שירשור השירים הכי אהובים

Open Up

New member
שירשור השירים הכי אהובים

אנשים חמודים, איזה ששיר הכי אהבת בסידרה? California doesn't count :)

Tinty

New member
או...

במקרה פתחתי הרגע שרשור די דומה לשרשור שפתחת, אבל עם שאלון קצת יותר ארוך.. מצטער על כך שלא שמתי לב לשרשור שלך
ובנוגע לשאלה שלך: היא מאוד קשה, משום שהפסקול משלב כל כך הרבה שירים מעולים שמוצבים בסדרה בסיטואציות מאוד מסובכות, וממלאים אותן בצורה פנטסטית. כרגע, נראה לי שאלך על Soul Meets Body של Death Cab for Cutie, בעיקר בגלל שאני שומע עכשיו חזק את Plans, האלבום הדי-חדש של דת' קאב. מצד שני, בעוד 5 דקות אוכל לענות לך תשובה אחרת לגמרי (אולי בגלל שאשמע את הCD של קולדפליי, או מקסימו פארק, או בלוק פארטי, או הקילרז, או הפיוצ'רהדס, או ג'ט, או ברייט אייז, או אימוגן היפ, או הדאבס, או אלקליין טריו, או בק, או מודסט מאוס, או מאזי סטאר, או קין, או הווקמן, או פרנץ פרדיננד, או האילז, או נאדה סרף, או האלבום ליף, או ספון, או הדצמבריסט, או זירו7, או האמריקן ריג'קטס, או וויזר, או... דת' קאב?). הכל תלוי בטראק שיש לי קיק עליו באותו רגע...

איימיס

New member
אין מצב שיש לי רק אחד../images/Emo9.gif

אני ירשום את האהובים ביותר: Hide and seek/Imogen Heap כמובן, איך שלא Fix you/Coldplay זה גם היה ברור Hallelujah/Jeff Buckley צפוי ביותר... Honey and the moon/Joseph Arture (זה הופיע בפרק הראשון של העונה ה-1) Smile like you mean it/The Killers worn me down+reason why/Rachel Yamagata New innocent troy allegory/Havergal What's in for me/The Walkmen

shiri li

New member
אממ אני חושבת ש...

פיקס יו היה מדהים... וגם הייד אנד סיק... אבל באמת קשה לבחור רק אחד... הסדרה הזאת מלאה שירים (לפעמים גם 10 רק בפרק אחד), ממש ממש טובים!
שירילי (שהרגע עשתה אפצ'י מוזר וכל השיער עף לה לפנים ... חיחי)

למעלה