ככה עם הצמות וזה היה מצחיק לאלללללה! וגם היה קטע טוב שעופר ויעל אירחו את המפיקה ואת העורך של אקזיט וזה היה קטעים טובים... הקיצר לתוכנית של היום (שלא הייתי בא כי בדיוק שהתחיל התוכנית הגעתי הביתה!
) הקיצר, אני נותן לתוכנית ציון 7.5/10! אני מקווה לקבל תגובות לדיווח אז תודה לכולם! ו....שוווווווווווווווווווווווווינג!

Liloush

New member
תודה על הדיווחחח

הייתה תוכנית ממש יפה, סוף סוף רואים את מאחורי הקלעים של אקזיט!!! אחלה של צוות!!! יעל ועפר היו מקסימים חמודים ויפים |מאוהבים| ציון שלי- 9
ורגע יש לי שאלה- מה עם ארז בן הרוש הוא כבר לא עורך??

BigD00

New member
אני חושב שלא...

כי הם אירחו אותו ביום האהבה, והוא אמר שהוא כבר לא איתם ויש לו את אחד העם 1 שהוא ערוך את התוכנית הזאת...

SofyTofy

New member
תודה על הדיווח../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הודעה לכולם - נהפוך את זה לשירשור השידור היומי.. אתם מוזמנים להגיב על התוכנית של היום שלדעתי הייתה נהדרת
ציון סופי:
או בפשטות: 10

SofyTofy

New member
שירשור השידור היומי../images/Emo103.gif

אתם מכירים את החוקים: כאן כל אחד רושם את כל מה שעולה לו בראש על התוכנית שהייתה היום, תביאו יציאות, תביאו יצירות, תביאו הצעות, תביאו דעות, תביאו עמבה ושאר שטויות וירקות. אז שאלות הנושא של היום:
מה דעתכם על השיער החדש של מושיק
אפשר לענות על השאלה הזאת גם בשירשור הזה.
מה הייתה יציאת היום
איך הנחו עפר ויעל
איזה קטע הכי אהבתם היום
איזה אורח הכי אהבתם היום
וקדימה להתעורר

spider kisser

New member
אהבתי כשעפר אמר בתכנית

לזאתי מגיא פינס "אז את אומרת? שאת רוצה פינס חדש?" איזה מצחיק זה היה!

אני יודעת!

עפר הביא את שווינג מהסרט 'עולמו של ווין' ווין אמר את זה תמיד שהוא ראה בחורה..

elalush

New member
סתם לידע כללי../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

אני הקשבתי הכי לחלק שבו אני הייתי באולפן...[ישבתי ליד הצלם] הזה מאחורי החדשות שאמר לעפר שיהיה כמו אמא שלו...
טוב,לא יפה לצחוק על זה... ו...עפר לא ממש הרגיש טוב הוא היה מאוד עייף... אז גם אם הוא בזמן האחרון פחות היפראקטיבי הוא עדיין מושלמי מדהים[ונתן לי נשיקההההההה
]

נוקי8

New member
שאלה

משו שמעניין אותי כבר מלאאא זמן...כל הזמן אני שומעת שכותבים עפר תעשה שווינג ועכשיו כתבתם את זה פה [את המילה...] מזה לעזעזאל שווינג?!?

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif פחח שאלה דפוקה אבל../images/Emo26.gif

מה זה שווינג? הם כל הזמן אומרים את זההה! וזה מצחיק וקלטתי את הבדיחה אבל לא קלטתי מה זהה עד שחברה שאלה אותי , נפל לי האסימון!

למעלה