שירשור התפקדות

שירשור התפקדות ../images/Emo98.gif

זמן רב לא הייתי כאן וצריך גם להחיות בכלל את הפורום שם: גיל: מין: מיקום בארץ: כיתה: מסנג'ר\אייסיקיו: מסר לאומה: תמונה: שבוע טוב

hitchhiker218

New member
לקחת על עצמך לעשות את זה

בכל פורום ופורום הא? אם אני אכנס לפורום "סקס לגיל הרך" גם שם תככב עם שירשור התפקדות?? חיחיחיחי
(אבל אני לא נוגעת!)

hitchhiker218

New member
מצטערת..

אני לא מצליחה למצוא משהו מתוחכם.. כואב לי הראש ויש לי סחרחורת! ניצחת!

שלום איש הפח

שם: יעל גיל: 14 מין: מספר תעודת זהות? צבע כתמי הזנב? מיקום בארץ: אאוץ' כיתה: מולק מסנג'ר\אייסיקיו: נרבר מסר לאומה: קיש תפוחים תמונה: ניכטנבראכר

everynormal

New member
חזקה, כל הכבוד על הנחישות בהחייאת הפורום

שם:אוריאן גיל:16 וחצי מין: נ' מיקום בארץ:ב''ש כיתה: י''א - אני חייבת לציין שזאת השנה הכי אכזרית בתיכון מבחינה לימודית מסנג'ר\אייסיקיו: במסרים מסר לאומה: זה בעיקר מסר לחברי הפורום- אנא התעוררו ועזרו בהחייאתו! תמונה:אין

שבוע טוב!

שם: חזקוש (או חזקה) גיל: עוד חודש 18 מין: ז מיקום בארץ: תל אביב כיתה: יב' 2 מסנג'ר\אייסיקיו: אייסיקיו- 301073072 מסנג'ר- [email protected] מסר לאומה: שינה בשבת תענוג תמונה:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo9.gif

שם: זמר גיל: 14+ מין: נקבה מיקום בארץ: ראשון כיתה: ט' מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] מסר לאומה: שובי דובי תמונה:

נשוא נושא

שם:שרון גיל:15.3 מין:נקבה עצבנית
מיקום בארץ:ב"ש כיתה:ט' מסנג'ר\אייסיקיו:[email protected] מסר לאומה:זהירות מהמרווח תמונה:

refuted plank

New member
פהפהפה D:

שם:מורן גיל: 15 וחצי
מין: נקבה מיקום בארץ: ר"ג כיתה: י' מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] 230608509 מסר לאומה: לכו לישון תמונה: בדיוק היום ראיתי את זה, סידרה גאונית

מ מצ מצח מצחי מצחיק

שם: חנג' גיל: 15 ומעל חצי! |גאה| מין:
מיקום בארץ: ר"ג כיתה: כנסו לתיכון הרואה ותשאלו איפה הכיתה השחורה,אי אפשר להתבלבל. מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] איסיקיו לא נחוץ,אני לא נכנסת כמעט.. מסר לאומה: 1- לישון זה הכרחי.מסתבר.. 2- תחת זה איבר כואב. 3-שכחתי...
תמונה:מקווה שתפוז יעלה לי...אני ממש אוהבת את התמונה הזו.אני צילמתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

karin64

New member
כן אה, הפורום באמת שבק חיים

וואלה לא ניראה לי שאני אכנס לפה הרבה עד פסח, אני מוצפת בלימודים ועוד מלא דברים על הראש
שם: קארין . גיל: 16 ריספקט תעודת זהות!! מין:נקבה מיקום בארץ: ת"א... כיתה: י' מסנג'ר/איי סי : נכון לעכשיו אין (בעיות שאני לא אפרט עליהן) אני כבר אפרסם בהמשך. מסר לאומה: 1.תחיו את הרגע. 2.סוף מעשה במחשבה תחילה (בקטע של תמיד תחשבו לפני שאתם עושים משהו שעלול להשפיע לכם על החיים). 3.תנו לחיות לחיות!@#$ תמונה: וואלה יש יותר מידי אז ויתרתי.

פיף

שם: עדי גיל: 16 מין: נקבה!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא מיקום בארץ: מרכז כיתה: י"א מסנג'ר\אייסיקיו: בקשו תקבלו מסר לאומה: אני שונאת את המחשב שלי4Q#! תמונה: נעעע

למעלה